arkadaşlar meraba.yamaha bws 100 lerin hava filtresi daha doğrusu süngeri nerde?arkadaşımda var yerini bulamamış bende baktım göremedim.bi yardımcı olursanız sevinirim.resim falan da eklerseniz iyi olur.teşekkürler.
arkadaşlar meraba.yamaha bws 100 lerin hava filtresi daha doğrusu süngeri nerde?arkadaşımda var yerini bulamamış bende baktım göremedim.bi yardımcı olursanız sevinirim.resim falan da eklerseniz iyi olur.teşekkürler.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
karbüratörden çıkan hotumu takip et kendini ayak bastığın yerin içinde bulacaksın filitre orda..
sol ayak altında yan ayaklıgın orda sıyah kutu fıltre onun ıcınde
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
sağol o siyah kutunun vidalarını sökünce açılıyo dimi?yoksa kutuyu komple sökmekmi gerekiyo yerinden?
Öncelikle , ayaklarını koyduğun yerde 2 adet vida var, onları sökeceksin , ardından o kapağı kaldırınca hava filtresi kutusuna giren 3 adet girişi göreceksin; karbüratöre giren (ortada olan) bi mandal ile tutturulmuştur o mandaldan kurtarıp çekeceksin ; diğer 2 girişi ise vidalıdır, onlarıda yıldız tornavidası ile gevşetip kutuyu cıkarırsın ve kutunun 3 adet vidasını yıldız la sökerek hava filtresine ulaşırsın
Kolay gelsin...
Sokmesını arkadaslar anlatmıs bıde basınclı hava ile temızledın mı tamamdır...Cok eskımısse degıstır gıtsın...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.işlem tamamdır.yenisi ile değiştirdik
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)