Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

üniversal Performance Filtre

REKLAM ALANI
    ddh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 250
    Alıntı melocann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abidinde alacakmış yaa fatih öle dedi
    Kaç yıldır eline bir tane bez alıp moturu silmeyen adam hava filtresi takacak öyle mi size diyeceğini söylüyorum kesin banane diyecek
    Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ddh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç yıldır eline bir tane bez alıp moturu silmeyen adam hava filtresi takacak öyle mi size diyeceğini söylüyorum kesin banane diyecek
    Senin makina daha açılmamış..Yani rodajını tamamlamamış..Ama ilerde işine yarayacaktır..İlerde taktıracam dersen bence sende al bizimle beraber....
    İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
    ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    Alıntı muratgergerli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin makina daha açılmamış..Yani rodajını tamamlamamış..Ama ilerde işine yarayacaktır..İlerde taktıracam dersen bence sende al bizimle beraber....
    hasan zaten alacak murat abi bizim abidin oyle diyebilir aldıgı gunden beri hiç silmedi heralde motoru 5000de 2 kere rektefe yedi

murat abi şimdi hasanın motor 200km de hasan rodajı tamamlayınca mı takacak?
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

titanes cg 125 performans

kardeşler performans filtreleri satan arkadaş benim cg 125 motoruma da performans filtre taktı motorum normalde de 120 125 falan yapıyodu filtreyi takınca biraz daha gaz yer gibi ve hızlanırken100 den sonra daha hızlı çıktığını gördüm biraz uzun yolda (1-2 km)denedim 130 falan yaptım ama bu filtrelerin en iyi özellikleri yakıt tasarrufu sağlaması ve çıkardığı ses hiçbişeye değişilmez sanki turbo var gibi ses çıkarıyo benim hala motorumda takılı hiçbir sorun yaşamadım aksine motora bi hava kattı ve filtreler rengarenk çok manyak bi görüntüsü var fiyatı da gayet iyi şiddetle tavsiye ediyorum resimleri en yakın zaman da ekleyeceğim işte olduğum için ilgilenemiyorum
    son olarak motorcular birbirine destek olmalıdır gereksiz sözler sarfetmenin bir anlamı olmadığının kanaatindeyim arkadaşın elinde olsa resimleride eklerdi ona da hak vermek lazım

ya sürün ya evde kalın

Alıntı titanes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşler performans filtreleri satan arkadaş benim cg 125 motoruma da performans filtre taktı motorum normalde de 120 125 falan yapıyodu filtreyi takınca biraz daha gaz yer gibi ve hızlanırken100 den sonra daha hızlı çıktığını gördüm biraz uzun yolda (1-2 km)denedim 130 falan yaptım ama bu filtrelerin en iyi özellikleri yakıt tasarrufu sağlaması ve çıkardığı ses hiçbişeye değişilmez sanki turbo var gibi ses çıkarıyo benim hala motorumda takılı hiçbir sorun yaşamadım aksine motora bi hava kattı ve filtreler rengarenk çok manyak bi görüntüsü var fiyatı da gayet iyi şiddetle tavsiye ediyorum resimleri en yakın zaman da ekleyeceğim işte olduğum için ilgilenemiyorum
    son olarak motorcular birbirine destek olmalıdır gereksiz sözler sarfetmenin bir anlamı olmadığının kanaatindeyim arkadaşın elinde olsa resimleride eklerdi ona da hak vermek lazım
    Arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...
    Bu yazdığınız mesaj konuya artı yerine eksi puan getirir kanımca...
    Keşke ilk mesajını buraya değil kendini tanıtacak bir başlık açarak yapsaydın..
    Şimdi arkadaşlarım bunu doğru bir hareket olmadığı kanısına varacaklardır..

Neyse...

Sen taktırdıysan bizleri en kısa zamanda fotolarla bilgilendirirsen seviniriz..

Tabiki destek olmak güzel bir hareketdir..Zaten biz kardeşimizden 10-12 adet toplu
    alım yapacaz.. Renkler konusunda da bilgi verirseniz seviniriz..Sizin elinizde hangi
    renkler mevcut acaba..
    Birde çarşamba günü gelecek demiştiniz..Gelince beni arayın..Ben parayı (12 adet= 90ytl) havale yaparım..Siz adresimize kargoyla yollarsınız..

Son gelişmelere göre sayı 14 oldu..Bakalım çarşambaya kadar ne olacak...

Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
    muratgergerli, ExTReMa, titanes, Korhanx9, FREEBLADE_39
    FREEBLADE_39..paşam msn mi eklermisin..

FREEBLADE_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ 400;yamaha ybr 125,aprilla rs 50 cross
    slm arkadaşlar anlamadığım konu 90 ytl nasıl oluyor
    12 adet

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Konuya dönersek bu filitreyi çok aradım ben..Ve bulamayıncada kendi imkanlarımla aşağıdaki fotoda olan gibi birşey çıktı ortaya..Eğer siparişlerin eline
    geçince bana 2 tane yollarsın artık..
    .Bu satış ilanı.

abi motorun heryerinde korna var senin bee

Sen taktırdıysan bizleri en kısa zamanda fotolarla bilgilendirirsen seviniriz..

