uçurtma gibi elektrik tellerine takılırsın..
uçurtma gibi elektrik tellerine takılırsın..
sen kesin zor ölüm 4ü izledin
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hava yastikli yeleklerin ucuzlamasini ve yayginlasmasini bekliyoruz
ondan sonra ucus ta olabilir belki
hadi diyelim koltuk fılattı, motora ne olacak o kendi başına nereye gidecek zavallı motorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bencede abi filimlerin etkisinde kalmış eleman
sende kendini pokemon zannedip balkondan atma birara tv de çıkmıştı kendini pokemon zanneden çocuk 5. kattan aşşağıya atladı ve bir ayağı kırılmıştı ne gülmüştüm ya biraz gerçekçi ol kardeşim düşünki race motor veya herhangi bir motor hiç farketmez kullanıyorsun oturuş pozisyonun belli kaza anında o koltuk hızla yukarı fırlıyor komik gelebilir ama senin havada kaç takla atarak savrulacağın belli değil f 16 pilotları emniyet kemerleriyle bağlı senin tutunacak bişeyin yokki
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
en iyisi durabileceğin süratte gitmek sezgisel olmak ozaman bu tür saçma sapan muabbetlere gerek kalmaz....zaten böle bi sistem olsa bile milisaniyeler içinde gerçekleşen çarpışmada hiçbirrolü olmaz...
Ya mukemmel fikir dusundum dusundukce guldum.
Basmısın dugmeye havadasın alttan motor surukleniyo surukleniyo ulan carpmadı boşuna basmısız =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Valla bizim koltuklar küçük. Çok hızlı atması lazım, o hızla bir darbe alttan gelirse, biz fırlayamadan koltuk bir tarafımıza girer...
Alttan koltuk yükseğe fırlarken sen gidonu bırakmayı untmuşsun diyelim ne olur bi düşünsene...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
o zaman bide yamaç paraşütü lazım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
allahım sen alkıl dağıtırken bizim diyorum kafada kask takılı olduğu için beynimize girimiyormu
arkadaş sen çok film izliyon yav bu aralar o dediğin olay kaç bin fitte gerçekleşiyor haberin varmı
yada fırlattığı yer elektirik teli olursa ne pok yicez artı paraşütünde bi hesabı var
viraj alırken low side kaza yapıyosun motor yatıkken basıyosun düğmeye en kısa yoldan yol kenarındaki ağaca meyva oluyosun
ya görmemişim bu topiği... açana da hortlatana da teşekkürler. koptum akşam akşam vallahi
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bir gün Yamaha Xmax ile asfaltta giderken birden koltuğun altında birşey patladı. Metrelerce olmasa da bir kaç santimetre zıpladım havaya... Ama ödüm koptu, nasıl anlatamam yani... Tamam dedim piston koptu, silindir kapağını geçip benim bi tarafıma girdi, ben şimdi sıcak olduğum için hissetmiyorum, birazdan orası acımaya başlar... Kenara çektim, bagajı açtım ki ne göreyim... Benim hep yanımda bulundurduğum lastik tamir spreyi patlamış, her taraf beyaz köpük içinde, kutusu delik.. Temizlemek saatlerimi almıştı..
Üç boyoz bir kola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)