eline sağlık tamda aradığım konuydu.iyi düşünmüşsün....
eline sağlık tamda aradığım konuydu.iyi düşünmüşsün....
[COLOR="Magenta"]motosiklet [B]araç[/B] değil [B]amaçtır[/B] kullanın, kullanmazsanız kendinizden kıllanın...[/COLOR]
cok gusel bı calısma olmus sahıden ellerınıze saglık..bende kısın kullanıcam buyuk ıhtımalle en azından okula gıderken bana cok faydası olacak :D
Le'Maniac
Ya-ma-ha :)
Helal Olsun Be Kardes Paylaşımın Mükemmelll tşk ederimmm
Ellerine Sağlık
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
ellerine sağlık çok güzel olmuş valla çok ii oldu bu bilgiler .
bende konuya katkıda bulunayım yeni bi ürün motosiklet garajı kullanımı kolay motorunuzu güneşten ve tüm hava şartlarından koruyo hava delikleri sayesindede içinin havasız kalmasını önlüyo yere sabitlenebiliyo tavsiye ederim bi bakın
URL=http://img394.imageshack.us/my.php?image=resim001tm3.jpg][/URL]
way way way süper bir icatmış bu be kapalı park sorununu tamamen ortadan kaldırıyor.
cok merak ettigim bir konuydu. uygulayacagim. tesekkurler cenkmenderes.
motora bak durduk yerde basımıza iş acıo havsı yağı suyu aküsü benzini
Teşekkürler gayet faydalı bilgiler. Bunlar arşivlenmeli. Emeğine sağlık
ben o dalgayı yaparım ya basit bişi o..bana geleceği en fazla 100 lira
ve gönul isterkı her kış yaz gıbı gecsın bızım gıbı ekmegını motor ustunde kazananlar korku sarmasın
bu kış cok zor gececıne benzıyor
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
sayfa basında yazılanların hıcbırını okumadım ama bu yazıyı sıze ınat yazıyorumm cunku kısın motor saklamak yada bır yere kaldırıp koymak gıbı bır
nıyetımız yok cunku burada MERSINDE 12 ay motora bınebılırsınızz hadı hayırlı suruşlerr
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
Bu faydali bilgiler ve dusunceli davranisiniz icin cok tesekkurler.
::ressam::
emegine saglık bilgiler çok fayladalı işime çok yarayacak..
[COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]
Emeğine sağlık abi.Çok yararlı bilgiler.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
bu bilgileri gecen kış a dan z ye harfiyen yaptım nisan ayında sezonu actığımda daha ilk marşta calıstı.ver hasıl gecen kıs sadece 4 ay yatırdım motoru bu kış 8 ay boyunca yatırıcam bu bilgilere ek olarak baska birseyler yapmam gerekiyormu acaba?????
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
Güzel bilgiler Teşekkürler
[B]Kusura bakma ölüm
Bugün de gecikeceğim...[/B]
kışında tadı başka cannnımm giyecen mon tunu cıkacan dışarı ıslnacan heryer cumr olcak camırda sürecen sonrada yıkıan motoru
çok saol eline sağlık
Çok saol eywalllah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)