parça 2 sene öncede bi başlıkta anlatılmıştı.. ortalama 1 depo ile 300 km gidildiği hesap edilirse her depoda ekstra 30 km baya iyi bir oran bence .. benzin fiyatlarının altının gramı ile yarıştığı bir ülke için oldukça faydalı bi alet denebilir
parça 2 sene öncede bi başlıkta anlatılmıştı.. ortalama 1 depo ile 300 km gidildiği hesap edilirse her depoda ekstra 30 km baya iyi bir oran bence .. benzin fiyatlarının altının gramı ile yarıştığı bir ülke için oldukça faydalı bi alet denebilir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
arkadaşlar bu altin mantığı manyetşk olarak karbon atomlarını sraya dizip(daha detayı da olabilir) tam yanma sağlamak. bu alet injeksiyonlu araçlarda pek fark göstermez çümkü onlar hemen hemen tam yanma sağlar ama karbüaötrlüde daha fazla ekonumi sağlar. aslında bu alet bi miknatıstan başka birşey değil. bence elli ytl çoook 5 olsa alırdım. niye çok diyorum çünkü altı üstü bi miknatıs bunlar.
sonuçta bir halta yarasa herkes şimdiden yapışmıştı alete ve fiyatıda uçmuştu
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
mıktanıstan medet uman arkadaşlara bir soru sormak istedim.
Bu alet keko66 ve kekoyak , bundan 4 tane taksam aracıma % kaç ekonomi sağlarım ? kaç beygir olur ?
alpinaB10
Bu konu çok tartışıldı arkadaşlar..
Sonuç : Palavra
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)