cıbır 125r h4 beyaz ampul
-
herkese selamlar öncelikle bu konu daha önceden açıldıysa kusura bakmayın benim cıbıra h4 ampul taktırmak istiyorum yaptıran varmı varsa nerde yaptırdı tavsiye etceniz usta ve maliyeti nedir aküye zararı varmı ve yakışırmı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Drift Religion
fatih şubesi
Reklamlar
-
Kankamın Motora Herşey Yakışır Yaaa
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
true love..
Drift Religion
-
-
bende cıbırıma ampul istiyom :( sarı sarı baydı
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
-
ya bende ama işte biraz araştırma yapmak lazım çünki bizim ampuller eski ve her ampul olmuyo
ExTReMa adlı üyeden alıntı
aksesuarcıların çoğunda bulursun mavi renktedirler yanınca beyaz olurlar
Ama sunuda deneyebilirsin ampulünü çıkar keceli mavi kalem ile boya boyalar çıkana kadar beyaz yanar
biraz önce okudum ama başka bi site topiğinde ama ben çakma h4 değil orjinal bişeyler istiyorum kardeş
Drift Religion
fatih şubesi
-
arkadaşıma taktırdık bende takıcam yakında 15 ytl ye maloldu ama bız sarı ambul kullandık fakat h4 e çevirdik ayrı tesisat çektik orji soketlerı çıkarım h4 un geçebileceği soketlere çevirdik 2 tane uzun kısa röle koyduk şahane oldu istenirse beyaz ampul de takılabilir fakat aydınlatma uzun yolda sıfır oluyor Xenon dan aşağısı kesmez yanisarı far düştüğü yere rengini verdiğinden daha sağlıklı ama ben beyaz istiyorum diyosan biraz elini cebine sokup Xenon taktır;)
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
2 adet OSRAM COOL BLUE H4 halojen far ampülü
1 adet 15A sigorta
elektik soketleri, 2 adet 12V 30A role, 20A sigorta,
peki arkadaşım bunları alsam işimi görüyomu benim yani geri sadece taktırmakmı kalıyo
Drift Religion
fatih şubesi
-
BeYfa adlı üyeden alıntı
arkadaşıma taktırdık bende takıcam yakında 15 ytl ye maloldu ama bız sarı ambul kullandık fakat h4 e çevirdik ayrı tesisat çektik orji soketlerı çıkarım h4 un geçebileceği soketlere çevirdik 2 tane uzun kısa röle koyduk şahane oldu istenirse beyaz ampul de takılabilir fakat aydınlatma uzun yolda sıfır oluyor Xenon dan aşağısı kesmez yani
sarı far düştüğü yere rengini verdiğinden daha sağlıklı ama ben beyaz istiyorum diyosan biraz elini cebine sokup Xenon taktır;)
bak arkadas neguzel soylemiş eger paraya kıyıp xenon almazsan beyaz ampuller sadece kendini aydınlatıyo uzun mesafede yere verdigi ışık 0
true love..
Drift Religion
-
istburak adlı üyeden alıntı
2 adet OSRAM COOL BLUE H4 halojen far ampülü
1 adet 15A sigorta
elektik soketleri, 2 adet 12V 30A role, 20A sigorta,
peki arkadaşım bunları alsam işimi görüyomu benim yani geri sadece taktırmakmı kalıyo
evet başka bişey kalmıyor ama bak yine söylüyorum gece uzun yola fln gidersen ampüllerden bişey bekleme sadece görüntü...hım birde 2 metre kablo alman lazımkendinmi takıcaksın?
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
Eğer xenon değil de illa beyaz ampul takacağım dersen, uygulanabilirliği konusunda tam olarak bilgim yok ama, takılabiliyorsa ben kesinlikle bu konuda son nokta olan, Philips Diamond Vision öneririm. Hem 5000K olması nedeniyle diğer halojen ampullere göre daha güçlü, hem de xenon' a en yakın renkte yanan ampul piyasada. Fiyat olarak da, çiftini 75 YTL almıştım ben yalnış hatırlamıyorsam.
-
burağım kefenin cebi yok. taktır xenonu
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
140 lira olmuş xenon lar taktır bence xenon taksit yaparlar
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben geçen taktırdım beyaz ampül giriş yuvaları üstünden çıkan sarı ampülle aynı fakat uçları top gibi yuvarlak değil kalem misali uzun.
dış kısmı mavi renk yanınca beyaz oluyor renk olarak güzel fena değil aydınlatmada tatmin edici.orjinali ile wat olarak aynı bi fark yok. kadıköyden aldım.
yalnız bu h4 h3 olayını pek anlamıyorum kaç olduğunu bilmiyorum.giriş kısmı üzerindeki ile aynı yuvarlak.
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
-
tuğper adlı üyeden alıntı
ben geçen taktırdım beyaz ampül giriş yuvaları üstünden çıkan sarı ampülle aynı fakat uçları top gibi yuvarlak değil kalem misali uzun.
dış kısmı mavi renk yanınca beyaz oluyor renk olarak güzel fena değil aydınlatmada tatmin edici.orjinali ile wat olarak aynı bi fark yok. kadıköyden aldım.
yalnız bu h4 h3 olayını pek anlamıyorum kaç olduğunu bilmiyorum.giriş kısmı üzerindeki ile aynı yuvarlak.
bende bundan aldım taktım işte yukarıda bunu beyaz olanı ve normal olanıvar bu halogen ondan ucu böyle
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Bendede 35w/35 ampulden vardı mavi ampulle değiştirdim bence eskisinden daha iyi aydınlatıyor(5ytl)
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
mach1 evet bende söktüm ve direk h4 leri taktım daha iyi aydınlatma
-
arkadaşlar mtek denilen kit buldum bi tanıdık vasıtasıyla yani kid xzenon takımı 90 ytl fiyat takma dahil nedersiniz iyi fiyatmı yoksa kazıkmı
Drift Religion
fatih şubesi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler