Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

YAMAHA ybr 125 için nasıl bir modifikasyon uygulanabilir(ABARTMADAN)????

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yamaha ybr 125
    [SIZE="4"]arkadaşlar benim 2007 ybr 125 im var ve ben motoru oynanmadan görünüşe bir takım değişiklikler yapmak istiyorum.egzos için çakma egzos mu yoksa orjinal egzos mu daha iyi gider bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    valla dostum aklıma şimdi gelenler şöle : depo kılıfı, yakışıklısından koruma demiri ve üzerlerine ufak lambalar, arka grenaj üzerine tipi bozmayacak sticker'lar, lastik kenarlığı gibi şeyler yapabilirsin bunları sakın örnek alma

bak bunun aynalarını da taktınmı süper

bu gs_boy kardeşimizin motoru

forumda fotoğraflar forumunu bi araştır. güzel şeyler vardı.

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aynaları sakın sökme.
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

fehmiilker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bisan 100cc
    motorun böyle cok güzel lastiklere yanak taktır veya beyaz boya ile lastik yazılarını boyata bilirsin 1. ve 2. fotodakiler cok abartılı böyle sade olması daha güzel
    ferdi045 bunu beğendi.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet

buda benim ki
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    babaçi, 25 kere sade ve güzel

peki babaçi yan çanta artçının oturmasına müsade ediyo mu artçı rahatsız oluyo mu yan çantalardan yada ayakları denk geliyo mu ayaklıklara ve ne kadara aldın

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abartmadan bişeyler yapacaksan ön fara exnon far yada kaliteli beyaz ampul takacaksın plakalık ışığını beyaz yapacaksın jantlara reflektör şerit çekeceksin teker yazıların boyayacaksın büyük marketlerde bulursun lastik kalemi diye satılır motoruna spor görünüm vermek istiyorsan küçük dümen takabilirsin zarar vermiyecek şekilde biraz motoru pustura bilirsin koruma demiride takma motorun görünümünü bozuyor
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    bende ybr alıcam yardım edinn..

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı atos0707 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki babaçi yan çanta artçının oturmasına müsade ediyo mu artçı rahatsız oluyo mu yan çantalardan yada ayakları denk geliyo mu ayaklıklara ve ne kadara aldın
    yan çantalar artçıya sıkıntı vermiyor,dikkat edilmesi gereken taşıma demirlerinin artçı ayaklığının açılıp kapanmasını engellemesin.

çantaların orjinallerini ben sirkecide bulamadım,marka olanlar malum pahalı

ben yolda bir motorun üzerinde gördüm bunları kırmızıydılar,adama satarmısın dedim evet dedi yol üzerinde demirleriyle beraber 30 ytl ye aldım

komple zımpara ve endrüstyel mat boya ile boyattım,toplam 50 ytl ye mal oldu
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Benim bir arkadaşımda siyah renk var.O lastiklere yanak taktı,Arka çamurlıgı çıkarıp plakayı selenin altına yapıştıdı.arka Lastigin üzerindeki çamurlugada mavi leon lamba takrı ön siperligi çıkardı,Sadece far ve kilomere saati kaldı önde bu işlemlerden sonra motor çok tatlı durdu.Resmi olsaydı sizlerle paylaşırdım ama yok...
    [COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]

yahu 1. resimdeki egsozu nerden buldunuz bana söylermisiniz hasta oldum ona cok makbule gecer sagolun ACIIIIL

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı VoLkAnKy48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [SIZE="4"]arkadaşlar benim 2007 ybr 125 im var ve ben motoru oynanmadan görünüşe bir takım değişiklikler yapmak istiyorum.egzos için çakma egzos mu yoksa orjinal egzos mu daha iyi gider bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
    ya gecen bi tane ybr gördüm motorcuda bayan almış zaten bayanlar başlangıç motoru olarak ybr seciyo acaba neden her neyse egsozu değişmişti tiger takmış sesini çok begendim ya süperdi bi araştır istiyosan

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya gecen bi tane ybr gördüm motorcuda bayan almış zaten bayanlar başlangıç motoru olarak ybr seciyo acaba neden her neyse egsozu değişmişti tiger takmış sesini çok begendim ya süperdi bi araştır istiyosan
    kaliteni farkina varmişlar aslanim niye tercih etsinler
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Mondial 110 ft
    nette bulduğum birkaç güzel foto

İşte bu en beğendiğim ybr

Bu da kendi tasarımım

nasıl güzeller ama değil mi her renk mevcut Tek problem aynaları yok
    Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    usta bu alttaki grenajlardan her 125 cc bulunur mu ya baya iyimiş .

Motosikleti
    HONDA NSS300 FORZA ABS
    slm artçı açısından yeni ybr 125 ile honda cbf arasında kıyaslama yapabilecek var mı? yada artçı olsaydınız hangisini alırdınız desem çok teşekkürler

Sakal istersen bu numaradan teğmin edebilirsin (05459443137 serkan) yapar kargoyla gönderir telefonda konuş bi
    HIZLI YAŞA GENÇ ÖL :::::::::HAYAT BUYSA HAYABUSA :::::::::AKHİSARDRAG TEAM:::::::MOBİLETTE:::::YAŞAM İÇİN FARK YARATIRRRR::::::MOTOR KULLANMAK AYRICALIKTIR::queen::bounce::farao:

Manisa Ybr Modifiyeli ybr nuriomak 45ec941

ferdi045 bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)