Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

acil cewap egzost tan alew çıkıyor

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    polaris sportsman 700 twin
    beyler bugün açık egzost halk arası abart egzost oluyor heralde atw ye taktırdım 130 lira werdim pazarlık fln markasıda tiger'dı. egzostun dışı krom kaplı içi ise açık direk yani yuwarlak delikli bi tel egzost boyunca geliyor.kafanızda canlandırmışsınızdır inş.

şimdi sorum şu motor ısınma yapıo bacaklarım yanıo adeta bu ısınma hawadanda olabilir ancak egzostan sora biraz daha arttı bugün egzostu taktırdım ewe geldim biraz turladım akşama kadar bişe yok içindeki tel diye tabir ettiğim parça tuj diyolar heralde ısınınca sarıya dönüyor rengi işte tuj oluodu yenidah ondandır dedim akşam ise mawi alew atmaya başladı yolda giderken ısınınca çatır çatır yanıo wala egzosttan alew gelio dışarıya kadar çıkıyor rengi mawi motoru kapatınca yine 0,5 saniyelik aralıklarla yanmalar oluyor benzin gelio motor kapalıyken heralde ama onlar dışarı kadar çıkmıyor atw yi biliyorsunuz sanırım 700 cc polaris amerikan malı 75 hp. gücünden olabilirmi acil cwp almam gerekiyor lütfen takıldığınız yeri sorabilirsiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    melik17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım eksoz yeni içinde elyaf var ilk zamanlar bu mavi alev ve koku gelir elyaf yanarak kıvamına geldiğinde ne alev kalır ne koku merak edilecek bişi yok yani

Motosikleti
    elyaf derken dostum yeni olduğunda bi yanma oldu zaten kapattım duman fln çıktı içindekiler yandı dedim bu olay motor baya çalıştıktan sora meydana geldi

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Tam anlatamaya bilirim ama orjinal egzos kendi tüpünün içinde salyangoz kabuğu gibi dolandırarak atar gaz ve artı susturucu gözleri vardır alevin dışarı taşmasını da önler bu tabii..
    Direkt boş bir tüpten sadece etrafı elekli saçtan sarılmış bir tüpten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyle..
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    ewt dostum abart egzost dedikleri sanırım tüp derken kaliteli bişeye benziyor egzost ağır krom içide elekli sac 700 cc olduğundan we egzost bölümü kısa olduğundan gelebilirmi motora zararı warmıdır we aşırı ısınma değilmi o sacı tuj yapması

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Benim fikrim susturucu iptali ile havanın (gazın) çıkışını kolaylaştırdığınız gibi, havanın girişinide kolaylaştırdınız ki buda tam yanmamış yakıtın ve rahatlamış susturucuya dışarıdan giren temiz havanın buluşması ile oksijen kaynağı etkisi yapması.. Elek şeklindeki saç fazla dayanmıyıp erir biter yakında bence..
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    bnde ondan korkuorm we bunun geri fln gider motora zarar werir diye korku war içimde ayrıca ateş patlamarda bi alew çıkıo o ayrı olan birşey ama bazen giderken bakıyorum motorun üstünden egzostun çıkışına doğru direk alewler çıkıyo we motor çalıştığı sürece çıkıyor aslında güzel bi görünüm :D:D:D bunu biliyormuydunuz

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    O zaman alev çıkyorsa bende alıyorum.Bana birisi birde egzoz bujisi var dedi oda ateş cıkartıyormuş.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Yaaa.... Ben de alev istiyorum...!
    Üç boyoz bir kola

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    Bende hyo. gt650 comet vardı onada tiger egzoz taktırmıştım aynı dediğin olay bende de vardı servise gittim gayet normaldir dedi,heralde seninkide normal bir durumdur

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
     Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Lütfen mesajınızı Türkçe olarak, yine Türkçe bir başlıkla tekrar oluşturunuz
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)