burda önemlı olan vitesleri karıştırmamak.
burda önemlı olan vitesleri karıştırmamak.
motor işinde aksesuar sınırsızdır sen yeterki paradan haber ver..
vites gösterse ne olur göstermese ne olur benm işim devirle motorun dervine göre atarım vites vites göstergesi yada tabelası diyelim acemi işi diye yorumluyorum..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
zaten debriyaj bitmiş abinin geç kalmış gösterge için, ne o ya debriyaj ayar vidası en sona dayanmış gerdirmede :S
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gereklilik değilde sanırım biraz hava civa olayı yani cafe önü motorlarında millet bakdımı havalı gözükür benim görüşüm o yukardaki arkadaşın dediği gibi motor sektöründe aksesuar bitmez yeterki paradan haber ver
bu kadar şeyi anlattmışın montajını bılmeden vermısın okadar parayı neye gerek hız göstergesınden anlayamıyorsan kacıncı vıteste oldugunu ozaman hıc kullanma acemılere gore bunlar
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
vites göstergesi yeni başlayanlar için iyidir. faydalı olabilir.. fazerede vites göstergesi yakışmış. fazerle başlayanlar için faydalı olur
Now the world is gone. Im just one.
Mrb. Motorumu aldığımda üzerinde çalışmaz durumda bulunan acumenn vites göstergesini dün incelerken soketinin çıktığını gördük ve taktığımızda çalıştı.Sorun vites 0 ve 1'i gösteriyor.Diğer vitesleri göstermiyor.Bu soketi takma işleminden sonra da orjinal göstergede bulunan boş vites ışığı debriyaja basılı halde vites atsam bile hala boşta gösteriyor.Gaz verip ilerlediğinde sönüyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba? (Motor yamaha fazer 600)
Ahmet sen o motordaki gostergeyi duzeltmen icin sirinevlerde yamaha servise gitmen lazim
almadan once ben oraya gitmistim
fiyat cok verdigi icin baska yere taktirmistim
ama adam sen al biz tajariz demisti.
Git bi gorus...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
Ahmet sirinevler aydin motoru aradim getirin bakariz dediler
bilmeyen birine. elletirsen zarar verir beyne.
Zaten 3, resimdeki gosterge senin motorun gostergesi arkadas benim attigim biryerden almis zarari yok
paylasim iyidir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Siz hic fazer kullandiniz mi ?
Prensipte kullanışlı ama tüm sürüş süresinin %5'lik bir bölümünde unutulan bir durum için fayda/maliyet yaptığında negatif çıkan sonucu ile gereksiz gördüm. Devrinden sesinden anlaşılıyor zaten kaçta olduğun. Ha şu var chopperlarda tork yüksek olduğu için 1'e düşmen gereken yerde 3'le de gidebiliyorsun, ki o zaman bile anlıyorsun sesten, kavramadan...
[COLOR="#000000"][B]We believe in the sky, and we don’t believe in the sunroof.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)