Budur işte motorcu dayanışması,
Tebrikler ve teşekkürler cenkmenderes
Budur işte motorcu dayanışması,
Tebrikler ve teşekkürler cenkmenderes
Herkes hakettiğini yaşar.
Arkadaşlar bunların hiçbirini yapmayıp, haftada bir gün motoru orta sehpada çalıştırıp kademeli olarak vitese taksak, 1-2-3-4-5 ve bir süre sonra vites leri yine sırasıyla düşürsek olmazmı. Acemiliğime verin. ama düşününce mantıklı geliyor bana.
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
bravo cok guzel anlatmıssın
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
ARkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler. Şımardım valla.. Havalara sokmayın beni böyle
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şımar şımar. Vallah hakkındır. Aklına fikrine sağlık
harikasın kardeşim ellerine sağlık
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
ya hoca iyide millet normal park edecek yer bulamıyı kapısının önünde.sen motor eve nasıl sokulur,salonda nasıl park edilir ve evin dekoruna nasıl uydurulurki hem dekor vazifesi görsün,hem yer kaplamasın ondan haber ver.bide bunun üzerine önerilerin varsa baya işi görülmüş olur park sorunu yaşayanların.
cenk merhaba bu faydalı bılgıler için çok teşekkur ederım. çok işimize yarayacak özellıkle benım ben sana başka birşeyler daha sormak istiyorum ben ocak ayında askere gideceğim ve 14 ay kadarcık canımdan uzak kalacağım :( bunun üzüntüsü içerisindeyim. ve geldıgımde motorumu aynı görebilecekmiyim merakı içindeyim. ben geçenlerde servıse gitti konuyu anlattım bana Demir73 ün yazdıgını söylediler . her hafta yada iki haftada bir motoru çalıştırsınlar 5 dk. kadar yeterlı olur dedı. başka birşey yapmana gerek yok dedı. şimdi senın onerılerın sadece kış sezonu için yanı aşşağı yukarı 5-6 aylık bır donemı kapsıyor ama dedıgım gıbı ben 14-15 ay binemeyeceğim . bu durumda sence ne yapmam daha uygun olur. bana yardımcı olabılırmısın
cenkmenderes kardeşim bir birayı hakkettin biliyorum sen içiyorsun ama ben sana ramazandan sonra ısmarlıcam sözzzzzzz
saol cenk baba.yaw bende kara kara düşünüodum bi kaç bişi daha öğreneyim diye.eee malum onlar bizim bebeklerimiz ve adam akıllı bakmalıyız onlara;dimi ama ama bazı arkadaşların da dediği gibi bebeklerimizi hafta da bir felan çalıştırsak hatta havanın yağışlı olmadığı günler çıkıp 10-15 dakika dolaşıp vites atsak;yine bakımını ihmal etmesek tabii;nasıl olur sizce?çünkü bana da daha mantıklı gelio bu fikir.hatta ondan da geçtim bi garaja kapatmak için en az 120 ytl (4ay x 1ytl) para vericez;bunun yanında yağ;koruyucu sprey,depoyu fulle felan derken epey masraf çıkıcak...bu konuda da birileri bişeyler yazarsa sevinirim can kardeşler
cenkmenderes paylaşımın için tşk.(ama lütfen altına "alıntı " yazar ve alıntının "link" ini verirsek emeğe saygı açısından daha güzel olur derim)
daha genış açıklamalı bir yazı aşağıdaki linkte mevcuttur
Motorsikletinizin Kışlık Bakım ve Korunması
Tarih: 29.05.2002 Saat: 15:10
Konu: Bakım Onarım[/b]
http://www.superevariders.com/html/m...e=print&sid=18
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
shadow-vt altına alıntı yazamam ve link de veremem kusura bakma. Çünkü yazıyı ben hazırladım. Her kelimesi bana aittir. Alıntı yapacak arkadaşlar "Cenk Menderes'in yazısından alıntıdır" yazabilirler ama.. Emeğe saygı için dimi
ben bişey sormak istiyorum kışın motorun saklanmasıyla ilgili.ben motoru garaja kapattım su almıyor orası kimileri hergün kimileri en az 15 günde bir çalıştır diyor.ama bunun da zararlı olduğunu okudum burdan.peki motoru sehpaya kaldırıp 15dk çalıştırsam tekerlerde dönmüş oluyo şanzımanada yağ gidiyor.buda zararlı olurmu yoksa hiçmi çalıştırmıyım acil cevap bekliyoruuuuuum nolur aydınlatın beni yanlış bişey yapmak istemiyorum çok acemiyim bu konuda
...............
Motoru olabildiğince sık calıştırman iyidir. Bir zararı niye olsun anlamış değilim. Ayrıca hava müsait günlerde 5-10 dakika da sürmen uygun olur yürüyen aksam açısından. Lastiğin devamlı aynı noktadan yere temas etmesi orada sırt oluşmasına da neden olur. O yüzden motoru birkaç metre de olsa hareket ettir 3-5 günde bir.. olmadı 15 günde bir mutlaka lastiklerin temas noktasını değiştir. Yoksa yazın motora bindiğinde yalpa eden bir lastiğin olabilir..
vlad nasıl yani ablamın motor 150 zatvlad1462 adlı üyeden alıntı
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
faydalı bır eser tesekkurler
keşke herkeş uygulasa
harika bi yazı olmuş ellerine sağlık yenı şeyler öğrendim bunları bizlerle paylaştığın için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)