acil cewap egzost tan alew çıkıyor
-
beyler bugün açık egzost halk arası abart egzost oluyor heralde atw ye taktırdım 130 lira werdim pazarlık fln markasıda tiger'dı. egzostun dışı krom kaplı içi ise açık direk yani yuwarlak delikli bi tel egzost boyunca geliyor.kafanızda canlandırmışsınızdır inş.
şimdi sorum şu motor ısınma yapıo bacaklarım yanıo adeta bu ısınma hawadanda olabilir ancak egzostan sora biraz daha arttı bugün egzostu taktırdım ewe geldim biraz turladım akşama kadar bişe yok içindeki tel diye tabir ettiğim parça tuj diyolar heralde ısınınca sarıya dönüyor rengi işte tuj oluodu yenidah ondandır dedim akşam ise mawi alew atmaya başladı yolda giderken ısınınca çatır çatır yanıo wala egzosttan alew gelio dışarıya kadar çıkıyor rengi mawi motoru kapatınca yine 0,5 saniyelik aralıklarla yanmalar oluyor benzin gelio motor kapalıyken heralde ama onlar dışarı kadar çıkmıyor atw yi biliyorsunuz sanırım 700 cc polaris amerikan malı 75 hp. gücünden olabilirmi acil cwp almam gerekiyor lütfen takıldığınız yeri sorabilirsiniz
Reklamlar
-
arkadaşım eksoz yeni içinde elyaf var ilk zamanlar bu mavi alev ve koku gelir elyaf yanarak kıvamına geldiğinde ne alev kalır ne koku merak edilecek bişi yok yani
-
elyaf derken dostum yeni olduğunda bi yanma oldu zaten kapattım duman fln çıktı içindekiler yandı dedim bu olay motor baya çalıştıktan sora meydana geldi
-
Tam anlatamaya bilirim ama orjinal egzos kendi tüpünün içinde salyangoz kabuğu gibi dolandırarak atar gaz ve artı susturucu gözleri vardır alevin dışarı taşmasını da önler bu tabii..
Direkt boş bir tüpten sadece etrafı elekli saçtan sarılmış bir tüpten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyle..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
ewt dostum abart egzost dedikleri sanırım tüp derken kaliteli bişeye benziyor egzost ağır krom içide elekli sac 700 cc olduğundan we egzost bölümü kısa olduğundan gelebilirmi motora zararı warmıdır we aşırı ısınma değilmi o sacı tuj yapması
-
Benim fikrim susturucu iptali ile havanın (gazın) çıkışını kolaylaştırdığınız gibi, havanın girişinide kolaylaştırdınız ki buda tam yanmamış yakıtın ve rahatlamış susturucuya dışarıdan giren temiz havanın buluşması ile oksijen kaynağı etkisi yapması.. Elek şeklindeki saç fazla dayanmıyıp erir biter yakında bence..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
bnde ondan korkuorm we bunun geri fln gider motora zarar werir diye korku war içimde ayrıca ateş patlamarda bi alew çıkıo o ayrı olan birşey ama bazen giderken bakıyorum motorun üstünden egzostun çıkışına doğru direk alewler çıkıyo we motor çalıştığı sürece çıkıyor aslında güzel bi görünüm :D:D:D bunu biliyormuydunuz
-
O zaman alev çıkyorsa bende alıyorum.Bana birisi birde egzoz bujisi var dedi oda ateş cıkartıyormuş.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Yaaa.... Ben de alev istiyorum...!
Üç boyoz bir kola
-
01 Temmuz 2008, 11:54
Bende hyo. gt650 comet vardı onada tiger egzoz taktırmıştım aynı dediğin olay bende de vardı servise gittim gayet normaldir dedi,heralde seninkide normal bir durumdur
-
01 Temmuz 2008, 18:52
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Lütfen mesajınızı Türkçe olarak, yine Türkçe bir başlıkla tekrar oluşturunuz |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)