Resimdeki motorumu Boyatcam Görüşlerinizi Rica Ediyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bence lacivertin yanına sarı yakışır diyorum(fenerli değilim):D tabi jantları öle sevmem diyorsanız orası başka bide motorun orjinal stickerlerı her zaman daha güzel oluyor başka stickerler motoru daha çirkin gösteriyo egsoz konusunda nikelaj güzel bi çözüm olabilir;) kolay gelsin bu sayfada yeni fotoları takip edicem!
-
İnş. kısa sürede halledersiniz bu sorunları
Jantlar altın sarısı (şampanya,bej vs) renkte olursa güzel olur düşünsesindeyim ama yeni modellerin jantları siyah ve o türlüde yakışabilir.
Egzoz tüpü de ısıya dayanıklı bir boya ile boyanabilir aslında. Marka yazan kısım kapatılarak diğer taraflar boyanabilir veya iz kalan yere lokal uygulama yapılır. (sonra kelepçe oraya denk getirilir ve iz miz belli olmaz )
Bu işlerde hep " sinek küçük mide bulandırır" işleri ;
Varlığının bir zararı yoktur ama insanın içine dert olur
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
lacivert - beyaz ve gri tonları yoğunlukta olursa sanırım cok güzel olacaktır.. güzel bir honda sticker'ı yapıştırıldığı zaman da bomba gibi birşey olur.. rast gele..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
çok üzmüşler bu makineyi
ama yerinde olsam boyattıktan sonra altın sarısı yapardım jantları. Çok yakışacağı kanaatindeyim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
jantlar büyük ihitimalle altın sarı olacak sanırım ustamda yakışcağı kanaatinde. orjinal renginde boyasıda yapıldımı cillop olucak inşallah. işlemler bitince ilk işim resimleri buraya atmak olucak.ama jantlar en son boyancak hala alternatif fikirlere açığım. değişik bi fikir olursada paylaşırız tabi teşekkür ediyorum
-
depoyuda boyatacakmısın? bence ne kadar az boya ile çıkarsan o kadar iyi...motorun orjinal renkleri ,uyumu bence 10 numara...ilave olarak jantlar konusunda altın sarısı fikrine bende katılmakla beraber orjinalinden 1-2 ton açık griye boyansa nasıl olur diye düşünmeden edemiyorum,kolay gelsin
-
Ben olsam jantta metalik griyi değiştirmezdim çünkü lacivertin sade ciddiliğini göstermesi için jantların koyu bir renk olmaması lazım diye düşünüyorum. Altın sarısı bence de mümkün..
Birçok plan yapılabilir. Bir motosikletin sahibi olmanın güzel yönlerinden biri de bu; gönlünden geçen motoru alabilmek ve hayal gücünle modele yakışır şekilde karakterize edebilmek..
Arkadaşa daha cok fikir verelim... ;)
-
bence sen en iyiysi bir ar-ge işleriyle uğraşan arkadaşı bul hatta şirinewlerde yamaha aydın motosikletin servisinde teknisyen yusuf var ona danış bu konu larda oldukca deneyimlidir ve hiç bir problem yaşamazsın tavsiyem
-
bence cantlar metalik gri kalsın,ama cantın kenarlarını laciverte boya.
-
-
siyah jant bana çok itici gelio :S motorda beyaz veya açık ton ağırlıklı olursa belki. ama koyu tonlu motorda siyah jant pek hoş değil diye düşünüyorum
-
Ayni renk 600f'in lacivert jantlisini gormustu. Cok guzel duruyor. Bir dusun derim
-
bütün alternatifler bu kadar mı
-
bu iş elbette zewk işi...
ama bende 600f olsaydı we onu boyatmayı dusunseydm..
600f icin yapılmış olan movistar granajını alırdm...
fuarda gormustum we cok hosuma gitmişti.. cok guzel bi alternatif..
adamlarda bilio o granajı alana kadar ustune koyup orjınalını alıcagını.. o yuzden fiyatlarda ucmuolardır heralde... bi araştır istersen...
-
600f için movistar mı ?
bak aslında ben motoru movistar boyatmak istemiştim ama 600rr rengi olduğu için doğan görünümlü şahinim olsun istemedimç bunu araştırıyım. hangi firma. yani biraz araştırma bilgisi felan varmı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler