CBX 250 Twister mi NX 4 Falcon mu ???
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar...
Şu an 2003 Model 8 aylık bir Peugeot Vivacity ye biniyorum. Sıfır aldım ve benim ilk motorumdu. Satıp yerine Hondanın CBX 250 Twister i veya NX 4 Falcon unu almayı düşünüyorum. CBX 250 için herkez 3 ay sonra sıkılırsın o motor seni kemez diyor ama NX 4 Falcon hem çok yakıyor hemde enduro tarzı. Siz olsanız hangisini düşünürdünüz. Şehir içi Ev-İş-Ev hergün 50 km yol yapıyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. NX 4 Falcon kullanan arkadaşlarda yardım ederse sevinirim.
Saygılar
Reklamlar
-
Bunu sitede bir TWISTIRT ı olan arkadaş var ona sor
-
Değerli Arkadaşım,
Bende bu siteye yeni üye oldum ve aynı dertlerden (eşimden) dolayı motorsiklet alamamaktaydım. Fakat sonunda başardım önmüzdeki ay alacağım. Hatta babalar günü hediyesi olarak eşim bana alacak. )
İşine yarayacağından emin olduğum bir site adresi vereceğim. Arkadaş Twister hakkında çok detaylı bilgi ve tecrübelerini aktarmış.
http://www.twister.galerisi.com/
Motorsiklet sevdanın kavuşarak sona ermesi ve hepimizin kazalardan uzak olmamız dileği ile.
-
dostum twisterla nx falcon arasında dğlar kadar fark var biri naked bike biri enduro yani kıyaslanmaz ikisi ama evden işe işten eve gidiceksen ekonomik olsun istersn twister daha iyi olabilir
-
bu siteye baktım değerli yorumlarını aktarmış arkadaşım ve askere gitmiş. ayrıca motosiklet.net te CBX 250 yi test sürüşüne tabi tutmuş veriler gayet iyi ama işte mesele NX 4 Falcon hakkında pek bişey yok. NX 4 Falcon sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
saygılar
Artık kısa cümleler kuruyorum...
-
var var nx falcon adında bi arkadasımızvar o san yardımcı olacaktır
-
Sana tavsiyem ikisinin teknik özelliklerini incelemen, daha sonra ikisini de kullanman. Zaten kullandıktan sonra aradaki farka göre kendi kendine karar vereceksin
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
Admin
ilk once hangi tarz motor kullanmak istiyorsun ona karar ver bence
Nx enduro twister cadde motordur
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
ilk once hangi tarz motor kullanmak istiyorsun ona karar ver bence
Nx enduro twister cadde motordur
skull haklısın dostum ama ben sadece scooter kullandım şimdiye kadar. aradaki farkı bilemiyorum yani anlayacağın. sence hangisi ??? sen ne kullanıyorsun
-
Admin
Kawasaki ER5 aldım ben
nx ile twisterin tarzları cok farklı ikisinide dene sonra karar ver
Senin yerinde olsam twsiteri alırım
-
bence de twister şehir içi için daha uygun, bana şehir trafiğinde enduro kullanmak markete ekmek almaya "jip"le gitmekmiş gibi gelio
-
-
-
yaw swall
bide şöyle düşün annen seni sevdiğinden böle yapıyor alla alla
sakın kırma kadının kalbini
-
hmm bilmiom valla ben erken yaşta baaşlayıp ilerde tecrübeli olarak bınmeye yolları aşmaya heves eettim zaten her motorun arkasından bakmaktan boynum tutuldu bi sürü racing motor var antalyada zaten
..................
-
yaw swall
yannış annama ama şimdi senin yaş 14-15 ehliyetsiz motor kullanılmasına karşı bir insan olarak senin bu isteğine şiddetle karşı çıkıyorum. yani annen doğru söylüyor
Dost Acı Söyler Swall
-
yaaa dost koyar dost kazıklar dost acı söyler demişler!!
sende koy :tongue:
yaaa ben dıyomkı hıc deılse su merete bınmesını ogrenemyaaaaa
ılerde ogrenırsem pek yararlı olmaz !!!!
Ne deMişler Ağaç Yaş İken eğilir! niahiah
-
ama sen daha yaş bile olamadan motora binmeye çalışıyosun, kim bilir belki senin ayakların daha pedallara yetişmez
-
zuhauhauhauhauhauhhuauhauhauha mauhuhahuahuauhahuauhah
boyum 1.83!!! yeterlimi pedal için?
-
yuh 14 yaşında o boy maşallah, sen şimdiden 18i doldurunca alacağın motorun siparişini ver o kadar büyüğünü anca yaparlar, boy herhalde 2,5m fln olur o zmna kadar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler