Duyunca inanamacaksınız bizim honda activa(100cc) bi depo benzinle 69 km yapıyor acaba sorun nerde
Duyunca inanamacaksınız bizim honda activa(100cc) bi depo benzinle 69 km yapıyor acaba sorun nerde
hocam heralde hız yapamadıgından olmalı okey
ŞEYTANDA BİR ZAMANLAR MELEKTİ UNUTMAMAK GEREK
acaba bir servise kaç bin km uzaktasın...biz neyi çözeriz sence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
- Araç 90 km/s’den daha fazla hızlı kullanmamalıdır.
- Hava Filitresi kirli veya tıkalı olmamalıdır.
- Jikle çekili olarak unutulmamalı veya kapalı kalmamalıdır.
- Karbüratör ayarları bozuk olmamalıdır.
Yakıt siteminde yapılan ayar rolanti ayarıdır.
Ayrıca siyah renkli duman atıyorsa motorun, zengin karışımla çalışıyor demektir. Buna bir dikkat et ve bir an önce mete_han'ın söylediği gibi servise git.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
acaba serviste kaça çıkar bize bu iş(tecrübe 0 bizde)
Valla honda bu bakım servıs yedek parca dedın mı dua etmeye baslıcan
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
belki karbüratör ayarı kaçıktır yada rolanti ayarı bozuk olabilir gerçi rolantide olsa sorun hissederdin yani hissedersin dimi
nitrious81 aklında bulunsun en hızlı parça siparişine karşılık veren markadır honda. Marka fanatikliği yapmıyorum İzmirde bu böyle. Servisininde diğer markalardan daha pahalı oldugunu düşünmüyorum tabi düzcede nasıl bilmiyorum onuda sen anlat bize
kesin delik var :D
en kısa zamnda cözersin umarım burdan olmaz ama bi servise git hemen
yada çorludaysan ünsal abiyi bul 250 cc ye kadr her motorun sorununu cözer =)
Maddi acıdan dedım ben Yoksa Parca servıs konusunda ıyı oldugu ortada...Emınım fanatıklık degıldır
rolanri bozuk bazen sönüyo bazen çok hızlı çalışıyo çekmiyo heralde 200 kaat gitti kafadan
tolgabindal bu motor pizzacı, pideci vb tarzda kullanılan bir motormu kaç model ? birde ilk sahibi senmisin?
valla ne desemki? hatırlıyorum da siz yeni aldığınız activa'yı çaldırdıktan sonra yüzünüz gülmemiş yine en kötü activa scooter bile bir deposuyla 135 km gidiyordu 35,000deydi benim gördüğüm...
walla ben kullanıyorum bu konuda oldukça tecrubeliyim işyerinin motoru 23000lerde çok ii kaçıyo bi depo benzinle 120km falan yapıyo hep tam gaz gidiyorum :D
benım eski focus da çok yakıodu ama bu kadar da diil !!!
benzinci seni keklio olmasın kardes:D
bende iş yerınde honda actıva kullanıyorum ve depo tamamen bıttıgınde 20 ytlye fullenıo 69km yapıo demıssın ve oyle bısı oolmaz cunku 20 ytl ye 69km gıdıyorsa km basına 28 KURUS yakıo demektır ve bu oran çok fazla.
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)