Yaz Geliyor Ve yapmamız Gerekenler???
-
Reklamlar
-
Bende bir şeyler yazayım.
Motorikletlerinizde kullandığınız yağ numaraları 10-40, 20-50 vs. büyültmenizde, daha kalın numaralı yağ kullanmanızda fayda var.
Yazın sıcaklardan dolayı yağın özelliğini daha çabuk kaybetmesi ve daha akıcı hale gelerek ince yağ görevi görmesi durumundan, biraz daha kalın numaralı yağ kullanmanız motorunuz için iyi olacaktır.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
scooter kullanıcısı olarak kaskımı eksik etmiyorum ama korumalıklarım olmadığı için takamıyorum mağlum maddiyat..
kurallara ehliyetsizkende uyuyodum şimdide uyuyom..
kasksız gezen kekolar antalyada çoğalır..
-
SS kullanan arkadaşlar , lütfen banyo terliğiyle kullanmayın şu aleti
-
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
chooper kullanıcılarına geçen yıl nazi kaskıyla yaşadıgımı anlatayım da bir katkım olsun .
Geçen yıl temmuz ayı Şileye hafta sonu gezmeye gidiyordum .Nefis bir hava Yazlık montumu giydim hava da sacak yaa nazi miğferini taktım birde ray ban gözlükler ohhh rüzgar suratımı yalıya yalıya sürüyorum şileye 7 km kala (gidenler bilir) ormanlık alanda ki virajlı yoldayım yanağıma sarı turuncu çizgili bir böcek çarptı. Nasıl bir yanma ve acı hissettim motoru zor kenara çektim ve kendimi acı içinde yere attım motoruda bırakmışım oda yerde.arkamdan gelen araçlar durup yardım etti. Benim yanak anında davul . Hastane falan derken uzatmıyayım hayvan çarpma anında beni zehirlemiş igneler ilaçlar 45 gün benim yüzümün şaftı kaydı . İlk onbeş gün geceleri yanma ve ateşten uyuyamadım .İşte size başıma gelen nazi kaskı hikayesi ve Thaii_vtec dedi gibi kaza anında ki korumasızlıgıda cabası
-
eftelya adlı üyeden alıntı
SS kullanan arkadaşlar , lütfen banyo terliğiyle kullanmayın şu aleti
evet bende görüyorum onu çok komik duruyo yaaaa=))
darkeagle adlı üyeden alıntı
chooper kullanıcılarına geçen yıl nazi kaskıyla yaşadıgımı anlatayım da bir katkım olsun .
Geçen yıl temmuz ayı Şileye hafta sonu gezmeye gidiyordum .Nefis bir hava Yazlık montumu giydim hava da sacak yaa nazi miğferini taktım birde ray ban gözlükler ohhh rüzgar suratımı yalıya yalıya sürüyorum şileye 7 km kala (gidenler bilir) ormanlık alanda ki virajlı yoldayım yanağıma sarı turuncu çizgili bir böcek çarptı. Nasıl bir yanma ve acı hissettim motoru zor kenara çektim ve kendimi acı içinde yere attım motoruda bırakmışım oda yerde.arkamdan gelen araçlar durup yardım etti. Benim yanak anında davul . Hastane falan derken uzatmıyayım hayvan çarpma anında beni zehirlemiş igneler ilaçlar 45 gün benim yüzümün şaftı kaydı . İlk onbeş gün geceleri yanma ve ateşten uyuyamadım .İşte size başıma gelen nazi kaskı hikayesi ve Thaii_vtec dedi gibi kaza anında ki korumasızlıgıda cabası
Zaten nazi kaskını sewmiyodum şimdi hiç sevmiyorum... Chooper cı arkadaşlar lütfen ya tam kask takın yada çeneden açılır... Ayrıca büyük geçmiş olsun darkeagle evet çok rahat oluyor ama çok tehlikeli benim gözüme de yolda sinek kaçmıştı heyvan oglu heyvan çıkarana kadar gözüm kızarmıştı =)) daha yeni oldu gerçi 2 3 gün önce =)) neyse başka tawsiyesi falan olan arkadaşlar yada önerileriniz varsa paylaşırmısınız...?
-
Yaz kış kaskımı çıkarmam tedbir herşeyden önce gelir montumu eldivenlerimi almadan motora binmem yazın kırmızı ışıkta durunca terler çeneden damlıyor ama hiçbirşey benden değerli değil sizlerde korumasız kasksız asla motorunuza binmeyin.
-
Super Moderator
yazıda kışıda her zaman full korumalarım üstümdedir ancak yazın spor ayakkabı giyorum sadece
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
-
celıl ybr adlı üyeden alıntı
tesekkurler
guzel bı tavsıye olmus motorum olsun dedıklerını yaparım
=)) İnşallah bir olsunda =)) yalnız korumalara uyarsın ama hız limitlerine uyarmısın ilk başlarda bilmem =))
-
çeneden açılan kasklarıda önermiyorum kaza anında açılıyorlar yani pek güvenilir değiller en sağlamı full face bende cruizer kullanıcısıyım ama ne nazi kaskıyla nede çeneden açılanla işim olmaz en sıcak havalarda bile tam koruma
-
megadeth adlı üyeden alıntı
çeneden açılan kasklarıda önermiyorum kaza anında açılıyorlar yani pek güvenilir değiller en sağlamı full face bende cruizer kullanıcısıyım ama ne nazi kaskıyla nede çeneden açılanla işim olmaz en sıcak havalarda bile tam koruma
tabiki doğru ama hiç değilse nazi den iyidir yani... adamların yapabılcegı hıc bısey yoksa bile en kötü çeneden açılır:(
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
hehehehe başka terlik kullanalım banyo olmasın kaliteli terlikler yani
-
ne olursa olsun korumalardan ve kasklardan vazgecmeyın terlemek dusup yaralanmaktan daha ııdır bosverın terleyelım....
-
-
başka bısey solemek ısteyen varmı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)