EGZOZ ELİMDE VE DÜŞÜNCELERİM
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sen benim dediğim numarayı aradımmı musti kardeşim nedediler ordan
-
of kardeşim of...ben ne diyim sana değerli kardeşim...bu paraları nasıl kazanıyorsun bitanem...paralar havadanmı geliyor...niye çöpe atarsınki paranı...bisan ramzey bunlar kim motor üretmek kim...alınterini böyle abidikgubidik motorlara niye verirsin...neyse allah sabır versin...sen bu motoru almasaydın.... birileri almasaydı .... bu adamlar motor falan üretemezlerdi...geçmiş olsun...ben yolda kalmış gibi üzüldüm dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Fabrikadan sonra yapacağın tek şey sanırim iyi bir usta bulup yaptırmaktır ince işlerle pek uğrasan usta bulmakda zor bir iş gemiş olsun
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6705
bu linki bir oku vede böyle görsel bir yazı hazırla arayalım arkasını eğer garantide ise bak bizim sorunumuzu ithalatçı firma hemen çözdü
ve bu başlığa at hazırladığın yazıyı bu sayfa sabit vede firmalar takip ediyor bir nevi kara tahta gibi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
musti o zaman onlar la birde ben konuşıyım şimdi sen bana tam olarak motorun başından geçen olayları anlta hangi bayıden aldığını hangi servise gönderdiğini söylersen sevinirim
-
-
SEN BENİM SÖZÜMÜ NİYE DİNLEMİYOSUN ATIĞIM MAİL E CEVAP GELDİ Kİ BEN SANA O TELEFON NUMARASINI VERDİM NEY SEN KONU O DEĞİL SEN SORDUKLARIMA CEVAP VERSEN BAKALIM YARIN KONUŞALIM NE DİYCEKLER OLMADI HAKETEN TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET EDİCEZ MUSTİ KARDEŞİM BEN SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM
-
-
Valla çok şey demek istiyorum ama hem ahlakım müsade etmiyor hemde forum kurallarına uymuyor. Allah yardımcın olsun.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Arkadaşlar böyle ekmek parasını motordan kazana arkadaşların gidipte uyduruk motor almalarını anlayamıyorum.
Ucuz alıyorsunuz ama kazandığınız para bu motorların sorunlarını çözmaye gidiyor. Öyleyse neden biraz daha fazla ödeyip baştan adam gibi rüştünü ispat etmiş bir motor almıyorsunuz ki. Yapmayın Allah aşkına yaw. Bu kadar düşüncesiz olamazsınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler