ne yapayım
biraz angut kalkıyor
arada bir boşluk bırakıyor kalkarken
sankii karbüratör gibi geldi
8000 bakımı yanaştı ama
gene tırsıyorum depriyajda kayıştamı problem var diye
ne yapayım
biraz angut kalkıyor
arada bir boşluk bırakıyor kalkarken
sankii karbüratör gibi geldi
8000 bakımı yanaştı ama
gene tırsıyorum depriyajda kayıştamı problem var diye
O boşluk bırakmalarda motor devri düşmüyorsa kayıştandır ihtimal...arada bir boşluk bırakıyor kalkarken
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
devirdende düşüyorEyong adlı üyeden alıntı
galiba yanlış yere açmışım özür dilerim
acemilik
Bahsettiğin olayı pek anlayamadım ama boşluk bırakmadan kastın ivmelenmeyi kesmekse;
hem boşluk bırakıp hem de motor devri düşüyorsa, kompresyon kaçağı olabilir. Yani silindir segmanların kaçırıyor olabilir. Aynı şeyi sıkıştığında da yapması lazım mesela dik yokuş çıkarken.
Motor sesinide dinlemek lazım. Mutlaka farklı bir ses verecektir. Elinle eksoz çıkışını tıka, eğer eline yaptığı basınç çok artmadan stop ediyorsa, büyük ihtimalle kompresyon kaçağı vardır.
Sen o motoru çöpe at diyecem ama yazık olacak musti.Gel şunu müzeye kaldıralım (bir sıfır eksik yazdın galiba )
Motorunun bakımını en son ne zaman yaptın yada yaptırdın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yav dedim musti gene motor arızası başlıkları açmayamı başladı. neyseki konu eski konuymuşta hortlatmışlar. Allah mustinin motoruna zeval vermesin. yoksa başlar gene motorumun şurası döküldü, burası koptu başlıklarına.
Len Şahin konuyu niye hortlattın bakalım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
egzozu degistirmeyi denesene çıkışı küçük olsun ama spr kalkar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)