Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Marş Motoru Kömürü ((= Bi el Atın....

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    asya 150t1
    arkadaşım 1 marj otomatıgınden 2marş bılyası dagılmıştır 3içini aç bak ıstersen dışli sıyırmış ol bılır akudende olmaması lazım farlar yanıyorsa sorun yok akude

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Dostum benim scooterdan da marşa bastığımda tık tık diye ses geliyordu ama benim problemim kesinlikle aküdendi aküyü şarja verdiğimde düzeliyordu fakat 1 hafta sonra falan gene aynı sorun oluyordu sonra aküyü 1 amper daha fazla olan kuru tip aküyle değiştirince düzeldi. bence sen elektirik tesisatına bi bak bence marş motorundan değildir o problem. ayrıca bi kömür için 100-150 liradan bahsediliyor bu marş motorunun yenisi ne kadar ki kömürü o kadar pahalı olsun merak ettim.

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Önce arızayı tesbit et,motoru vitese at vitesde iken debriyaja basmadan marşa bas,sonra boşa al marşa bas arasındaki ses farkını gözlemle,vitesdeyken dedim çünkü konjektördede olabilir,hiç ses yok ve vitesdeyken marşa basdığında en ufak bir hareket yoksa kömür yada elektrik gelmiyor,kömürde o kadar pahalı değil 10 ytl falandır çifti,ama iyice kontrol ettir kömür der beyin çıkar,

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    orjınal arıyorsa 80 yada cıvarı eger yan sanıyı arıyorsan 40 yada aşagısı benımde basıma geldı cunku eskı motorumda
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TT ;]
    çok saolun arkadaşlar....

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Hocam kontak açıkken farları sinyalleri yak ve kornaya bas korna cansız ötüyorsa aküdendir . Ama bana göre marş dinamosunun kömürleri bitmiştir. Üç gün önce aynı sorunu ben yaşadım ve kalitesi iyi bir kömür aldım.işçilik dahil 40 ytl tuttu. yok 100-yok 200 ytl bunlar yanlış fiyatlar .
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    polaris sportsman 700 twin
    way bee bizim atw de arasıra marş kaçırıyo marş motorundanmıydı yumruk kadar bi parça presli tamirde görmüyor 650 ytl melet deiştirmedik kırılaana kadar dewam kahrolsun ..... :D:D:D:D

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Valla marş motoru kopmle benım 40 ytl mı ne sanırım Hani senınkıde ucuzsa değiştir tamamını dıyecektım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)