K35 arka çantaya ışık takılır mı?
Reklamlar
-
Selamlar,
Motorumda Kappa k35 arka çanta kullanıyorum. Acaba bu çantanın kırmızı kedi gözü yerlerin içine ampül takılabilir mi? Mümkün olsa arka stop gibi devamlı yanması sağlanabilir ve özellikle gece görünürlük bayağı bir artar diye düşünüyorum. Böyle bir uygulamayı deneyip yapan varsa beni aydınlatırsanız sevinirim...
Reklamlar
-
çantaların ortasında şerit halinde reflektör vardırya kırmızı,işte onun altına reklam işiyle uğraşanlar bilir şerit halinde led lambalar vardır onu kullanabilirsin.
ince bir kablo ile stop lambasının oradan elektrik alabilirsin.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
yapılabilir kardeş biraz el mahareti lazım ben shad çantama yaptım @babaçi nin dediği gibi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
hazır kitler var led li. Alıp monte edebilirsin
-
aynı çantadan bendede var sen yap güzel olursa bende yapiim
-
bu forumdamıydı fotoğraflar forumundamıydı arka çantaya led takılmış halleri vardı.
düzeltme: bak bi kaçını buldum led'li sistemlerle ilgili
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...taya-isik.html
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...e-stoplar.html
-
ben scooter kullanırken çantaya monte etmiştim,1 saattir arıyorum resimleri bulamadım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Wallace adlı üyeden alıntı
hazır kitler var led li. Alıp monte edebilirsin
hoşgelmişsin birader .............25 25 25 eder1525
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Cevaplar için teşekkür..bir bakayim yapabilirsem fotoları koyarım..
-
bayağı bir araştırdım internette k 35 için bulamadım ışık seti..bunların orjinal ışık seti yokmu ki?
k 46 ve k 48 için var ama bulamadım k 35 için olanını..
varmıdır bulabileceğim bir adres?
-
tamamen senin yeteneğine kalmış birşey...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
neden ki yerleri var çantada..
-
basit bi led devresiyle takılır
-
10 Haziran 2009, 23:33
-
10 Haziran 2009, 23:49
Hocam harika olmuş ama temas meteduyla isterseniz çantanın altına da delik açmanız gerekecek
-
10 Haziran 2009, 23:49
stop yerine sag sol sinyal cok guzel olurdu daha dikkat cekerdi
-
10 Haziran 2009, 23:56
PIERzig adlı üyeden alıntı
Hocam harika olmuş ama temas meteduyla isterseniz çantanın altına da delik açmanız gerekecek
eyvallah.evet hem çantanın altı hemde çantanın oturduğu plastiğe delik açacağım.aslında çantanın altında o iş için ayrılmış bir kısım var zaten.bakalım kafa yormam gerek ama bir şekilde temas yolu ile olmasını sağlayacağım.
motopisklet adlı üyeden alıntı
stop yerine sag sol sinyal cok guzel olurdu daha dikkat cekerdi
derdim fren yaptığımda k.çımda tamponu olan arabaların fren yaptığımı fark etmesi..ama bir daha büyük çanta alırsam aklımda sinyalleri de bağlatmak var.
-
19 Haziran 2009, 23:50
osbourne
Hocam son durum nedir motosiklete monte edebildiniz mi ?
-
20 Haziran 2009, 00:09
valla son durum üşengeçlik modundan çıkamadım bir türlü
şaka bir yana vakitsizlikten pek ilgilenemedim ama yarınımı bu işe ayırdım..sanırım yarın akşam da fotoları yüklerim..
önce temas yolunu deneyeceğim sarsıntının temassızlık yaptığını fark edersem artık soket oalcak ama sanırım temas işi olur..bakalım..
-
20 Haziran 2009, 00:58
Eline saglık osbourne harika gozukuyor ...
Bana bir şey olmaz deme Qk mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)