Arkadaşlar ilk 1000 bakım zamanım geliyor ne yağ koyayım karar veremedim. Castrol 10W 40 Magnatec koymayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ilk 1000 bakım zamanım geliyor ne yağ koyayım karar veremedim. Castrol 10W 40 Magnatec koymayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
motorun hayırlı olsun kazasız belasız sürüsler castrol lün sitesinde marka ve model girdiğinde motoruna en uygun yağ tipini veriyor
motorun garantisi yok mu
yani yağını sen değiştirince garanti dışı kalmıcak mı
ben değiştirmeyecem arkadaşım hangi yağı alayım diye bir danışayım dedim.
DRİFT RELİGİON
Sen almıyacaksın ki? servis bildiği yağı koyar merak etme...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben şimdiye kadar hep kendim aldım öylede yapacam gene sadece marka model hakkında bilgi istiyorum.
DRİFT RELİGİON
motul 15 / 50 ustune yag tanımam
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
10W40 bir yağ koy, atla deve değil yani altı üstü motor yağı..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
önce servıse gıt onlarda yuzde yuz castrol kullanıyor ama segnetıkmı magnektıkmı onlar daha ıyı bılır cunku motorun ısınmasına baglı
Ben geçen hafta gt250 ye 15-40 repsol yağ koydum...
Litresi 25 liradan ve 1.850 kadar yağ alıyor..
Hasan..
Arkadaşım benim motorun 1000 bakımında servisi ısrarlarıma rağmen (bişii olmaz abi..) diyerek Castrol scooter 10W-40 yağı koymuşlardı. Motorun performansı hissedilir oranda düştü ve 1450 km civarında yeniden (başka bir serviste) CASTROL POWER 1 RACİNG 4T 10W-50 + yağ filtresi değişimi yaptırdım. Bundan sonra bu motorda kullanmak isteyeceğim tek yağ markası da budur.
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
iyi günlerde kullanman dileğiyle...
[B]Algı kıtlığı yaşıyorum! Lütfen bir kez olsun Türkçe derslerine giren öğretmenini onure et![/B]
tam sentetık yag koyma repsolun fıyatı dusmus yada ben oyle aldım k carrefourdan castrol la aynı 4 lt sı ne 50 ytl verdım baya uygun oluyor 10 40 koyuluyor kısın yazın da 20 50 dıyen oldu bana ama ben yınede sadece 10 40 koyuyorum markalı yagdan vaz gecme motora yazık edersın dıyorum sadece
valla bende repsolu bosver dıyodum da parası pahalı oldugu ıcın ama ucuz gorunce alıverdım demekkı ben aldıgımda ındırım vardı yagda zaten ondan once repsolda yoktu maltepe carrefourda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)