Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Xenon far--- motor ???

Motovento
    REKLAM ALANI

şu 139YTL'lik xenon'un linkini buraya koysanız da herkes faydalansa hoş olmaz mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı swalbard adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet için 8000k çok sakıncalı diye düşünüyorum direk 6000k alın kafanız rahat olsun. 8000k da gorus mesafesı azalıp karsıdan gelen araçlara retina yırtılması yaratabılırsınız linki vermedim reklam olmasın diye ama olsun :D bidaha yazalımm parcatreni.com 139 ytl bence kaçırmadan depolayın 1 sene garantisi var bukadar mantıklı bır secım olamaz
    sanırım sen kelvini ışık gücü ile karıştırdın kelvin yükselince sadece ışığın rengi renk ısısı değişiyor yani 6000k tam beyaz 8000- 10000 -12000 gittikçe mavi ve mor oluyor benim motordaki 6000k xenon 8000k dana daha fazla beyaz verdiği iin daha güçlü gibide duruyor diyebilirim
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

b+rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    6000k dan herkez memnun anlasılan, peki bunu internet dışında nerde bulabilirim ??? mesela phillips inkiler coğu honda servisinde var(stand olarak)
    bunları da öyle bulabilir miyim yoksa biyerden alıp mı taktıracağım ?

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Arkadaşlar bi banada yardımcı olabılırmısınız
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...mu-fotolu.html

Bi abim yardımcı olmaya calıstıda belkı sızıb bıldıgınız bıselerde vardır?
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

Motosikleti
    vfr 800
    bu arada dun bir honda bayi ile konustum(adını vermemeyim reklam olmasın :D ) xenon yerine direk beyaz far takın diyorlar beyin in değişmesi sorunlar yaratabiliyormuş sorun yaşayanlar oldu mu acaba ?

Motosikleti
    Honda Activa 08 / Mondial 100 kh 06
    Alıntı b+rk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada dun bir honda bayi ile konustum(adını vermemeyim reklam olmasın :D ) xenon yerine direk beyaz far takın diyorlar beyin in değişmesi sorunlar yaratabiliyormuş sorun yaşayanlar oldu mu acaba ?

beyaz far ne demek? yani beyaz renk ışık veren ampul diye bişey var mı
    Arkadan vuran suçludur...
    Bedeli Öteki tarafta ödemek kaydıyla kabul edilmiştir.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı b+rk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o honda bayii kesin xenon nun ne olduğunu bilmiyo beyaz halogen ampul takacaksan sakın takma önünü göremezsin sadece seni görürler
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    vfr 800
    h4 olarak tanımladı beyaz ışık veren far/ xenon kadar iyi performans alabilirmişim hem beyin de takılmıyorumuş onun için. Bu arada sorduğum hondacı 30 yıllık motorcu yanlış bilgi verme ihtimali yok denecek kadar az.

bu arada hepinize teşekkürler bugun lambamı aldım. İnş. yarın değiştireceğim

Motosikleti
    TVS APEÇHE RTR 150
    xeono meselesi baya karmaşık bir mesele olsa gerek çünkü Gaziantepde hangi motorsiklet parçası satan yere gitseniz size bir set çıkarıyor. (uzun kısa olarak) Paket içeriği bir adet far motoru bir adet balans bir adet ampul kabloları motorsikletler göre üç ayrı yuva kabloları sigortası kablo baglantı kelepçesi dahil 50 tl alıyor. Daha dün kendim bagladım motoruma güzel bir ışık veriyor. Yani kutulu mutulu olmasa zenon diye veriyorlar diyecegim ama kutusu alangiri herşeyi var üstelik kutu üzerinde TÜV yani muayane uygunluk etiketi dahi var...........

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)