arkadaşım 1 marj otomatıgınden 2marş bılyası dagılmıştır 3içini aç bak ıstersen dışli sıyırmış ol bılır akudende olmaması lazım farlar yanıyorsa sorun yok akude
arkadaşım 1 marj otomatıgınden 2marş bılyası dagılmıştır 3içini aç bak ıstersen dışli sıyırmış ol bılır akudende olmaması lazım farlar yanıyorsa sorun yok akude
Dostum benim scooterdan da marşa bastığımda tık tık diye ses geliyordu ama benim problemim kesinlikle aküdendi aküyü şarja verdiğimde düzeliyordu fakat 1 hafta sonra falan gene aynı sorun oluyordu sonra aküyü 1 amper daha fazla olan kuru tip aküyle değiştirince düzeldi. bence sen elektirik tesisatına bi bak bence marş motorundan değildir o problem. ayrıca bi kömür için 100-150 liradan bahsediliyor bu marş motorunun yenisi ne kadar ki kömürü o kadar pahalı olsun merak ettim.
Önce arızayı tesbit et,motoru vitese at vitesde iken debriyaja basmadan marşa bas,sonra boşa al marşa bas arasındaki ses farkını gözlemle,vitesdeyken dedim çünkü konjektördede olabilir,hiç ses yok ve vitesdeyken marşa basdığında en ufak bir hareket yoksa kömür yada elektrik gelmiyor,kömürde o kadar pahalı değil 10 ytl falandır çifti,ama iyice kontrol ettir kömür der beyin çıkar,
orjınal arıyorsa 80 yada cıvarı eger yan sanıyı arıyorsan 40 yada aşagısı benımde basıma geldı cunku eskı motorumda
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
çok saolun arkadaşlar....
Hocam kontak açıkken farları sinyalleri yak ve kornaya bas korna cansız ötüyorsa aküdendir . Ama bana göre marş dinamosunun kömürleri bitmiştir. Üç gün önce aynı sorunu ben yaşadım ve kalitesi iyi bir kömür aldım.işçilik dahil 40 ytl tuttu. yok 100-yok 200 ytl bunlar yanlış fiyatlar .
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
way bee bizim atw de arasıra marş kaçırıyo marş motorundanmıydı yumruk kadar bi parça presli tamirde görmüyor 650 ytl melet deiştirmedik kırılaana kadar dewam kahrolsun ..... :D:D:D:D
Valla marş motoru kopmle benım 40 ytl mı ne sanırım Hani senınkıde ucuzsa değiştir tamamını dıyecektım
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)