Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bilgilerinize İhtiyacım var!

Motovento
    REKLAM ALANI
    coo007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    Çok sağolun arkadaşlar dün akşam bir ustaya gittim çok eski bir tanıdığım ben adamın motosiklet tamiri yaptığını unutmuşum.Aklıma geldi dedim bir gideyim motorda sekmanlarda hiç birşey yok dedi debriyajına bakacam dedi km teli balata falan kolay onlar buluruz dedi hadi hayırlısı artık granaj olayınıda internet üzerinden araştıracağım 2. el falan bulacağım ki zaten sıfırı yoktur birde bu motor italyan malı galiba italyanca yazıyor bazı parçaların üstünde iyidir herhalde italyan malı.Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için sizlere çok çok teşekkür ederim.Bilgi paylaştıkça çoğalır siz yazın ben okurum.....:d
    Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    ben çin malına binmekten memnunum dostum... dün sölemeyi unuttum şimdi tekrar okuyunca aklıma geldi.

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    ben bişey demedim ama genel olarak hep sıkınt yaşamış insanlar sanırım yanlış seçim parça sıkıntısı olan çin malından almış olmalılarki sıkıntı olmuş......

Arkadaşlar motor plastik granajlarını yapıştırmak için önerebileceğiniz bir yapıştııcı varmı varsa yazın bekliyorum acil......
    Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    peeeeeeee nerdesiniz yavvv

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı coo007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar honda bali sj-100 motorum var 2 zamanlı ayrı yağ haznesi var koltugun altında oraya yag koyuyorum ayrıca benzin deposuna yağ koymam gereklimi hani şimdi bu 2 zamanlıya ondan soruyorum birde motorda rolantide çalışırken vibrasyon var 3. ise çiğ benzin attıgından şüphe diyorum sizce neden çiğ benzin atar biraz geziyorum benzin göstergesi bir diş düşüyor sizce normalmi yorumlarınızı cok acil bekliyorum
    Benzin'e extra yağ koymayacaksın! yağ haznesi var ise.

Alıntı mzcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    esasen istemez yag pompasındaki yagı eksik etme yeter ama bazen ayda yılda bir benzin aldığında benzin deposunada bir kaç damla yag atarsan faydası olur kalbüratörü de yaglar zararı dokunmaz iki zamanlı tek silindirli motor yüksek bir tork a sahip onun için vibrasyon cok fazla olabiliyor bu normal malesef çiğ benzin atmasıda ara sıra biniyorsan motor soguk iken atmasıda normal bence ısınınca düzelir ama yine de bujiyi bir kontrol et veya yenisiyle değiştir
    Kızacaksınız ama:
    Allah aşkına böyle saçma sapan yorumlara bir son verelimlütfen diyorum.
    Açın bakalım hangi 2 zamanlı kendi yağ karaşımını yapan motorun kullanma kılavuzunda benzer birşey yazıyorbilmiyorsanız karışmayın kardeşim.
    illaki hasarlatacaksınız insanlara zor zar aldıkları araçlarını
    iki zamanlı bir motorun yağ pomoası nasıl çalışır bir tariflermisin rica etsem...depoya ayda ya da yılda bir damlattığın yağ ilaç niyetinemi olacak ne...
    Bazen ayda yılda bir şeklinde bir tarifle bir kek pişirirmisinne saçma ve nekadar absürd bir yardım / yorum bu anlamış değilim.

Pesssss doğrusu
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    coks saolun ee ya bu motorun debrıyaj balatasını degısmıstımya sımdı ılk kalkısta tıtreme yapıyor acaba nedendır

Motosikleti
    Honda Dylan 150

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    iide bu ne demek şimdi.............

Motosikleti
    DAELIM S3 250 ADVANCE
    evet arkadaşlar motor ilk kalkışta neden titreme yapar ve debriyaj balatası kaç km de alışır cvplarınız bekliyorum............

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)