Benimde Marushin de hic boyle sorunlar yoktu mutlu mesut kullanıyodum yeni visor aldım cıkk sesten durulmuyo sanki fırtınalar kopuyo icerde...
Benimde Marushin de hic boyle sorunlar yoktu mutlu mesut kullanıyodum yeni visor aldım cıkk sesten durulmuyo sanki fırtınalar kopuyo icerde...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Arkadaşlar kulak tıkacı araba kornası, yanımıza yaklaşmış arabanın sesi vs. vs. duymamız gereken mühim sesleri engellemezmi???
azgurbuz, doğrusun kardeşim.Kulak tıkacı çok iş görüyor.
Ben 80-90 ile gittiğimde bile bir müddet, durunca kulaklarım
çınlıyor.Kaskım da Caberg.
Kaskınız ne marka olursa olsun muhakkak KULAK TIKACI kullanın ki ilerleyen yaşlarda tinnitus denen çınlama ve giderek sonunda top sağır olmamanızın garantisi ancak 3-5 milyonluk lateks veya kauçuk yardımcı aparatlardan
geçiyor.
Korkulduğu gibi korna veya başka şeyleri duymanızı engellemiyor sadece bas-tiz seslerin frekansını değiştiriyor ve daha az hasar almanızı sağlıyor.....
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
evet arkadaşlar rüzgar vs sesler duymak istemiyorsanız tamamen duygusaldır biraz keseyi açmaklazım iyi kasklar gerçekten pahalı ya paraya kıyacaz yada sesleri dinlemeye devam etçez bende o sıkıntı yok çünkü kulağımda kulaklık ve müzik sesi ni yüksek dinliyom .
abı bende kbc bende ıkı kask var bırı kbc bırı nıtro nıtroda 120 den sonra resmen ıslık calıyo kulamın ıcınde ama kbcden cok memnunum 180km de bıle cok ama cok az ses var
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Ahh ahh Marushin kaskım ne guzel ses gurultu yapmazdı renkli vizor taktim icerde firtinalar kopuyo simdi =)
visorun kapandigi ust noktadaki aciklik gozle bile goruluyo, yanlış visormu verdiler ne =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
bende caberg flip-up kask var rahatsz edici bi gürültü olmuo öneririm fiyatı da uygundu sanırım havalandırması brz sorunlu yalnız uyarayım
İyi bir Caberg full face kaskım var. Ama kulak tıkacını takmadan kaskı giymiyorum. Kulaklarım kıymetli. 3M tıkaçlar Koçtaş veya Bauhaus'lardan 2-3 YTL'ye alınabilir. Çok işe yarıyor. Rüzgar gürültüsünün tamamını, motor gürültüsünün büyük kısmını kesiyor. Korna seslerini filan duyabiliyorsunuz. Benzinci ile konuşurken çıkarmanıza gerek olmuyor. Mutlaka edinin...
Üç boyoz bir kola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)