Arkadaşlar elimde honda innova var, motorumu satacağım.Skygo'nun racing modelini almayı düşünüyorum...skygo racing 125 hakkında görüşlerinizi bekliyorum.Yakıt tüketimi, performansı, parça sorunu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar elimde honda innova var, motorumu satacağım.Skygo'nun racing modelini almayı düşünüyorum...skygo racing 125 hakkında görüşlerinizi bekliyorum.Yakıt tüketimi, performansı, parça sorunu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...
motoru bilmiyorum ama japonu satıpta bi çin almak pek mantıklı gelmiyo bana açıkçası ama yinede senin bileceğin bi iş
10PY253
motoru bulamadımki bende. link varsa eklermisin teknik verilerine bakalım tipine şemaline bakalım bişeyler söleyim ona göre.
muhtemelen motor buu linkteki
http://www.cullas.com/motor/model_in...r&model_no=205
10PY253
Güzelim innova'yı satıp bunu almak pek akıllıca olmaz dostum. Madem İnnova'yı satacaksın, sattığına değer bir şey al. Tabi tercih senin, benden söylemesi...
dotum kendine güldürme saıkn 2 zamanlı değilse ve çinliyse ondan racing hele 125 ccden hiç racing olmaz pişman olursun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
teşekkür ederim arkadaşlar peki dış görünüşü innova'dan daha büyük olan tavsiye edebileceğiniz bi model varmı?1.85 boyum var innova altımda kayboluyo bende o yüzden dış görünüşü daha büyük bi motor istiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim...
honda cbf 150 siyah tavsiye ederim..
arkadaşım bence skygo'dan zarar gelmez benim suanki motorum 125-30 luk 5 aydır kullanıorum ;) süper bişi, bundan önce ybr vardı güzeldi ama şekil bakımından sattım NOT:motosiklet mücadele etmektir. bol süspansiyonlu olan motosikletse ahmak işidir ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)