Kanuni Motosiklet Yedekparça ihtiyacı olanlar
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
bende hussar var ama bin pişmanım aldığıma alacağıma..
tamam parçaları ucuz ama sürekli dökülen bi motoru ne yapayım..
mt abimin taktığı isim tam oturdu..( drahdör)
bidaha kanuniye bulasırsam 2 olsun..
kanuni düşmanları ne zaman düşecek diye bekliyordum.ben bazı arkadaşların bırak kanuni motoru olduğuna bindiğine bile inanmıyorum.sadece nerde kanuni ile ilgili bir konu var oraya girip karalama politikası uyguluyorlar.adamlar honda nın yamahanın yapmadığı güzel bir şey yapmışlar bravo diyemiyorlar demezlerde
Reklamlar
-
derya_motor adlı üyeden alıntı
kanuni düşmanları ne zaman düşecek diye bekliyordum.ben bazı arkadaşların bırak kanuni motoru olduğuna bindiğine bile inanmıyorum.sadece nerde kanuni ile ilgili bir konu var oraya girip karalama politikası uyguluyorlar.adamlar honda nın yamahanın yapmadığı güzel bir şey yapmışlar bravo diyemiyorlar demezlerde
ya haco suan hala hussar kullanmaktayım motor bildiğin ceset..
kanuniyi karalamıyorum kendi motorumu karalıyom zaten 1000ytl veren ilk kişiye kakalıcam motoru bu kardeşim böyle yaa hiç yüzüm gülmedi aldığım günden beri sorun oofff yaa..
adamların verdiği parca hizmeti çok güzel bi bakkalda bulamıyosun parçaları çok ucuz..
motorun bi tarafını yapıyom öbür taraf cortayı çekiyo egsoz piston elektronik şasi grenaj defalarca elden geçti motor konusunda çok titizim yani en ufak ses duyayım hemen tamir eder yada yenisi ile değiştiririm..
aslında benim motorun yurtdışı üretimini
CPI motor.co
taiwan da üretiliyo
ve burdaki baska sitelerdeki bütün hussar topiclerini tektek kelimesi kelimesine arastırdım okudum motorun ufak tefek kusurlarını gördüm yaa bukadar kusur kadı kızındada olur deyip razı geldim..
motorda toplasan 4000km yol anca yapmışımdır kolaykolay gaza gelmem agresif kullanmam motorumu çok severdim hala dakika bası gidip balkondan kontrol ediyom..
bana bu motor senin şanssızlığın senin sorunun senin zihniyetin gibi yorumlar yapmayın lütfen bu motoru çok severek aldım aldığıma pişmanın..
tüm kanuni motorlarını kötülemiyorum sadece benim motorum dandik çıktı beni bıktırdı..
hussarı 1000ytl ye verip
yamaha alıcam..
mterayes26 adlı üyeden alıntı
hoca kusura bakma ama benzın dekı arıza ne anlamadım daaaa kayıs koparmak tamamen senın elınde
ve arkadaslar sunu unutmayım servısler ordakı fıyatlardan hayatta vermez bir km teli 5 ytl yazıyordu en son servıste 10 ytl yanı anlayın
valla aga kayış ömrünü tamamlamış orjinal powerlink işimin acil olduğu bi durumda hiç ummadığım zamanda koptu motoru zorlayan birden 70-80 km hız yapayım diyenbiri değilim..
benzinde sıradan bi durum işte zamanında almadık bitti..
motor 50-60 km giderken normal yakıyo ama 80-90 km ye gelince resmen içiyo..
karbüratör hava filitresi kayış frenler hepsini elden gecirdim motoru zorlayacak yada sıkıstıracak bişey yok..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)