biz motora werdiğimiz değerden aileden biri gibi görmemizden motora binemeyiz bu adam egzost patlatmaya çalışır tööbe yarabbi yaa
gerçi bnm atw cayır cayır yanıo egzostu ama neyse
biz motora werdiğimiz değerden aileden biri gibi görmemizden motora binemeyiz bu adam egzost patlatmaya çalışır tööbe yarabbi yaa
gerçi bnm atw cayır cayır yanıo egzostu ama neyse
sanzalise dediğin şeyin nasıl yapıldığını biliyorum ama
merak ettiğim bir şey var sen adanalımsın ben türkiye maçında sonra adanada baraj yolunda böyle bir şey yapmıştım çocuğun birisi geldi bana sordu forumlardan gezerken aklıma geldii
Egzoz patlası benim motorda kendi kendine oluyor ama öyle cok sık degil.Mesela yolda giderken kırmızı ışıkta durdum.tekrar hareket edip 60 70 gibi giderken gazı kestigimde devirden düşerken motorun hızı 40 a filan geldiginde patlıyor kendi kendine.Acaba bu normalmi. motorda bi sorun olabilirmi.motor otomatik vites cub.
07-gєηçℓιк
Bakkaldan bayramlık karışık çatapat, füze , kız kaçıran alıyorsun. Bol alıyosun ama kısmıyosun ...
Hepsini biraraya getirip bağlıyorsun sonra bunuda egsozun üzerine koli bantıyla iyice sarıyorsun.
Sonra yola çıkıp sürekli yüksek devir devam basıyorsun, bir süre sonra egsozdaki patlamayı duyacaksın
Hatta duymakla kalmaz iliklerine kadar hissedersin
Bu ne saçma sapan bir soru,ne dandik bir hayat..kafama sıkar giderim
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
ben biliyim egsoz patlatmayı ama söylemem
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Geçenlerde Atv yi patronun evine bırakmaya gittim aradaki mesafe 20 km civarı şehir merkezine girmek zorunda kaldım inanın 300 ,400 km de bir egsozu patlıyordu ne kadar utandım.Bir an önce motosikleti yerine bırakmak istedim .Ogün için herkezden özür diliyorum .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Benimkide ilk çalıştığında bazen giderken patlıyor hoş birşey olmuyor insan utanıyor herkes sana bakıyor ayrıca motorada pek iyi geldiği söylenemez
Egzoz patlası benim motorda kendi kendine oluyor ama öyle cok sık degil.Mesela yolda giderken kırmızı ışıkta durdum.tekrar hareket edip 60 70 gibi giderken gazı kestigimde devirden düşerken motorun hızı 40 a filan geldiginde patlıyor kendi kendine.Acaba bu normalmi. motorda bi sorun olabilirmi.motor otomatik vites cub.
07-gєηçℓιк
egzost patlatmak hiç iyi bişe değil nedeni ise zannettiğiniz belkide arıza yapması aklınıza bile gelmicek olan motor sırf egzost patlattı die subap kesebilir sonra doğru tamirciye....bu kriz döneminde para harcamak hiç iyi değil...
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
valla mobylette mde jickle ile bu doğal olarak gerçekleştirilebiliyo ama 4 zamanlı motorda ancak gaz vermeden bayır aşağı yapabilirsiniz bence
benim CBF 150'de çok kolay patlıyo. motorun verimi de çok düştü. büyük ihtimalle bu ikisi birbiriyle alakalı şeyler.
buradaki old nikli üyenin açıklamalarına bak bence
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...atlamalar.html
egzoz nası patlıyor ki ? nası yapıyosunuz ???
evet bende patlatıcam
bende senin gibi denedim ancak olmadı neden olmadı diye bilmiyorum ben sadece duydum birilerinden patlıyo diye hiç görmedim bendeki patlamamanın nedeni scooter olması sanırım yada 50cc olması
zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama yinede tartışıyosunuz bu işleri bırakın bilen varsa söylesin işte arkadaşa ne diye üstüne gidiyonuz en azından sadece egzoz sesini duyucak hızlı gitse dahamı iyi olucak en azından bi can derdi olmayacak sölediğinizde
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)