hehehe bırakın ibreyi babalar
alınmazzzz
hehehe bırakın ibreyi babalar
alınmazzzz
Artık kısa cümleler kuruyorum...
bakalım, kuzenim kız arkadaşını ikna edebilirse almayı düşünüyo bi hussar, dener söylerim kalitesini, kanuni baya değişti fln diolar ki hussarın mz 301'den oldukça farklı göründüğü bi gerçek
imza, safrane
kadranı 140kmh motorun arkadaşlar.110km ye kadar çıktım..
motor idare eder.fakata bana küçük geldi biz genelde 2 kişi biniyoruz hanımla.o yüzden sattım.ama size şöyle diyim.
yamaha neo100 e bindim hussar 125 kesinlikle daha iyi
yamaha bws 100e bindim hussar kesinlikle daha iyi
honda kinetic bindim hussar daha iyi
honda 100 f beat bindim hussar daha iyi
peugeot speedfight bindim peugeot daha iyi
aprilla leonardo daha iyi
gilera runner en iyisi ))
birde suzuki burgman 400 ebindim manyak iii seneye mayısta elimde )
şaka bi yana bi çok motordan ii geldi bana hussar 125
bence fiyat performans karşılaştırılırsa alınır derim..
sevgili cathedral.
engin tecrübelerini bizlerle paylaştığın için teşekkür ederiz. şahsım adına şunu söylemeliyimki benim savunduğum performansının kötü olduğu değil. motorun gelecek 2-3 sene içindeki performansınında alındığı günki gibi olması. yani motorun dökülmemesi. ucuz etin yahnisi olayı gibi yani. eğer ucuz diye tercih edilip 1 sene sonra 10 tane parçası değişecekse marka motordan daha fazla paraya malolacaktır.
saygılar
Artık kısa cümleler kuruyorum...
yaws bende bindim motora dün yol tutuşu süper motorun yat yatabildiğin kadar diyem yane bi scooter için yol tututuşu süper di ama performans diye bişi alamadım çünkü motor 12 km de idi daha yani ayarları falan yapılmamış
:bestmt:
baba sakınnn ha insanlara yanlış örnek olmayalım lütfen. Scooter kullanan arkadaşlar siz bakmayın Free nin dediğine. Sakın motora iyice alışmadan yatmaya kalkmayın. Sakat bi durum....XF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
Küçük teker her zaman virajda yatmak için tehlikelidir.
aman diyim....
baba biz alışkınız bişi olmaz bize
kötüler ölmez euheuhe
:bestmt:
Ağalar özü itibarı ile bu motorsiklet denen meret sakat bi alet.Nede olsa iki tane tekeri var ve herbişeyi ortalarda.Biniyosan bu alete aklında şüphe olmayacak. Dağın başında giderken bi kelek yaparsa ne edersin? Servise götürür parçasını bulamazsan ne olacak? Kanuni bi sürü model çıkardı. Kimi Çinden kimi Tayvandan kimi bilmem nerden ne üdüğü belirsiz devşirme modeller.Bunların üretimi ne kadar sürer??? parçaları iki sene sonra olurmu???? satsan kaç para eder???? Bu olay motor içinde aynı oto içinde aynı elektronik cihaz içinde aynı peynir içinde aynı(ucuz diye semt pazarından köylü peyniri alırsan benim gibi sonraki iki günün kusmakla geçer) Onun için alacaksan bildik garantisinden emin olduğun marka alacaksın.Herif 40-50 yıl uğraşıp bir marka oluşturacak garantisini kalitesini ıspatlayacak,bunun yanında başka bir herif iki günde bir marka yaratıp yumurtadan çıkar gibi çıkacak benim modelim daha ucuz gel bunu al diyecek.Cesareti olan alsın.Bildik markayı almakla biz garantiyi kaliteyi güvenceyi alıyoruz.Dağa taşa çıktığımızda aklımızda soru işaretleri olmuyor.Serviste problem yaşamıyoruz(bazı üç kağıtcı uyanıklar servisler hariç) Onun içüüün alacaksanuuuuz kalitesinden emin olduğunuz malı aluuuuun.
banroya katılıyorum, bilindik markalar niye pahalı, yıllardır sağladıkları marka imajına para veriosun, ama gözün de arkada kalmıyo, biliosun, arkan sağlam çünkü
imza, safrane
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun..._id=9&u_id=31#
http://www.kanuni.com.tr/tr/seyhan_100c.htm
arasında pek bir fark yok ..
Üstelik bu yamaha yı dün bir büfenin önünde gördüm aynı seyhan 100 c kesinlikle oda çin malidir.
Ve ayrıca bu motoru bisan da ithal ediyormuş ama su an ellerinde yokmuş fiyatı biraz daha uygun 1.690
http://www.bisan.com.tr/motocub/motocub.htm
kanuni motorları bildiğim kadarıyla alman malı çin malı deil
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
kanunılerden popcorn ve hussar ın aslı CPI MOTOR
Bütün ürünleri taıwan dan geliyor.
benim motorum almanyada üretilmiş ama
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
vay be bizde türk malı diye övünüyoz çin malıymışş.-)))
racing racing ve racing.............
kanuniler alman malı degil etz 251-301 1991 'E kadar almanyada üretiliyordu MZ 'in iki zamanlı makineleri yani bunlar. 1991 den sonra üretimini bıraktı zaten.. patentini Türkiyeye verdi o kadar ...mesela kanuni moped' ler puch mopedlerin aynısı ve kanuni seyhan 125 suziki gn 125 'in kopyası zaten ama kendilerimi yapıyolar bilmiyom bilmekte istemiyom zaten .. kanuniyle ilgili bildiğim tek şey kurulu olan fabrikasında bir motosikletin bütün parçalarını üretebilecek entegre tesise sahip oldukları..
tesis var ama boşa çalışıyolar gibi geliyo. anca arabistanda satılır bunlar gerci 250 chopper tatlı bişiye benziyo ama
250c modelini biraz inceleme fırsatım oldu.ön tekerinin disk arkanın ise tambur olması bana göre bir (-). konfor olarak güzel.
beyler geçen büfede oturukene bi abi geldi 250 c seyhan vardı chopper olanı. adamla muhabbet ettik falan diyo ki abicim servisten geliyorum. nie dedim abi? adam aynen yolda giderken balata düştü. sakın almayın olm çok berbat bişi mobilet kadar yüksekliği var. dengesiz bişi sakat yani..
Kanuni 250C alan birinden duyduklarımı yazıyorum.
İlk aldığında motor rolantideyken stop ediyomuş sonra bujilerinde arıza varmış, hava kapakları kapalıymış,arka tekerleğinde acayip boşluk varmış direksiyonda cabası boşluğun biri bin paraymış, ama adam motordan anlıyo servise götürmemiş kendi tamir etmiş bujileri falan yenilemiş elektrik aksamında şase varmış onlarıda tamir etmiş simdi motor çiçek gibiymiş.
Yanlız tek sorun çok yakıyomuş
Geçen gün 225 kilometreyi 19 milyon benzinle gitmiş.
Ama yinede ben bu motoru almayı düşünüyorum.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
Tipi çok hoş hocam 250'nin. Bu tipte, bu fiyatta Honda yapsa anında alırım
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)