kaza yaptım,çamurluk hakkında yardım alacaktım
Reklamlar
-
korlas tok satıcıdır, elit motorcular içindir.. ayrıca adam bağdat caddesi gibi biryerde esnaf, 13000 $ kira veriyor, tabiki pahalı satar, ayrıca bunun üst sınırı yoktur, isteyen istediği fiyata satar serbest piyasa ekonomisi var memlekette..
Şimdi benim başıma böyle bir olay gelse ben ne yapardım? Öncelikle bu olayın bir trafik kazası olması durumunda trafik sigortası yapan şirketin hasarı mutlak ödemesi yasalarla mecburidir.
Eğer olay bir trafik kazası değil ise araç sahibinin kendisinin yaptırması gerekiyor tabi ki. Burada ise bir istişare söz konusudur ve bizde elimizden geleni yapmalıyız. Buna göre en iyi fiyatı veren bir suzuki servisine gidilmeli ve böyle bir yeri istanbulda bilen varsa bu kişiye söylemeli değil mi?
Ben ise korlasa hiç gitmeyin demedim, ama maden bütçeniz kısıtlı o zaman halkçı servislere gidin. Fakat bilin ki korlastaki abiler iyi insanlardır, oradaki samimiyeti eminim başka yerde bulamazsınız.
Reklamlar
-
busra_bjk adlı üyeden alıntı
arkadaşlar kaza yapmam dolayısı işe çamurluk(ön) yarım kırıldı..kaynaklama veya yeni çamurluk alma hakkında bilgiye sahip olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim
özelden msj at tabi istersen... hallederiz senin ön parçanı suzuki baayiliği yaptığımızı biliyosun... getirtiriz ucuza çamurluğu... gerçi kendin yaptırmak isterssen başka...
-
-
busra_bjk adlı üyeden alıntı
korlası aradım 500-600 arası dedi yenisine..şaştım kaldım..sonra maslakta bi yer aradım 60-70 ytl kaynak 100-150 çamurluk dedi...napcamı bilmyrm.
Geçmiş olsun
Ama yinede affına sığınarak bir tenkidde bulunmak istiyorum
İyi bir motosiklet almak her an büyük masraflara göğüs germeye hazır olmak demektir!
iyi ki sadece bir çamurluk kırılmış!!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
busra geçmiş olsun,özer abim çok doğru söylüyor benim suzikinin de kırık 280 ytl istediler bende vermedim 20 ytl ye zealsun taktım sonra onusa kırdım şimdi yaz geldi takmıyorum markaya göre parça fiatı yersen
-
geçmiş olsun inşallah bulursun hemen suzuki parçada sorunlu az
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
-
-
way bu topik devam ediomuş...çamurluk mis oldu walla..japonla yapıştırıdm :D
-
resim eklede görelim
-
ya şimdi aşağı inip resim çekip sonra yukarı gelip buraya ekleyemicem :D
birara koyarım
-
motosikleti aldın iyice tembel oldun ! yakında bi 10 kilo alda göreyim ben seni
MT için herşey yapılır !
-
pardon kaç kat apt? müstakil ev nerde oturuyosan =)
-
CrazyDream adlı üyeden alıntı
pardon kaç kat apt? müstakil ev nerde oturuyosan =)
niye sordun altuğ çalcan mı makinayı ?
-
Belli olmaz =) inip fotosunu çekmeye üşendiğine göre bi test etmek lazım çalmaya kalkarken görse beni kaç saniyede aşşağıda olur =)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler