Tamir,Bakım,Takım Malzemeleri
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar...Tamir,Bakım vb için hepimizin elinde bulunması gereken Bir cok parçalar Var.Bu Parçalardan Bazıları
**Lokma Takımlar
**Penseler
**Tornavidalar
**Çekiçler
**Yapıştırıcılar
**Boyalar...
Sizin Kullandıgınız Beğendiğiniz takım malzemelerini ortalama fiyatlarını,markalarını hatta varsa resimlerini burada Yayınlayalım.Birçok Arkadaşımıza Yardımcı Olacagına Eminim...
Lokma Takımı Olarak Ben düşündüğüm Modeli Sizlere Göstereyim.. Farklı Model,Marka Bulamazsam Eger Bundan alacagım
Marka Rico
Model RICO 25 PC 1/2 LOKMA TAKIMI 6 K 006-RC1025
Fiyat 65.00 ytl civarları (Nette En Düşük Fiyat)
Resim
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
-
Ölçü aleti
lehim+havya
Silikon tabancası.
Elektrik için.
Lokma takımı için de Gedore tavsiye ederim.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
-
-
Motosiklet Eğitmeni
-
yararlı bir topiç olucak galiba
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
geçenlerde fabrikaya bir servis elemanı geldi yeni bir takım çantası almış bond tipi çanta içinde herşey güzelce yerleştirilmiş yerli yerinde kapağını açınca bütün takımlara ulaşmak mümkün, içinde neler yokki anahtar takımlarından avometreye havyaya kablo soyma aparatı torkmetre elektronikçi el aletleri vb.
en güzel yanı hepsinin metal bir bond çantada olması. fiyatına gelince servise sordum ama bilmiyordu şirket her elemana bir adet bu çantadan birde tulum verip gönderiyormuş.
çanta aynen şuna benziyordu
http://www.arimanshop.com/index.php?...oduct&pid=3041
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
-
-
Motosiklet Eğitmeni
muratgergerli adlı üyeden alıntı
.
Ben de de İsveç çakısı var diye yazacaktım ama
bunu görünce benim ki meyve bıçağı gibi kaldı.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Lokma anahtar takımı ve tornavida takımı benim
yanımda bulundurduğum en başlı aletlerdir...
Coq, paşam alet süper yaw....Bana isveç çakısını anımsattı..
.
bunun kullanılabilir olduğundan emin misiniz?
-
-
Güzel Ve Faydalı Bir Topic Olacak Gibi =>
Ama Arkadaşlar Temin Edebileceğimiz linkler,mevkiler Verebiliyosanız daha bi faydalı olacak
-
buji anahtarını unutmamamk lazım bazen cok lazım oluyo erci lokma takımının içinde var ama bazı lokmalarda yok alırkan buna dikkat etmek lazım
-
Takım taklavat ne alacaksanız ALTAŞ marka tavsiye ederim.
neden derseniz,mesela bir lokma takımı aldınız ve içinden 14 numaralı lokma kırıldı.ne yapıcaksınız aldınığınız yere veya her hangi bir ALTAŞ satan bir yere gidip garantiden yenisi ile değişeceksiniz.garanti kaç yıl der gibisiniz?
işte ALTAŞ farkı burada ÖMÜR BOYU garantili...Yeterki markası altaş olsun ama ne olursa olsun..
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
-
Lokma anahtar takımı ve tornavida takımı benim
yanımda bulundurduğum en başlı aletlerdir...
Coq, paşam alet süper yaw....Bana isveç çakısını anımsattı..
.
Paşamm bu isveç çakısı değil isveç mühimmatı
-
-
valla tam savaşta lazım olacak tüm cephane gibi =>
İyi süper bişide bunlada ufak tefek işleri halledebiliriz anca => Ben yakında 1. msjdaki lokma takımını alıyorum. Motorun Bakımlarını Artık Kendim Yapacam
-
1 adet Gerber marka tools bir adet alyan takımı var gerisine gerek yok yolda girderken motor indirecek halimiz yok herhalda birde voltmetrem vardı ama yaktım oda lazım oluyor
-
Yıldız anahtar takımı , faydalı olabilecek en önemli malzemelerden biridir.
-
pompada uzun yola cıktıgımızda cok fazla işe yarayabilir.. Benım bi kere tekerim patlamıstı. Allahtan pazar aksamı o mevkide lastikçi bulabilmiştik... Bi lastik kaynagı,levye,pompa.. uzun yola cıktıgımızda mutlaka yanımızda bulunması gerekir...
-
walla şöle diim ben okadar harcayamam lokma takımı için fakat almışkende en iyisinden almak gerekir riconun üstüne tanımam..
Ucuz olsun işimi görsün diyen arkadaşlar için 15 liraya 40 parça lokma takımı var ben geçen aldım her işe yarıyo made in china :D
ucları tek tek almaya kalksak 40 lira eder saten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler