olabilir haafız..frekans karıshtı sanki... )))))))
benim gördügüm kadarıyla honda titan ve dushuk cc'li arazi makinaları güzel titretiyo.. S.Ö. nun makına gibi
olabilir haafız..frekans karıshtı sanki... )))))))
benim gördügüm kadarıyla honda titan ve dushuk cc'li arazi makinaları güzel titretiyo.. S.Ö. nun makına gibi
I\\´m / I can !!
DOĞRUDUR HACIM
arada öyle farklı frekans arayışlarına giriorum Titanım kıpraşımını tattım zamanında , bizim şirkette kurye arkadaşın motoruna bindim ööle 3-4 kere... aman aman darbeli matkap mubarek...
bu arada darbeli matkap diyince SÖ ye de gideri var dimi matkabın ??? o geldi aklıma
***********UYARIDIR..!!*************************** ****
Bu Mesaj Moderator tarafindan silinmiştir...
- Forum ortamına hakaret içerenyazılar,kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamazlar...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
***********X*******************X************
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
- Forum ortamına hakaret içerenyazılar,kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamazlar...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
yetkililer çözer böyle birşeyi - sen değil... motor konusuna gelince , madem motorun var yaz oraya - koy ikide resmini olur biter....
burası tartışma - kapışma sitesi deeğil arkadaşlar.....
dostluk - sohbet sitesi.......
sağolun varolun
piyade, dostum biraz düzgün konuş burası kavga ve tartışma yeri değil hem sen tanımadığın ve bilmediğin insanlar hakkında böyle şeyler söylemen hoş değil Arvasi3 hasan abi senin baban yaşında bi adam o bişey söylüyorsa doğrudur o yüzden uzatma ve özür dile bişey görmüş ve söylemiştir. yoksa laf olsun diye bişey söylemez Hasan abi Arkadaşlar sana bişeyler anlatmaya çalışırken senin cevap vermemene takmamana sinirlenmiştir. şimdi bence özür dile ve terbiye sınırlarınıda aşma...
SN:Rüzgar sevdalısı kim olursa olsun kimse kimseye Taş arabası sıfatı ile hitap edemez . Ayrıca bu tartışmayı başlatan da kendisidir özür dileyecek birisi
varsa ben değil arvasi3 tür.
SN: rüzgar delisi bana taş arabası sıfatı ile hitap etmiş kendisi bu sınırları aşmıştır benim yaptığım kendisine uygun bir cevap vermektir.
piyade, rica ederim uzatmayalım ve gereğini yapın ve özür dileyin lütfen karşılığını alıcaksınız....
Rüzgarsevdalısı, Arvasi3'ün senin söylediğin gibi birşey görüp söylemiş olma ihtimali yok, görüp bilseydi birkaç gün önce gezi yazısında yine gereksiz bir şekilde eleştirdiği kişiler arasında piyade'nin de olduğunu bilirdi. Kendisi yaşça site ortalamasından büyük olabilir ancak ne sen ne de Arvasi3 piyade'nin yaşını bilmiyorsunuz. Zaten yaşın bu konu ile hiçbir ilgisi yok. Sen saygı duyuyorsun diye kimse dokunulmaz değildir.RUZGARSEVDALISI adlı üyeden alıntı
Özür dilenecekse gereksiz yere ilk kabalığı yapanın kim olduğu sanırım açık.
derin, illaha konuyu uzatalımmı yani gittiği yere kadar...
[
tartışmalar nihayet son buldu ve konu olması gerektiği yere geldi.....
teşekkürler Kadirr_delisi
RUZGARSEVDALISI, avrasi3 ü tanıyor olabilirsin ben arkadaşların herikisinide şahsen tanımıyorum ama ortada bir hata varsa bu avrasi3 ten kaynaklanıyor ve yaş ne olursa olsun özür dilemesi gereken odur. Eğerki forum başlıklarını tarayacak olursa piyade arkadaşım sanırım izmirliydi ve en son yaptıkları gezinin ve motorununda resimleri ilgili topicde mevcuttu. kafasına takılan bir problem için bilgi almak istemiş ve topic açmış hepimiz bunun için burda değilmiyiz topici açtıktan sonra bir işin çıkmış ve aynı gün içinde gelen cevapları kontrol etmemiş olabilirsin o zamandabumudur yani? böyle bir cevapmı almak gerekir? Forumda bir sürü saçma soru ile karşılaşmıyormuyuz? önemli olan hoşgörü değilmi?Arvasi3 adlı üyeden alıntı
Lütfen arkadaşlar kimse kimseyi kırmasın özellikle herkezin biraz daha hassas olduğu Ramazan ayı içinde.
Hoşça ve dostça kalın
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
motoman, dostum arvasi3 abi yanlış bişey söylediğinde özür dilemesinide bilen bi abimizdir şimdi olayı dallandırıp budaklandırmanın ne alemi var uzatıyosunuzda uzatıyosunuz kendisi hariç herkez fikir beyan ediyor kaldıki siz tanımadığınızı söylüyorsunuz ben tanıyorum ve gayet babacan bi adam olduğunu biliyorum arvasi3 abini o yüzden burda yok kendisi geldiğinde ne gerekiyorsa söyler uzatmanın alemi yok buarada haklısın mübarek günlerde hiç kalp kırmanın alemi yok...
motoman + 1
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
piyade, tamam kardeşim ben senden özür dilerim kabul oldumu.ben her defasında söylüyorum kardeşim oraya ne güzel ismini yazmışsın.PİYADE. Herkesin ismi yazıyor nereden olduğu yazıyor kullandığı motor yazıyor be kardeşim o kadar zormu nereden olduğunu motorunun ne marka olduğunu yoksa yok yaz tamam biz onada saygı duyarız.kabulümüz.ama sen bi topic açıyorsun motor vibrasyıon yapıyor diye bizde tamam yardımcı olalım diyoruz soru geliyor motor ne marka diye çıt yok sanki eshabı keyif sessizliği.topiği açtınmı baştan bi kendini tanıtacan kardeşim.tanışmak ve kendini tanıtmak bizim kültürümüzde var.ben iddia ediyorum kendini tanıtmak istemeyen ve utanan kimse yazmasın kardeşim.ne işi var sitede.öyle çocuk oyunumu bu.ben yüzlerce kez şahit oldum hem bu sitede hemde başka sitelerde.adam ortaya bir konu atıyor .çekiliyor kenara millet birbirini yiyor ondan sonra lütfen allah aşkına yapmayın böyle.biraz ciddi olalım.ben özür dilemesini bilirim her zaman.gerekirse adres ver gelip elini bile öperim.ama sen ne derece saygılısın buradaki insanlara ve arkadaşlara onu bir muhasebe et bakalım.tekrar söylüyorum kendini tanıtmadan topic açan herkese aynı tepkiyi veririm.ha şşunuda belirteyim benim ruh sağlığım gayet yuerinde allaha şükür.tanıyan arkadaşlar tanır.ben öyle küçük görmek babında söylemiyorum estağfurullah acemi motorcuda değilim.biz hayatımız verdik iki tekere.eğer burada arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istiyorsan kendini bi tanıtta görelim madem.kusura bakma hakkını helal et seni kırdıysam tekrar özür dilerim ellerinden öperim.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
PEŞPEŞE (FLOOD) MESAJ atarsanız UYARILMADAN içeriği ne olursa olsun biri hariç diğer mesajlarınız silinecektir..!!
Sonradan yazmanız gereken yazı olursa DÜZENLE butonunu kullanıp postunuza ekleme yapınız..!!..
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
***************X******************X*********
Arvasi3 beni hatırladınmı?
Söylediklerinde haklısın ama o kadar aceleci ve sert bir üslüpla giriyorsunki olaya haksız duruma düşüyorsun. Bu sefer söylemininde önemi göz ardı ediliyo başlıyo gereksiz bi tartışma
Lütfen biraz daha sakin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)