Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Xenon far--- motor ???

REKLAM ALANI
    b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    Far değiştirmeye kalksak en iyi tercih nedir ??? halojen - xenon - ...
    Bu farlar her motora takılabilir mi ?
    watt ın hangi farlara yetip yetmediğini nasıl anlayabiliriz ?
    Biri beni bu konuda aydınlatabilirse çooooook memnun olurum,
    iyi gunler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En iyi görüntüyü 4300kelvinlik xenon farlar verir.Ama birazda dış gorunus olsun diye 6000k lık xenon takmanızı onerırım.K, Türkiyede pek yoj 4300k xenon. 139 ytl ye bir sitenin kampanyası var xenon farlar ıcın ıstersenız oradan alabılırsınız. Birazcık elektrık elektronık ten anlıyorsanız gelen kutuda bağlantı şeması var yarım saatınız ayırıp monte edebılırsınız.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Her motora takılır,kitin üstünde yazar kaç watt kaldıra bildiği.Bence en iyi tercih h4 ampul olanlar .
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı swalbard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En iyi görüntüyü 4300kelvinlik xenon farlar verir.Ama birazda dış gorunus olsun diye 6000k lık xenon takmanızı onerırım.K, Türkiyede pek yoj 4300k xenon. 139 ytl ye bir sitenin kampanyası var xenon farlar ıcın ıstersenız oradan alabılırsınız. Birazcık elektrık elektronık ten anlıyorsanız gelen kutuda bağlantı şeması var yarım saatınız ayırıp monte edebılırsınız.
    acaba sizde o sitenin link i var mı ?

birde aydınlatma olarak en çok tercih edilen halojen far değil mi ?
    1 yere yapılır bu işler (en azından benim için ) yapmışken tam olsun istiyorumda.

Alıntı b+rk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba sizde o sitenin link i var mı ?

birde aydınlatma olarak en çok tercih edilen halojen far değil mi ?
    1 yere yapılır bu işler (en azından benim için ) yapmışken tam olsun istiyorumda.
    tabi atıyorum mesaj sımdı.

Motosikleti
    vfr 800
    çok teşekkürler ,
    son bir soru daha uzun kısa olarak iki ayrı far olarak mı satılıyor (aynı ad altında) yoksa set midir bunlar ?

çok teşekkürler ,
    son bir soru daha uzun kısa olarak iki ayrı far olarak mı satılıyor (aynı ad altında) yoksa set midir bunlar ?
    far kodunuza gore degısır benım mesela hyundai getz aracım h4 uzun kısa farın ıcındekı bır sıstemle tek far uzerınde oluyor 2 . bir far yanmıyor o yuzden normal ampul var bende. diger bır sıstem ıse ampulun ucunda ufak bir motor var ve sız selektor yaparken yada uzunlara gecerken farın açısı değişiyor uzun oluyor far

küheylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 D INTEGRA
    link?
    Cenk HIZDIL

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar autoshopta kampanyalı aldım 180 küsüre "shield" marka japon malı çin değil. oldukça kaliteli geldi kullanımdan gayet memnunum. öneririm.

ßußu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Peki arkadaşlar yeri gelmişken xeon far yanında angel taktırabilirmiyiz motora. Her motora uyar mı ? Araçlarda her araca göre ayrı angel farlar var. Motorlara görede bulabilirmiyiz yoksa çakma angel denilen angel halkalardan mı takabiliriz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    ...ßußu sTYLé...

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ßußu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaşlar yeri gelmişken xeon far yanında angel taktırabilirmiyiz motora. Her motora uyar mı ? Araçlarda her araca göre ayrı angel farlar var. Motorlara görede bulabilirmiyiz yoksa çakma angel denilen angel halkalardan mı takabiliriz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
    angel halkalar piyasada 2 çember ebatında mevcut diye biliyorum/75 ve 90mm). onlar da bu ebata uygun, grenajındaki far haznesi buna müsait araçlarda kolay bir şekilde uygulanabilir.

