[SIZE="4"]arkadaşlar benim 2007 ybr 125 im var ve ben motoru oynanmadan görünüşe bir takım değişiklikler yapmak istiyorum.egzos için çakma egzos mu yoksa orjinal egzos mu daha iyi gider bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
[SIZE="4"]arkadaşlar benim 2007 ybr 125 im var ve ben motoru oynanmadan görünüşe bir takım değişiklikler yapmak istiyorum.egzos için çakma egzos mu yoksa orjinal egzos mu daha iyi gider bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
valla dostum aklıma şimdi gelenler şöle : depo kılıfı, yakışıklısından koruma demiri ve üzerlerine ufak lambalar, arka grenaj üzerine tipi bozmayacak sticker'lar, lastik kenarlığı gibi şeyler yapabilirsin bunları sakın örnek alma
bak bunun aynalarını da taktınmı süper
bu gs_boy kardeşimizin motoru
forumda fotoğraflar forumunu bi araştır. güzel şeyler vardı.
aynaları sakın sökme.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motorun böyle cok güzel lastiklere yanak taktır veya beyaz boya ile lastik yazılarını boyata bilirsin 1. ve 2. fotodakiler cok abartılı böyle sade olması daha güzel
babaçi, 25 kere sade ve güzel
peki babaçi yan çanta artçının oturmasına müsade ediyo mu artçı rahatsız oluyo mu yan çantalardan yada ayakları denk geliyo mu ayaklıklara ve ne kadara aldın
abartmadan bişeyler yapacaksan ön fara exnon far yada kaliteli beyaz ampul takacaksın plakalık ışığını beyaz yapacaksın jantlara reflektör şerit çekeceksin teker yazıların boyayacaksın büyük marketlerde bulursun lastik kalemi diye satılır motoruna spor görünüm vermek istiyorsan küçük dümen takabilirsin zarar vermiyecek şekilde biraz motoru pustura bilirsin koruma demiride takma motorun görünümünü bozuyor
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
bende ybr alıcam yardım edinn..
yan çantalar artçıya sıkıntı vermiyor,dikkat edilmesi gereken taşıma demirlerinin artçı ayaklığının açılıp kapanmasını engellemesin.
çantaların orjinallerini ben sirkecide bulamadım,marka olanlar malum pahalı
ben yolda bir motorun üzerinde gördüm bunları kırmızıydılar,adama satarmısın dedim evet dedi yol üzerinde demirleriyle beraber 30 ytl ye aldım
komple zımpara ve endrüstyel mat boya ile boyattım,toplam 50 ytl ye mal oldu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Benim bir arkadaşımda siyah renk var.O lastiklere yanak taktı,Arka çamurlıgı çıkarıp plakayı selenin altına yapıştıdı.arka Lastigin üzerindeki çamurlugada mavi leon lamba takrı ön siperligi çıkardı,Sadece far ve kilomere saati kaldı önde bu işlemlerden sonra motor çok tatlı durdu.Resmi olsaydı sizlerle paylaşırdım ama yok...
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
yahu 1. resimdeki egsozu nerden buldunuz bana söylermisiniz hasta oldum ona cok makbule gecer sagolun ACIIIIL
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...-yapanlar.html bu linki incele
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
usta bu alttaki grenajlardan her 125 cc bulunur mu ya baya iyimiş .
slm artçı açısından yeni ybr 125 ile honda cbf arasında kıyaslama yapabilecek var mı? yada artçı olsaydınız hangisini alırdınız desem çok teşekkürler
Sakal istersen bu numaradan teğmin edebilirsin (05459443137 serkan) yapar kargoyla gönderir telefonda konuş bi
HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:
Manisa Ybr Modifiyeli ybr nuriomak 45ec941
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)