Motosikletimi yeniden topluyorum Lütfen yardım
-
Reklamlar
-
Sen zaten birçok şeyi aşmışsın. Kendi başına yapabileceklerini yap ve motoru çalıştırır duruma getirdikten sonra çok fazla masraf yapmadan bin ve keyfini çıkar bence derim. 100cc.lik bir makinaya daha fazla masraf yapmanın akıl karı olmayacağını düşünüyorum. İnşallah daha güçlü makinalara sahip olur onların üzerinde modifiye çalışırsın.
-
stop lambası güzel olmuş eline sağlık
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
resmini koyduğun parça Elektronik ateşleme ünitesi (CDI).
Turbo için hiç uğraşma 100cc motor fazla gelir. Tamir görmüş krank mil turbonun basıncına dayanmaz.
-
Eyvallah kardeşim eğer çok hoşuna gittiyse sanada yapabilirim
-
84 adet led koymuşşsun
ledler kaç voltluk,biraz fazla değil mi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Arkadaşım krank kolunu sana bulabilirim.
Kırklarelide hangi motosikletçi turbo takacağını söyledi ki sana?
Turbo olayına gelince silindiri komple değiştirmesi gerekli ve bunu yapabileceklerini sanmıyorum.
Ama salyangoz eksoz takarak biraz gücü arttırabilirler..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Yaaa bu led stop olayını bende dusunuyorum da bu LED lere 12 volt fazla gelmıyor mu ??? Kesme yapmıyormu ? 2.si frene bastıgında daha parlak yanmasını nasıl saglarız ??
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Jincheng'in o modelinde yamaha motoru var.Motorun çıkardığı ses çok güzel.Jincheng motorlar benim de çok hoşuma gidiyor.İnşallah yapacaklarını tamamlarsın.O zaman bir iki foto isteriz
Kazasız sürüşler dilerim.
-
nitrious81 adlı üyeden alıntı
Yaaa bu led stop olayını bende dusunuyorum da bu LED lere 12 volt fazla gelmıyor mu ??? Kesme yapmıyormu ? 2.si frene bastıgında daha parlak yanmasını nasıl saglarız ??
fazla gelmemesi lazım zira 84 tane saydım ben toplamda 12 wolttan daha fazlasını da kaldırır
fren ve stopların elektrik yollarını ayrı yaparsın 2 farklı şekilde yanar,ledlerin ayaklarını şekilli de yapabilirsen ortaya ilginç şeyler çıkar
-
nitrious81 adlı üyeden alıntı
1-)12 voltu direnç vb. elektronik parçalarla 2v!a kadar düşürüyorum bi problem çıkmıyor
2-)"babaçi" arkadaşımın dediği gibi hatta resimlerede dikkat ettiysen normal sürüşte aradaki 3 sıra yanıyor frenaj da diğer 4 sıra yanıyor tabii istediğin gibi şekiller de yapabilirsin...
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Arkadaşım krank kolunu sana bulabilirim.
Kırklarelide hangi motosikletçi turbo takacağını söyledi ki sana?
Turbo olayına gelince silindiri komple değiştirmesi gerekli ve bunu yapabileceklerini sanmıyorum.
Ama salyangoz eksoz takarak biraz gücü arttırabilirler..
Motosikletimin motorunu G.anep teki bi akrabama yolladım orada toplicaklar kırklarelinde değil bende zaten turbo olayında takıldım arıza yaptığında bile zorla parçaları bulunan bi motora turboyu nasıl eklicekler acaba
Eğer bi problem çıkarsa yardımını isteyebilirim krank mili konusunda gerçekten çok zorlandık çünkü
-
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
valla bu motorun aynısından bu sabah bende gördüm.aynı renk. ama markası yazmıyodu sadece jc 100 yazısnı gördüm.hatta arka koltugu biraz daha kalkıktı. 2.kat gibi duruyodu
3 kollu jantı olunca ybr'yi andırdı bana. resmini çekip sorcaktım mt'ye bu ne marka diye sen önce davrandın.
gerçekten güzel sesi var.rx 115 gibi sesi vardı.
2 zamanlı gibi sesi vardı doğrumu ?
Evet bu motorlar 2 zamanlı. Normalde sağlam olanının gidişi hakkaten çok güzel, motoru çok farklı mesela her tamirci toplayamıyor yada anlayamıyor neyin ne olduğunu. Yağ ve benzin ayrı koyuluyor. Yağ pompası ve benzini silindire göndermek için değişik aparatlar falan var. Gazını açtığın zaman sinek gibi vızıldayıp uzar. Fakat parça konusuna gelince hiçbiyerde bi vidası bile yok bi debriyaj balatası bile beni kanser etti. Parça konusu haricinde tavsiye edebileceğim bi motor.
-
Orjinal bir motora sahip olmak güzel olsa gerek.Bencede çok masraf yapma eğer az paran varsa ama kendin birşeyler yapmıssın ledler hoş olmuş
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Arkadaşlar büyük ihtimal Pazartesi bu alete Angeleye ekliicem eğer angeleye konusunda bilgisi yada görüşü olan varsa lütfen bilgi verirseniz sevinirim...
-
tieyennar adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar büyük ihtimal Pazartesi bu alete Angeleye ekliicem eğer angeleye konusunda bilgisi yada görüşü olan varsa lütfen bilgi verirseniz sevinirim...
değerli kardeşim güzel şeyler yapıyosun helal olsun başarılarının devamını dilerim.
bende lüleburgazlıyım memnun oldum bu taraflara gelebilirsen görüşebilirz inş...
belkide parçalarını soruştururuz ... benimde senden bir ricam olucak bu stop fren ve sinyal ışığı tertibatında neler kullandın şema verebilirsen sevinirim bende elektronik ve bilgisayar donanımıyla ilgileniyorum ve motor meraklısıyım
msn adresim yalniz39@hotmail.com kolay gelsin diyorum....
s.a
basmayı değil durmayı düşünüyorsan eğer, anlaki gerçek motorcusun he bide her bindiğinde heyecanlanmıyorsan eğer eksik bişeyler var be dostum....
-
harbiden helal olsun. emeğine sağlık. bilgim olmadığı için yardımcı olamicam ama tebrik ederim seni
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
Kardeşim elektronikte prakiğin yoksa açılı led yerleşimini doğru yapamazsan normal led ten daha az performans alırsın. Ben sana inceliklerini anlatırım çok basit azcık sabır lazım sinyalin 1 tanesi yaklaşık 1 saat sürüyor. Eğer yapmak istersen sök sinyallerini ve arka stop'u gel yalnız gelmeden önce haber ver ist. dan uygun ledleri sipariş verelim beraber yaparız. Msn ekliyorum...!
-
17 Haziran 2008, 03:38
hocam super olmus yalnız bişey sorucam bende yaptım ama sorun cıktı yardımcı olursan sevınırım
benım farlar yada oarklar acık ıken frene basınca ıkıncı devre yanı ıkıncı sıradakı ledler yanmıyo ama far ve ya parklar kapalı ıken calısıyo bunu nasıl cozebılırm yardımcı olurmusun
-
17 Haziran 2008, 03:53
eline sağlık çok güzel olmuş led ler ayrıca motorda çok orjinal ve 2 zamanlı ayrıca hafif baya bi çinli ağlatırsın arkanda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler