arkadaşlar kaza yapmam dolayısı işe çamurluk(ön) yarım kırıldı..kaynaklama veya yeni çamurluk alma hakkında bilgiye sahip olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
arkadaşlar kaza yapmam dolayısı işe çamurluk(ön) yarım kırıldı..kaynaklama veya yeni çamurluk alma hakkında bilgiye sahip olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
:bounce:
sanırsam senin motora benzeyen çinliler vardı...
suzuki ye bi dünya para bayılana kadar 40-50 ytl ye onların çamurluklarından al tak hayırlı olsun...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
nerden bakmalıyım peki nereye yani
Geçmiş olsun Lütfü haklı İst.de nerdesin bilmiyorum ama sirkecide istemediğin kadar çin motoru satan yer var oraya bakabilirsin mesela...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
korlası aradım 500-600 arası dedi yenisine..şaştım kaldım..sonra maslakta bi yer aradım 60-70 ytl kaynak 100-150 çamurluk dedi...napcamı bilmyrm.
destur daha yeni başlamıştın motora. aman dikkat et bundan sonra geçmiş olsun =) motorun parçasını maslak oto sanayide bir çok yerde bulabilirsin.
buraya bir sor istersen:
286 41 70 - 535 958 83 12
Ali Daylan
bencede lütfü arkadaşımız haklı
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
geçmiş olsun öncelikle, bi resim koysaydın uyarmı bakardık, çok kırlmadıysa kestirebilirsin sadece uç tarafı kırıldı ise bi resim ekle bakalım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ya resim akşam ekleyebilirim,işteyim şimdi..bombeli yerden kırıldı.
bombeli yer??? bombe neki???
yukardan yani....................
53111-26F00-Y7H VL250 ÇAMURLUK,ÖN 210,00 YTL kdv dahil
yedek parca lıstesınden baktım korlas sallamıs sana
allahım ben bu insanları anlamıyorum..amaçları ne acaba...sğl vasco
nereden baktın tam adresi verebilir misin bana vasco sğl tekrardan
http://www.suzuki.com.tr/motosiklet/...DD08-05-08.xls
burdan büşra, bak sen benı msnden sılmeseydın sana daha cok yardım edecektim ehlemem artık
hahahahhaahhahahha japonla yapıştırim bende :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)