Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Şu lastiği bi halledemedim

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Activa 08 / Mondial 100 kh 06
    arkadaşlar biliyorsunuz Allah izin verirse antalya yolcusuyuz ağustosun ilk haftası.

şimdi bu dublex işini bir anlatayım akıl verin bana.

Şimdi benim motorumun ayakkabıları daha 2000 km yol yaptı.

kendi orjinal made in india 3.50 10 51j ve çok temiz kullandım. hiç ani fren ve patinaj yapmadım. asfaltta uslu bir cucuk gibi sürdüm.

ama gel gelelim bunlar dublex değil.

diceksiniz git dublex al. toplasan 90 milyon ediyo. ama. ben almışken kışlık kabarık tekerlerden almak istiyorum. iki kere para vermiyeyim diye.

ama bu kabarık tekerleri gördüm hondada. hiç uzun yola gidilecek gibi durmuyo.

2 kışlık 2 yazlık teker alacak kadarda zengin değilim. ne diyosunuz
    Arkadan vuran suçludur...
    Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eğer lastiğin şamriyelli ise jantını değişmeden tubeless lastik kullanamassın .

tubeless jantında şamriyel kullanılır .
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    ben hiç honda beat ve activada farklı bir cant görmedim.

o zaman herkes bu motorları şamriyelli kullanıyor. desenize işim çok zor

Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1 ;)
    hiç dokunma bencee iki iç lastik al yedek olarak bas gaza giztsin önceden dublex lastikmi vardı
    RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE

KASIRGA35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORAN BALANCER CBS 150
    Valla Bende Sana Bırseyler Teklıf Edeyım ınsallah Aklına Yatar.oncelıkle Ben Domınos Pızzada 2 Senedır Aktıva Kullanıyorum Makına Cok Guzel Cıgerlı Fakat Uzun Yola Bu Sıcaklarda ısın Degıl Dublex Dolma Lastık Bıle Olsa O Makına Cıgerı ıle Zorderım.karar Yınede Senın.lastık ısıne Gelınce Bu Tur Aktıva Yada Beat Motora Dublek Lastık Uygulanıyor Fakat Saglıklı Degıl Neden Dersen Malum Yollarımızın Durumu Berbat Bu Yuzden Ufak Bır Lakaya Gırdıgımızde Jant Yanaklarında Ezılme Buzulme Oluyor Bu Yuzden Oradan Hava Kacıyor.bırde Dıs Yapısı şamrellıye Gore Daha Sert Kaucuk Oldugundan Cabuk Kayıyor.senın Bana Gore Yapabılınecek En Guzel Sey Bır Edet Yedek Lastık Arkaya Jantı ıle Bırlıkte Nerede Tık Dedı Orada Hemen 14 Takım ıle Açacan Degıstırcen Yada Gobekten 24 Anahtarla En Kolayı Hayırlı Yolculuklar Yola Cıkmadan Yanına Yag Almayı Unutma Yolda Sıcaklardan Dolayı Eksıltıyor Cunku Normalmıs

Motosikleti
    vallahi Allah razı olsun yardım diye buna derim ben.

açıklamaların çok faydalı oldu. söylediklerini yapıcam

( bu arada antalyaya tek seferde gitmiyorum. ankara- konya (1 gün mola) konya- antalya. tek seferde 250 den fazla gitmicem )

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    gördüğünüz o tırtıklı lastikler asfaltta hem tutunmayı zorlaştırır hem ses yapar.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)