arkadaşlar benim motor 250 lik.ama yakıtı umduğumdan daha fazla yakıyo gibi..geçen alındığı gün 12 litre yani 30 milyon luk benzin kattım fulledim 220 kilometrede sıfırladı sizce çok mu?
arkadaşlar benim motor 250 lik.ama yakıtı umduğumdan daha fazla yakıyo gibi..geçen alındığı gün 12 litre yani 30 milyon luk benzin kattım fulledim 220 kilometrede sıfırladı sizce çok mu?
Abi çok gibi yaa bende 125 lik war ama ben 10 ytl lik benzinle senden daha fazla yol katediom bide motor ne 2 zamanlımı onuda bi yazarsan iyi olur
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
aynı cc deki motorlar arasında bile yakış farkı olur. sen oyle 250 lik motorum cok yakıyor dersen pek garantili yorumlar bulamazsın. motorun ne marka ,kaç yaşında, kaç km de,tamir gördümü,yağ yakıyor mu??????? bunların hepsi etken olabilir. bu bilgileri verirsen yardım bulman kolay olur.
bu ne abi araba gibi yakıyor. Benim Honda Activa 16 milyon ile 250 km. gidiyor.
ama sana müjde vereyim şimdi dinledim. benzinin rafineri çıkış fiyetı % 4,4 ucuzladı
motorum sym gts 250. alalı 1 hafta olmadı ve 224 kilometrede.servis görmedi
gropsy, ilk zamanlarda fazla yakabilir. ayarlattırırsın ve 2000 e ulaşınca 300 ü geçiyo. ama ayarını yaptırmayı unutma
normal yakıyo bence arkadaşın dediği gibi ilk zamanları daha rodajda normaldir ama rodaj bitince fln da ancak 300 km yaparsın onuda belirteyim 30 ytl ile
rodaj zamanı fazla yakarlar. bi de gazlarsan fazla yakar(resmen sömürür).
sendeki iimiş benimki 30 milyonla 170 km yapıyor..ama 800cc
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
benim km de 60 bin yakıyo 150 lik sanırım iyi sayılır fakat 30 ytl benzinle 220 km yol yaptıysan bence çok 136 bin yakıyo km de benim 1.4 palio bile okadar yakmıyo beeee
250 cc. lik bir motorun ilk km. lerde fazla yakması normal,600 lü km.lerde ilk bakımda rolanti ayarı,yağ değişimi gibi işlemlerini yaptır öncelikle.birde gözden geçirsinler bakalım.Ama bana çok gibi gelmedi şimdilik.
Herkes hakettiğini yaşar.
kullanımada bağlı....
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Rodaj'dan sonra bakman lazım.Benim twister 30 milyonluk benzinle yerine göre 300-350km arası yol yapıyor.
yok kardeş benim jawa 250 lik var litre başına 45 km yapıyo senin motor nenilemen lazım ama motoru zorlamama şartıyla analdınmı kardeş
00km - 20 ytl 7,75 lt 18/11/05
0217 – 20 ytl 7,75 lt
0446 – 20 ytl 7,75 lt
0767 – 20 ytl 7,75 lt 22/01/06
__________________________________________________ _______
yukarıdaki benzin çetelem
benim motor mondi kt 125. son olarak 767 km'de aldığım benzini saymazsak, 0'dan 767 km'ye kadar 60 ytl yani 23,25 lt benzin tüketti. (yedek depoda 2,7 lt benzini kullanmadan)
ama son 20 ytl'lik benzinle 321 km yaptı.
bu da, son olarak km'de yaklaşık 62500 tl. yaktığını gösteriyor.
sonuçtan memnunum. daha ileride, daha da azalacağını tahmin ediyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
yok be abi bence normal ben benım keeway le 20 anca o kadar gidiyom 150 lilik oldugu halde (tabi biraz agrasif kullanıyoz) benım kı ondanda çok yakıyo olabilir
bıdı bıdı yapmayın lem 170 bin lira yaktım gecen mct ile
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
motoruna da, uslubuna da ayar yaptır.bıdı bıdı yapmayın lem 170 bin lira yaktım gecen mct ile
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Çok yakıyor.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)