Cup Motosiklet'lerde yağ filtresi varmı?
Reklamlar
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Konu hortlayacak ama vardir bazı cub motorlarda yağ filtresi, nerede acaba..
oluroyle :D
Reklamlar
-
ENÝGMA adlı üyeden alıntı
oluroyle :D
Demeyinn.. Demeyinn...
Yakıt filtresi oluyor, yağ filtresi ile karistirdim sarimsak çok yedim ondan oldu tansiyonum dustu ))
Yakit filtresi nerde acaba ..
-
hocam cub aslında bir modeldi. sonra ona benzeyen her motosiklet aynı lakabı aldı. vileda nın bir marka olmasına karşı çubuklu yer silme bezlerinin hepsine vileda denmesi gibi.
arkadaşların da dediğine göre kimi markalarda var kimi markalarda yok. ben bunu çıkarttım en iyisi motorunuzun kitapçığını bulun. o kitapçıklar varya müthiş birer kaynak. 97 model motorun kitapçığını buldum okuya okuya motoru indirir kaldırırm :D
-
Cup türü motorlarda birtek MODENAS ta var yağ filitresi.Diğerlerinde yok diye biliyorum arkadaşlar.
-
telike adlı üyeden alıntı
hocam cub aslýnda bir modeldi. sonra ona benzeyen her motosiklet ayný lakabý aldý. vileda nýn bir marka olmasýna karþý çubuklu yer silme bezlerinin hepsine vileda denmesi gibi.
arkadaþlarýn da dediðine göre kimi markalarda var kimi markalarda yok. ben bunu çýkarttým en iyisi motorunuzun kitapçýðýný bulun. o kitapçýklar varya müthiþ birer kaynak. 97 model motorun kitapçýðýný buldum okuya okuya motoru indirir kaldýrýrm :D
Kitapcigim var , çok basitce anlatilmis.. En kısa zamanda hertarafini kurcalayacagim motorun , toparlayamamaktan korkuyorum
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Kitapcigim var , çok basitce anlatilmis.. En kısa zamanda hertarafini kurcalayacagim motorun , toparlayamamaktan korkuyorum
Toplamak dağıtmaktan daha kolaydır. Hiç çekinmeyin. ( Şanzıman hariç )
Dikkatli bakıyor musunuz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler