Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni Motorlar

REKLAM ALANI
    Nuestra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR600
    Walla bende 250c alıcaktım ama Antalya'nın sıcaklarına motorun pek dayanmadığını bu motoru alan bir arkadaşımdan öğrendim.Motor hava soğutmalı olduğu için sıcaklarda boğuluyormuş haberiniz olsun. Onun yerine Suzuki GS500 aldım alakalrı yok ama
    SUZUKI - Ride The Winds Of Change

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Twister da hava soğutmalı o da mı öyle o zaman?
    Onur Yollarda
    www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda

mz lerin patenti 93'te kanuni'ye geçti.

Motosikleti
    honda cg 125 titan

seyhan 250c

selam bugün abimle iki motor kpss sınavına yetişmeye çalışırken ( suzuki gsx f 750 ve malum 250 c) seyhan 250 c nin sol balatası düştü ve korkunç bişey arka frenle başbaşa kaldım çok şükür yavaştık ve iki motorduk ki kanuniyi bi benzinciye bırakıp sınava yetişebildik. ALLAH KORUDU!.
    ARKADAŞLAR BU SORUNU SIK DUYMAYA BAŞLADIM DİKKAT! SERVİSE GİTMEKTE FAYDA VAR.
    bu motoru konuşmaya devam...

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Aman hocam dikkat... Bak mesela alakasız olabilir ancak kafanızda ilişki kurabilirsiniz. Ben 6-7 ay önce falan dijital fotoğraf makinası alacaktım. Bu makinalar türlü türlüdür. Canon, Kodak, HP, Pretec, Datron vs... İlk üçü herkes tarafından malum bilinir. Diğer ikisi ise ucuz ancak çok iyi özelliklere sahip makinalardır (ya da öyle bilinir). Bu makinalar fasondur. Yani Çin bunu etiketsiz olarak üretmiştir ve satmıştır. Alan firma kendi etiketini basar ve satar. Aynı tipte bir Datron marka makinayı İspanya'da gördüm. Şimdi firmasına sorsanız kıvırmak için "ihraç ettik" bile derler Peki ya neler sorun olur? Öncelikle elektronik bir makina alıyorsunuz. Bozulma riski yüksek. Bu yüzden yaygın ve bilgili bir teknik servis ve ucuz parçalarının olması gerekir. HP bile bu konuda yeterli değildir. Esas uzmanlık alanı fotoğrafçılık (Canon, Nikon, Kodak...) olan firmaların ürünlerini almak daima size yardımcı olacaktır.

Şimdi bir benzerlik kurmak gerekirse, Kanuni'nin de fason olma ihtimali var. Bu insanların teknik servisleri yaygın mı, şikayetimiz olsa dinletebilir miyiz, garanti kapsamı nelerdir diye araştırmak gerekir. Ucuz etin yahnisi ile ilgili bi atasözü vardı. Yavan oluyordu sanırım Tanınmış bir markanın en düşük özelliklerdeki ürünü, tanınmamış (hatta fason) bir markanın iyi bir ürününden daha alınasıdır bence.
    Onur Yollarda
    www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    bak abi demekki balata düşmesi hastalık bu motorlarda. adamlara bi mail atmak lazım milletin gözünü boyayıp pisi psine öldürmesinler. ( bu arada 250 chopperin sele yüksekliği çok güzel) ve fuarda gördüğümdde üstünde gıfı marka deri çanta vardı. ama dışarda gördüklerimde hep vinilex naylon canta var.
    racing racing ve racing.............

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    abi kanuniye baya fırça içeren bir mail attım. bakalım nolucak

Choppery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA STR 250
    Abi hepiniz kanuni hakkinda hep negatif yorumlarda bulunmuşsunuz. Yokmu pozitif bişeyler soylücek olan.
    Mesela şu Seyhan 250C .Varmı adam gibi kullanan eden.
    Gerçekleri sadece gerçekleri söyleyecek olan.
    Dragstar 650 Classic
    Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!

Motosikleti
    honda cg 125 titan
    kanuni seyhan 250 c için bir kullanıcı olarak şunları söyleyebilirim; görüntü olarak harika oldukça dikkat çekiyor insanlara fiyat, neyin nesidir vs. anlatmaya bıktım, gücü şehirler arası yolculuk etmek için yeterli, yakıt ekonomik 4-5 litre, fiyat çok çok uygun japon emsalleri en az iki kat pahalı, ama kalitesi fiyatıyla orantılı.

Motosikleti
    honda cg 125 titan

yer gök kanuni

birkaç gündür tekirdağdayım her yer kanuninin hussar model skutırı dolu inanılmaz bi talep görmüş burada bayisi en az 3 ay sıra veriyormuş ama daha benden başka 250 c ile gezen göremedim.

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    abi valla tek pozitif şey görüntüsü bide sele yüksekliği. bi kere kullandım. çok rahat bişi. ama belli ediyo kendini malzeme ucuz. aman bi tarafına bişi olucak gibi bi his oldu bende. siz bilmem. hatta burda herkez kanuni yazısını söküp başka bişiler takıyo. kimi harley davidson yazmış(millet yutuyo harley diye) kimi shadow yazmış kimi chopper yazmış kimi MZ yazmış.

Motosikleti
    BMW R1150 GS
    kanuniyi sokup flame stickerlar yapistirilmis bi suru 250 c gordum simdiye kadar...
    Manic Depression Is Touching My Soul...

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    walla ya ama adamlar haklı ben olsam moto guzzi yazardım:-)=

Motosikleti
    BMW R1150 GS
    ben olsam soker hic bisi yapistirmazdim...

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    o zamanda çok boş kalıyo yaaa depo

Motosikleti
    BMW R1150 GS
    bos kalsin daha gusel...ben topladim dersin...harbi chopper dersin...

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2004 fuarda gördüm. Malzeme kalitesi pek iyi değil gibiydi. Tam standta bakarken birisi gelip şikayete başladı. 3 tane aldık dedi. Bir sürü şey sydı sonra bir yetkili falan aradı. Sonra ne oldu bilemiyorum ama adam ya çok şanssız yada motor sorunlu ki kanuni ilk kez çıkardığı için tabiiki sorunlar olabilir. Ama görüntüsü hoşuma gitmedi değil.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    ya zaten görüntü olmasa alınmaz ki. ya bi kere sele yüksekliği çok güzelll ama adi motor iştee abi doruya doruu

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eh öyle tabii
    ...Oytun...
    ..Ainador..

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    ikinci ele bi düşsün bakalım kuryeler ucuzlar diyoo

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler