Kardeşim motorunun slindirinde problem olabilir ateşlemede olabilir karbüratörde olabilir 200 liraya o motoru baştan toplardın be. Galiba sizin oralarda fazla adam akıllı usta yok yada sen düzgün bi ustaya git ne demek 200 ytl
Kardeşim motorunun slindirinde problem olabilir ateşlemede olabilir karbüratörde olabilir 200 liraya o motoru baştan toplardın be. Galiba sizin oralarda fazla adam akıllı usta yok yada sen düzgün bi ustaya git ne demek 200 ytl
Ehhh biraz daha zorlasa s320 kadar yakacakmış
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bak şimdi runnercılar sevinecek..
Benden sana bi öneri daha LPG taktır
önce 1lt ile 69 km okudum ve "ne var bunda" diye okuyordum başlığı.1lt ile 60 yapanlar var yahu o ne öyle!!!
piston felan bitmiştir motor kaç km de kaç model
bakımları yapılıyomu yagına suyuna bakıyonmu vs vs..???
bence direk benzin hortumuna yada karbütratörden motora giden kalın boruya bak.kesin yırtık yada çatlak var.senin motor benzini içiyo birazını yiyo kalanını gargara yapıp tükürüyo gibime geldi.benim eski bi scooter vardı oda yapmıştı senin motor gibi.hortumlardan kaynaklı bence...
Hangimiz doktora telefon açıp derdimize derman buluyoruz,maalesef sizi görmeden,dokunmadan ,ellemeden yaranıza derman bulamassınız,yani
uzaktan teşhis olmaz.
Çünkü bahsettiğin sorunun bir sürü bileşeni mevcut ,bu yüzden hangi usta
ya güveniyorsan gidip bizzat sökülmek ve parçaların göz ile kontrolü neticesi
derdin ortaya çıkar,gerisi boşş ve geyik olur...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)