selam motorumu alalı yaklaşık 2 hafta oldu ama ben 1600km ye geldm bile.. motorun rodajına uymaya çalıştım elimden geldiği kadar benm sorunum motorumla yolda giderken 60 la 80 arasında hafif bi titreme oluyo.. daha çok ayaklarımda ve selede hissediyorum.. yani direksiyondan kaynaklanan bi problem diğil gibi. ama 60 dan düşünce veya 90 ı geçince titreşim bitiyor. ikincisi ise motorun max hız 90 yazıyo ama günden güne bana dahada hızlanıyo gibi geliyor. geçen gün tek 120 görmüştüm. bugün 2 kişi 130 gördüm. ve çok rahat çıkıyor 2 kişi 120ye. tekken bi kere hız yapmak istedimde yokuş aşşağı 140 ı bitirdi. ama dip gaz 1 veya 2 dk gittikten sonra resmen gaz kesiyo. motor yavaşlamaya başlıyo gaz yememeye başlıyo o an. bu konu başka bi topicte daha vardı biliyorum ama o mondial di. bnm motor asya olduğundan belki fark wardır diye düşündüm.. o yakıt musluğunu değiştirerek çözüm bulmuştu acaba benim sorunumda mı o? ayrıca nikelaj yerlerimde benimde pas başladı kolayı gerçekten öneriyormusunuz? sonra sinekli motor diye ün yapmayalım şimdiden teşekkürler..