Yarı-Otomatik Motorlar hakkında???
-
06 Haziran 2008, 00:01
Merhabalar,Benim bi sorunum var birkaç haftaya kadar motor alıcamda belki yarı otomatik alırım diye düşünüyorum fakat bu tip motorların vitesleri hakkında bilgi eksikliğim var.normalde 1 aşağı,boş 1 ile 2 arasında diğerleride üstte oluyor fakat yarı otomatiklerde boş nerede ve vites burun la mı yoksa topuklamı yükseltiliyor/düşürülüyor bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim,kazasız belasız sürüşler dilerim herkese
Reklamlar
-
06 Haziran 2008, 00:04
-
06 Haziran 2008, 00:06
%90 ında en ust bos asagı asagı 2 asagı 3 asagı 4 anladın sen hadı hayırlı olsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
06 Haziran 2008, 00:09
1 2 3 4 devamlı yukarı aşağı doğru bastıkça sırayla vites düşersin ve en sonunda boş yani 1.vitesten önce boş var boşa düşmen için sırayla atlaman lazım tabii buda uzun iş
-
06 Haziran 2008, 00:40
1234 asagıya ayagının burnuyla bastıgın zaman, 4321 topugunla vıtes kucultmek oluo 1deyken topugunla gerıye bas bosa alırsın 4 teyken aykucunla bas yıne bosa alırsın, yetrlıdır heralde hayırlı gunler....
-
06 Haziran 2008, 00:44
benim motoru 9 yaşındaki kardeşim bile kullanıyor, çok basit
-
06 Haziran 2008, 01:00
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.Mikuni Sana özellikle teşekkür ederim
-
06 Haziran 2008, 01:05
niye, çokmu kapalı bir anlatım oldu.. benim motorumu merak ettin galiba, benim motorum senin dediğin yarı otomatik motosikletlerin atasıdır.
:o
-
06 Haziran 2008, 01:14
Hayır senin motorunu merak etmedim zaten profilinde yazıyor (bu arada evet baya bi kapalı anlatım oldu)
-
07 Haziran 2008, 09:31
kiwi bu motorlarda anlatılcak bir lüx bişi yok sana şunları diyebilirim..ben ınnova kullandım gerçekten çok rahat bir motor. hiç vitesli kullandınmı bilmiyorum ama eğer kullandıysan rahat kullanırsın,eğer kullanmadıysan öğrenmen 15 dk sürer vites konusuna gelince bilindiği üzere bunlarda debriyaj yok yani elden....sadece motor yol aldıkça devrine göre vites değiştiriyosun..4 viteslidir bunlar..kimlieri hep aşağı doğru vites yükselir..kimlier yukarı doğru mesala ınnova hep aşağı doğru yükselir...anladınmı zaten şöle söyliyim gösterge panelinde genelde vites göstergeleride vardır....kaçıncıo vitesteysen onun ışığı yanar...bunlar yakıttada çok cimridir...motor aleminin belkide en az yakanlarıdır...detaykarı bunlar ha bide şu var yoldada hakkını verir bak ben innova kullandım uzuzn yolda 130 km gördü kadran 140 gerisini sen düşün bende şimdi hussar 125 var 140 kadran var anca gördüğü 100 kaliteli yarı otamatikler hakkını verir ve az yakar vede çok kolaydır baba be şimdi hussar 125 satıp almayı düşünüyorum bir tane.....sanada şimdiden tavsiye ederim hayırlı olsun derim...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)