Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Scooterlar ve Stabilize yollar--Bunun Çözümü yok mu

REKLAM ALANI

Arkadaşlar Bu scooter larla hafif stabilize yollarda rahat gidemeyecekmiyiz.Yoksa YBR tarzı motorlarda da motor dağılacak gibi oluyor mu..Scooter stabilizeye girdi mi zak zak etmekten kendini alamıyor.bunun bir şekilde düzeltme imkanımız yok mu..Hani şu vidalar a lastik conta takma olayı bunda da işler mi...Hep asfaltta mı gidecez yahu...

Ha şunu da belirteyim scooter tabii ki asfalt motoru ama benim dediğim stabilize yol arazi yolu değil hani şu endurolar için olan yollar......sadece asfalt gibi olmayıp sert toprak veya press taşlı yol....sınırları birazcık aşmak istiyoruz ama motor bizim organları baya sallıyor )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer

Re:

Merhaba

Yapacak birşey yok. Ancak uygun arazi lastiğiyle belli bir tutunma sağlarsınız. Özellikle kaz komutlarına göre motor hareketini yapar. Motoru yatırmak artık nasıl olur bilmiyorum öyle deli arazi sürüşü hiç yapmadım. Muhtemelen kross'çuların yaptığı gibi olur.

Şehiler arası stabilize yollar tamamen katildir. Hele motorla yatıp girmek yerle bütünleşmen için çok güzel bir ortam oluşturur. Aman DİKKAT!

Görüşmek üzere.

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    scooterların amacı şehir içi ulaşım ama illa amacımı aşayım dersen yamaha bws al sınıfındaki en iyisi
    ama genede scooterla ofraod yapmaya kalkma ömrünü yersin motorun
    ERASER WİLL COME BACK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler