Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Egsoz Patlaması !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    polaris sportsman 700 twin
    biz motora werdiğimiz değerden aileden biri gibi görmemizden motora binemeyiz bu adam egzost patlatmaya çalışır tööbe yarabbi yaa

gerçi bnm atw cayır cayır yanıo egzostu ama neyse

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sanzalise dediğin şeyin nasıl yapıldığını biliyorum ama
    merak ettiğim bir şey var sen adanalımsın ben türkiye maçında sonra adanada baraj yolunda böyle bir şey yapmıştım çocuğun birisi geldi bana sordu forumlardan gezerken aklıma geldii

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Egzoz patlası benim motorda kendi kendine oluyor ama öyle cok sık degil.Mesela yolda giderken kırmızı ışıkta durdum.tekrar hareket edip 60 70 gibi giderken gazı kestigimde devirden düşerken motorun hızı 40 a filan geldiginde patlıyor kendi kendine.Acaba bu normalmi. motorda bi sorun olabilirmi.motor otomatik vites cub.
    07-gєηçℓιк

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Bakkaldan bayramlık karışık çatapat, füze , kız kaçıran alıyorsun. Bol alıyosun ama kısmıyosun ...

Hepsini biraraya getirip bağlıyorsun sonra bunuda egsozun üzerine koli bantıyla iyice sarıyorsun.

Sonra yola çıkıp sürekli yüksek devir devam basıyorsun, bir süre sonra egsozdaki patlamayı duyacaksın

Hatta duymakla kalmaz iliklerine kadar hissedersin

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı omercem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakkaldan bayramlık karışık çatapat, füze , kız kaçıran alıyorsun. Bol alıyosun ama kısmıyosun ...

Hepsini biraraya getirip bağlıyorsun sonra bunuda egsozun üzerine koli bantıyla iyice sarıyorsun.

Sonra yola çıkıp sürekli yüksek devir devam basıyorsun, bir süre sonra egsozdaki patlamayı duyacaksın

Hatta duymakla kalmaz iliklerine kadar hissedersin
    Hehehe

Atti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR-125 R
    Bu ne saçma sapan bir soru,ne dandik bir hayat..kafama sıkar giderim
    Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    ben biliyim egsoz patlatmayı ama söylemem
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Geçenlerde Atv yi patronun evine bırakmaya gittim aradaki mesafe 20 km civarı şehir merkezine girmek zorunda kaldım inanın 300 ,400 km de bir egsozu patlıyordu ne kadar utandım.Bir an önce motosikleti yerine bırakmak istedim .Ogün için herkezden özür diliyorum .
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Benimkide ilk çalıştığında bazen giderken patlıyor hoş birşey olmuyor insan utanıyor herkes sana bakıyor ayrıca motorada pek iyi geldiği söylenemez

Motosikleti
    Mondial 100km Renk: Kırmızı - 07 JY 608
    Egzoz patlası benim motorda kendi kendine oluyor ama öyle cok sık degil.Mesela yolda giderken kırmızı ışıkta durdum.tekrar hareket edip 60 70 gibi giderken gazı kestigimde devirden düşerken motorun hızı 40 a filan geldiginde patlıyor kendi kendine.Acaba bu normalmi. motorda bi sorun olabilirmi.motor otomatik vites cub.
    07-gєηçℓιк

Kumsal41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 2008
    egzost patlatmak hiç iyi bişe değil nedeni ise zannettiğiniz belkide arıza yapması aklınıza bile gelmicek olan motor sırf egzost patlattı die subap kesebilir sonra doğru tamirciye....bu kriz döneminde para harcamak hiç iyi değil...
    Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boş muhabbet.
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    valla mobylette mde jickle ile bu doğal olarak gerçekleştirilebiliyo ama 4 zamanlı motorda ancak gaz vermeden bayır aşağı yapabilirsiniz bence

Alıntı ceyhun__22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla mobylette mde jickle ile bu doğal olarak gerçekleştirilebiliyo ama 4 zamanlı motorda ancak gaz vermeden bayır aşağı yapabilirsiniz bence
    4 zamanlıda da yapıyolar. eksoza yanmamış benzini doldurmak için önce kontağı kapatıyorlar giderken ardından tekrar açıyorlar pat küt ne ses çıkıyor. milletten de içten içten pek hoş olmayan sözler geliyor tabi eksoz patlatana

benim CBF 150'de çok kolay patlıyo. motorun verimi de çok düştü. büyük ihtimalle bu ikisi birbiriyle alakalı şeyler.

Alıntı TrekOnur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim CBF 150'de çok kolay patlıyo. motorun verimi de çok düştü. büyük ihtimalle bu ikisi birbiriyle alakalı şeyler.
    buradaki old nikli üyenin açıklamalarına bak bence
    http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...atlamalar.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
    egzoz nası patlıyor ki ? nası yapıyosunuz ???

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    egzoz nası patlıyor ki ? nası yapıyosunuz ???
    ne yapıcan sendemi patlatacan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    evet bende patlatıcam

bende senin gibi denedim ancak olmadı neden olmadı diye bilmiyorum ben sadece duydum birilerinden patlıyo diye hiç görmedim bendeki patlamamanın nedeni scooter olması sanırım yada 50cc olması
    zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama yinede tartışıyosunuz bu işleri bırakın bilen varsa söylesin işte arkadaşa ne diye üstüne gidiyonuz en azından sadece egzoz sesini duyucak hızlı gitse dahamı iyi olucak en azından bi can derdi olmayacak sölediğinizde

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler