Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yamaha YBR 125 Motor Tamir

Motovento
    REKLAM ALANI

arkadaslar, 2005 model yamaha ybr 125'im var, 30.000 kmde. motor sesi son zamanlarda kotulesmeye baslamıstı. bakıma goturdugumde servis elemanı motoru acmak piston, segman vs degistirmek gerektigini soyledi. epey yuklu bir tamir masrafı cıkacaga benziyor. 3 sorum olucak tecrubeli arkadaslara.
    1. daha 30.000 km de ve tum bakımları yapılmıs temiz kullanılmış boyle saglam bir motorun bu aşamada yenilenmeye ihtiyaç duyması normal mi?
    2. sizce satıp yeni mi alsam, yoksa motor yenilendikten sonra uzun zaman problemsiz kullanabilirmiyim?
    3. motor yenileme için Istanbul'da önerebileceğiniz servisler hangileri? TErcihan Anadolu yakası veya karşı tarafta merkeze yakın.
    vereceginiz bilgiler için şimdiden teşekkurler
    dincer

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Yeniçeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    1)Motorunun 30.000 km'de rektifiye olması normal değil.
    2)Tavsiye etmem.Zannetiğin kadar yüklü bir masraf çıkmaz.Parça fiyatlarını ve işçilik masrrafını öğrendikten sonra daha sağlıklı karar verirsin.

macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)
    abicim yamaha ybr de böyle bir sorun varmı bizde ybr almayı düşünüyorduk. bu konu hakkında konuşursan çok sevinirim.

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Bakımlarını yaptırıyorsan olmaması lazım
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    mz 251
    ybr 125 in 30 000 de sorun cıkarması mümkün değil imkansız
    müzisyen agırsiklet şampiyon

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ben 91.000 kmde ybr görmüştüm 2004 model daha hiç rektefiye yapilmamişti bence motorunda başka bişey var 30.000 deki motora rektefiye yapilmaz hor kullanilmiş bir ybr bile 50-60 bin kmyi görüyor bence ybr nin ömrü temiz kullanildiginda 100.000 km size tavsiyem başka bi ustaya gösterin belki sübap ayari falan yapilmasi gerekiyordur

insane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT660R
    dostum benim ybr 33bin km'de. Tüm bakımları zamanında yapılmış ve motoruna dair hiçbir problemi yok, bence senin gittiğin ustanın gözünü para bürümüş.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı insane adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum benim ybr 33bin km'de. Tüm bakımları zamanında yapılmış ve motoruna dair hiçbir problemi yok, bence senin gittiğin ustanın gözünü para bürümüş.
    Vala genelleme yapmıyorum ama ustaların cogu böyle tuttaklarında koparmaya calışıyolar İş ahlakı kalmamış ki Pardon ahlak kalmamış zati işinkini nerde bulcan ?
    Başka bi ustaya da göster istersen bizimkide 25 binde yağını değiştirmekten bi de hava filitresini temizlemekten başka bi bakım yapmadık

KARDEŞ BENİMDA YBR M VAR 267OO KM DE VEDE BUGÜNE KADAR HİÇ SORUN ÇIKARMADI AYRICA UZUN YOLDA DA DENEDİM KESİNLİKLE SORUNSUZ YAKLAŞIK 250KM YOLU HİÇ DURMADAN GİTTİM TIK DEMEDE ALLAH NAZARDAN SAKLASIN SENİN SORUNU NA GELİNCA ÖCELİK LE SASİNİ NASIL DEŞTİĞİNİ YADA NASIL BİR SES CIKARDIĞINI ANLATIRSAN SEVİNİRİM AYRICA SUBAP AYRI KACMIŞ OLSA BİLE AŞIRI ŞEKILDE SES YAPMAZ SEN ÇIKAN SESİ ANLATA BİLİRSEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM AYRICA REKTEFE OLAYINADA HEMEN GİRME İYİCE Bİ ARAŞTIR DERİM

BENİM MOTOR 2006 MODEL YİNE BAKIMLARINI AKSATMADAN YAPTIRIYORUM VEDE İNACIN OLSUN BEN BU MOTORU HER YOLDA DENEDİM DAĞ BAYIR YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN KOLLANDIM ŞİMDİKİ SESİNİ DİNLESEN HAYRAN KALIRSIN İLK GÜNKÜ GİBİ DESEN YERİDİR SENİN MOTORDA CİDDİ BİR SIKINTI VARSA SEN ONU İYİ BİR USTAYA GÖTÜR AMA USTA OLSUN PARA GÖZ DEĞİL!!!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)