Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

motor da titreşim

REKLAM ALANI
    bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sadece Jinlun 150 tek silindirlerde balans var. resmini gonderemedim ama cekince birtane gonderecegim. Motor tereyagi hesabi cok temiz gidiyor. Krangın ön tarafında motorun tek silindirli olmasında kaynaklanan titresimi alan bir balans sistemi varç Tavsiye ederim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shadow-vt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow
    burada arkadasımız ne olursa olsun bir problemden bahsediyor..
    problem haricinde hakaret+alaycı tutum+geyik+kişileri rendice edici kelime kullanmadığı halde gereksiz polemiklere giriliyor(arvasi sözüm size) burası dostluk,arkadaslık,yardımlaşma ve fikir alışverişinde bulunacağımız bir site burada gereksiz polemiklere lütfen girmeyelim..sebebsiz yere kalb kırmaktansa bir birimizi kazanmaya çalışalım bunu yaparsak ne kaybederiz,ne zararımız olur?
    teşekkurler..!!
    Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!

Raptor_SS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu an yok
    Raptor 250cc kullanıyorum düşük hızlarda 2-3. viteslerde biraz vibrasyon olsada yüksek hızlarda kaymak gibi sürücüyü hiç yormuyor 110km hızda Allah nazardan saklasın nerdeyse 0 vibrasyonla gidiyorum

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    +1 motoman
    Başlığı yeni gördüm...Söylenecek şeyler söylenmiş zaten ama piyade dostumuzu tanımadan etmeden yazılanlar çok yanlış adam 60 küsürüncü mesajında kendini tanıtmak zorunda değil bir problemi var bunu her seferinde bize söylüyordu zaten buluşmalarda ve bi çözüm bulmak için başlığı açmış ama ne alakasız yerlere ne bilemeden etmeden konuşmalara gelmiş konu...Piyade dostum sen takma kafana umarım şu titreşim olayını bir an önce çözersin ben bişey bulursam sana kesinlikle haber vericem...Aslında kahramanlarda çok iyi bi motorcu var bildiğim tahminimce o halleder...Bakalım haber vericem sana

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler