motor ile giderken gazı tam açtığıomda başlıyor tekleme hopluyor motor sanki benzin bitiyor gibi nedir hastalığı
motor ile giderken gazı tam açtığıomda başlıyor tekleme hopluyor motor sanki benzin bitiyor gibi nedir hastalığı
benzin zamlarına isyan ediyor olabilir.
Bi de gaz yapmıştır boş depo
Arkadaş,
Öncelikle Tekleme dediğimiz şey, çok silindirli motorlarda bir ya da bir grup silindirin yanma yapmayarak devre dışı olması ile ilgilidir. Dolayısı ile tek silindirli bir motorun varsa zaten Tekleyemez, stop Eder Geçelim bu teknik jargon detayını. Anladığım kadarı ile kendini belli etmeyen ve birden ortaya çıkan bir arıza. Bu tip sorunlar hemmen akla elektrik sorununu getiriyor. ayrıntı verebilirsen belki yardımcı olabilecek dostlar çıkar Geçmiş olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim
Poturdak
denizcimuzaffer in söylediklerine birkaç ekleme de ben yapayım:
çok fazla anladığım için değil gördüğüm için söylüyorum
*yakıt pompası işlevini iyi yapmıyor olabilir.
*ani gaz açmaya boğulma gibi bir tepki veriyorsa karbüratörün yakıt-hava ayarında bir problem olabilir.
bi karburator temizliği yaptır istersen
Now the world is gone. Im just one.
karbüratöre pislik gelmiş veya bujiye pislik gelmiş olabilir. önce bujine bak
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
Jikle takılı kalmış olabilir.
Hava filtresi tıkanmış olabilir.
Karbüratör hava benzin ayarı bozuk olabilir.
Eskimiş yada çapak yapmış buji olabilir.
Kaçıran devriyaj olabilir mi bilemiycem
Fikrim bu saygılar...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
gazı tam açma yarım aç ama 2 kere aç düzeliyo.....
bende farklı bir açıdan yaklaşayım dedim )
elektrik olduğunu sanmıyorum arkadaşların dediği gibi haav filtresine ve karbüratre baktır derim
:bestmt:
evet arkdaşlar aynı sorun bende de var.Benim motorum teksilindirli duruş kalkışlarda bi problem yok ama giderken gaza birden yüklendigimde motor boguluyo.fakat daga sonra tekrardan açılıyor.Cigleye basarsınızda motor boglur ya aynı öyle oluyor.Benim taminim karbüratör veya hava filtresi ayarsızlıgıdır ama başka bişeydende olabilir mi?Şimdiden teşekkürler.
motorun markası ne? kesici varsa motorunda o da olabilir... vea karbüratördendir...
__To Be Or NoT tO be__
Pislik vardır kabüratörde
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)