örneğin bir cbr 600 rr, fazer 600 gibi bir makineye olmaz. benim nexusa da isterdim olmuyor far yapısı müsait değil köşeli olduğu için. ama mesela tuhaf görünecek olsa da fz6ya uygulanabilir, farları daire şeklinde olan (örn vfr 800, cbf 500 vs) motosikletlere uygulanabilir ve süper de dururlar bence.

illa deneyeceğim dersen kendin de yapabiliyorsun, led bandını satın alıp kendi oranlarına göre kesip biçerek

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    st1300 zaten xenonsuz olmaz benim innovada bile var büyük nimet
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

ßußu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    angel halkalar piyasada 2 çember ebatında mevcut diye biliyorum/75 ve 90mm). onlar da bu ebata uygun, grenajındaki far haznesi buna müsait araçlarda kolay bir şekilde uygulanabilir.

örneğin bir cbr 600 rr, fazer 600 gibi bir makineye olmaz. benim nexusa da isterdim olmuyor far yapısı müsait değil köşeli olduğu için. ama mesela tuhaf görünecek olsa da fz6ya uygulanabilir, farları daire şeklinde olan (örn vfr 800, cbf 500 vs) motosikletlere uygulanabilir ve süper de dururlar bence.

illa deneyeceğim dersen kendin de yapabiliyorsun, led bandını satın alıp kendi oranlarına göre kesip biçerek
    Bilgilendirdiğin için teşekkürler. Kendın kesip biçmek birazda sana kalmıs kabiliyet olmayınca hiç ellememek daha iyisi
    ...ßußu sTYLé...

jackaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    caponord etv1000-simson schwalbe-yamaha wr125r
    arkadaslar akınızda olsun benım duyduguma gore 8000calvınden sonrası farı erıtebılıyomus aklınızda olsun bırkac kısıden duydum o yuzden bende 8000 taktım gayet memnunum karsıdan gelenler memnun omasada :D
    bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır

Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    st1300 zaten xenonsuz olmaz benim innovada bile var büyük nimet
    doğrusu benim aklımda hiç yoktu xenon, geçen gün tünelden geçerken yanımdan bi st geçti yan aynada çok güzel görünüyordu özendim ne diyim
    ama hala 1 sorunun cevabını tam çözemedim- st de uzun kısa 2 ayrı far - xenon alınca 2 si de değişicek mi ?

Alıntı küheylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    link?
    arkadaş yolladı bana linki buyrun link:

www.parcatreni.com

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    doğrusu benim aklımda hiç yoktu xenon, geçen gün tünelden geçerken yanımdan bi st geçti yan aynada çok güzel görünüyordu özendim ne diyim
    ama hala 1 sorunun cevabını tam çözemedim- st de uzun kısa 2 ayrı far - xenon alınca 2 si de değişicek mi ?

kısa olan H7 tarafına xenon takılır uzun taraf yine aynı kalır sellektör yapman için
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

BeYfa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CıbıRepSol
    berk st yi ne ara aldınsen konuyle ilgisi yok ama olsun
    [B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)

Motosikleti
    vfr 800
    Alıntı BeYfa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    berk st yi ne ara aldınsen konuyle ilgisi yok ama olsun
    yaklaşık 1 ay önce
    simdiden 3.000 km tamam

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Alıntı jackaan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar akınızda olsun benım duyduguma gore 8000calvınden sonrası farı erıtebılıyomus aklınızda olsun bırkac kısıden duydum o yuzden bende 8000 taktım gayet memnunum karsıdan gelenler memnun omasada :D
    Sana kötü bir haberim var 8000k da yansıtıcı kısmı yakıyor Tecrübeyle sabit
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

motosiklet için 8000k çok sakıncalı diye düşünüyorum direk 6000k alın kafanız rahat olsun. 8000k da gorus mesafesı azalıp karsıdan gelen araçlara retina yırtılması yaratabılırsınız linki vermedim reklam olmasın diye ama olsun :D bidaha yazalımm parcatreni.com 139 ytl bence kaçırmadan depolayın 1 sene garantisi var bukadar mantıklı bır secım olamaz

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)