Bilgilerinize İhtiyacım var!
-
06 Haziran 2008, 10:11
Çok sağolun arkadaşlar dün akşam bir ustaya gittim çok eski bir tanıdığım ben adamın motosiklet tamiri yaptığını unutmuşum.Aklıma geldi dedim bir gideyim motorda sekmanlarda hiç birşey yok dedi debriyajına bakacam dedi km teli balata falan kolay onlar buluruz dedi hadi hayırlısı artık granaj olayınıda internet üzerinden araştıracağım 2. el falan bulacağım ki zaten sıfırı yoktur birde bu motor italyan malı galiba italyanca yazıyor bazı parçaların üstünde iyidir herhalde italyan malı.Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için sizlere çok çok teşekkür ederim.Bilgi paylaştıkça çoğalır siz yazın ben okurum.....:d
Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)
Reklamlar
-
06 Haziran 2008, 18:17
ben çin malına binmekten memnunum dostum... dün sölemeyi unuttum şimdi tekrar okuyunca aklıma geldi.
-
14 Haziran 2008, 09:47
ben bişey demedim ama genel olarak hep sıkınt yaşamış insanlar sanırım yanlış seçim parça sıkıntısı olan çin malından almış olmalılarki sıkıntı olmuş......
Arkadaşlar motor plastik granajlarını yapıştırmak için önerebileceğiniz bir yapıştııcı varmı varsa yazın bekliyorum acil......
Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)
-
15 Haziran 2008, 11:17
peeeeeeee nerdesiniz yavvv
-
18 Haziran 2008, 22:19
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
20 Haziran 2008, 16:45
coks saolun ee ya bu motorun debrıyaj balatasını degısmıstımya sımdı ılk kalkısta tıtreme yapıyor acaba nedendır
-
20 Haziran 2008, 16:54
-
20 Haziran 2008, 17:01
iide bu ne demek şimdi.............
-
23 Haziran 2008, 15:24
evet arkadaşlar motor ilk kalkışta neden titreme yapar ve debriyaj balatası kaç km de alışır cvplarınız bekliyorum............
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)