arkadaşlar kymco ck 125 ampulu değiştirmek istiyorum ama bu dipsiz ampulu bi türlu bulamadım bu konuda bana bi yardımcı olurmusunuz
arkadaşlar kymco ck 125 ampulu değiştirmek istiyorum ama bu dipsiz ampulu bi türlu bulamadım bu konuda bana bi yardımcı olurmusunuz
bence dibi belli olmayan şeylere bulaşma
Orgazma Dudak Büktürür
http://www.hepsiburada.com/search.as...dipsiz%20ampul
Kargo parasına değmez ama çaresiz kalırsan alınabilir.
boyraz oarada park ampulleri var bana 35\35 w lazım
Dipsiz ampul max 10w olur diye biliyoum. Acaba bosch tipi ampullerden mi bahsediyorsun.
Şu sitede baya bir çeşit var, sanırım buradan bulabilirsin;
http://erkamotor.com/urunler_ampul.asp
Bahsettigin ampul Osram sa benim işim oto yedek parça
Bulamazsan sana cargoyla (astarı yüzünden pahalı olur bence) yada postayla(en mantıklısı) gönderebilirim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
orsammı bilmiyorum ama gercekten cok sevinirim
dipsiz ampul 55w a kadar var teknelerde falan kullanılıyor projeksiyon niyetine
cool blue markası Osram. Ben iki ay önce Bauhaus dan almıştım yine orda bulabilirsin Ankara'daysan Şayet
Bende Mavi ışık Taktırmak Istiyorım Aslında Ama Ampul Türlerini Bilmiyorum
arkadaşlar cool blue yu taktım ama tatminkar bi sonuc alamadım başka ne yapabilirim ne gibi seceneklerim var
bu far işinden hakketen sıkıldım ya bana br care söyleyin arkadaşlar
ampulün duyunu değiştir h 4 yap istediğin civalı ampulü tak. o motordan bende de var dı cidden az yakan ama çok titreşimli bir motordu. marmaris antalya yaptım sallantıdan arka peg i yolda kaybettim egsozayaklığın ordaki bağlantı yerinden kırıldı. antlayada onu da kaynak ettirdim.bütün civataları sök tek tek loktitela ve tak. antalya nebioğullarında arka peg e 25 lira ladılardı içim yanmıştıı kolay gelsin
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
vay anasını beee teknoljiye bak, ampülün dibini bulamamışlar. eski şeyler bunlar. sonu belli olmayan şeylere girme derim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)