Tabiki destek olmak güzel bir hareketdir..Zaten biz kardeşimizden 10-12 adet toplu
    alım yapacaz.. Renkler konusunda da bilgi verirseniz seviniriz..Sizin elinizde hangi
    renkler mevcut acaba..
    Birde çarşamba günü gelecek demiştiniz..Gelince beni arayın..Ben parayı (12 adet= 90ytl) havale yaparım..Siz adresimize kargoyla yollarsınız..
    abi taktıktan sonra gelişmeleri yazarsınız demi buraya. merak ettik bak bi kaç arkadaşa bende söledim. taktırsınlar değişiklilkleri sölesinler iyise biz de alırız dediler

Motosikleti
    slm murat abi renkler kırmızı mav gelmişti başka renk gelirmi bilmem gelirse yazarım gene yanlız murat abi fiyatı okadar düşüremem onu düz yaparız anca yani 100.oo ytl olur

bide senin yaptığınla nasıl oldu filtre
    değişiklik oldumu ve ayar falan gerektimi

arkadaşlar patlak rx 115 bilen varmı veya şase komple varsa yazsın

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı FREEBLADE_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm murat abi renkler kırmızı mav gelmişti başka renk gelirmi bilmem gelirse yazarım gene yanlız murat abi fiyatı okadar düşüremem onu düz yaparız anca yani 100.oo ytl olur

Hakan yine bendensin bak
    Rx115 gilera aprilia aynı kafadan ilerliyosun
    Rx şasesi var
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    honda cbr125 repsol
    iyi hos güzel de hadi filtreyi taktık bunun ayarlaması var diyorsun.şimdi diceksinizki git serviste taktır adam yok bu honda parcası değil mırın kırın edicek bende tamam usta bırak istemiyosan istemiyorum de dicem tatsızlık cıkıcak.baska bilmediğim bi "ustaya" gidicem oda nası yapıcağı belli değil.şimdi illa senin yanınamı gelicez gelsekte bunun ayarlamasını yapabilicekmisin.

Tamam paşam..Dediğin gibi olsun..Ben arkadaşlarla konştum..Hâlâ da konuşuyoruz..

Daha çok müşteri olacağız sana kafanı yorma..(Bu arada benim komisyonuda ayrıca
    konuşalım)...

Bizim dostluklar böyle işte kavgayla başlar..

Çarşamba günü haber bekliyorum senden bize 12 veya 14 adet ayarla..
    Sana ayrıca siparişim olacak hazırlıklı ol...

Motosikleti
    olur murat abi 20 tane sipariş verdim bidaki postayla daha fazla isterim sen haber verirsin fiyatı nasıl yapçaz toplam kaç tane istiyorsunuz toptan alıcanız için son fiyatım 10.ytl olur daha başka bişey yapamam cvp yazarsan sevinirim senin motora takılabilmesi için ayrıca hortum gerekebilir abi 250 cc se onların karbüratör çıkışları biraz büyük olması gerek araya hortum koman gerekebilir ama sonuçta olur senin uydurma yaptığın fitre nasıl ayar gerektirdimi

olur murat abi 20 tane sipariş verdim bidaki postayla daha fazla isterim sen haber verirsin fiyatı nasıl yapçaz toplam kaç tane istiyorsunuz toptan alıcanız için son fiyatım 10.ytl olur daha başka bişey yapamam cvp yazarsan sevinirim senin motora takılabilmesi için ayrıca hortum gerekebilir abi 250 cc se onların karbüratör çıkışları biraz büyük olması gerek araya hortum koman gerekebilir ama sonuçta olur senin uydurma yaptığın fitre nasıl ayar gerektirdimi
    Eeeee..Olmadı şimdi be paşam..Sitedeki ve burdaki arkadaşlara ben hepten
    8,50 diye söyledim..Şimdi ben desem ki yok 10 ytl'ymiş diye hoş olurmu ki..
    Bence şık olmaz bu durum...Yani ben senden 10 ytl'ye alırım ama onlara ben 8,50 den veririm..
    Ama daha da alamam...

Ne yapalım...Sen kâr edersin...Bende zarar şimdilik....

Ara borudan bahsetmişsin..Bunun yanında tabiki bağlantı borusuda var bildiğim..

Ben ayrı ayrı bağlamayı düşünüyordum..
    Gerçi benim tek noktadan bağladım karbüratöre..Ayarını da bak bu topicde resimler var..Yapmıştım ustamla beraber..

.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post998521

.
    Çarşamba günü bekliyorum haberini..Bide msn adresini kaydettim..
    Açarsan ordan hem fiyatı hemde
    adresi konuşuruz..

Motosikleti
    slm murat abi filtreler geldi msn adresim ozturkmoto@msn.com ekle grşlim

slm murat abi filtreler geldi msn adresim ozturkmoto@msn.com ekle grşlim
    O günde eklemiştim..Şimdi tekrar ekledim..Olmuyor paşam..

Sen benim msn'yi bir ekle bakalım..

murat6363@hotmail.com

Motosikleti
    arkadaşlar filtreler yola çıkmıştır biz murat abiyle anlaştık hepinize hayırlı olsun dün antalyayada yolladım bugün almış kargodan eleman baya beğenmiş çok güzel dedi arkası gelişcek bunun falan dedi

Arkadaşlar Bana şase Lazım Mini Kros şasesi Olabilir Veya Minsk şasesi Olabilir Başka Modelde Olsa Olur Bilen Varsa Bana Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim

@FREEBLADE_39 Hakan...
    Teşekkürler kardeşim...Bekliyorum..
    Galiba yarın elimizde olur artık...

fatihsevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150
    arkadaşlar universal performans hava filtresi denenmiştir bence rahatlıkla alınıp kullanılabilir

su an 2 tane scotere taktık motorların sesleri cok değişti daha tok cıkıyor gecende egzozu acan birisi abi nasıl bole sizinki egzoz kapalı fakat benımkinden guzel cıkıyor dedi ses rahatsız edici değil eskisinden guzel

performansa etkisi kalkışta mutiş etkiledi eskiden motor (scoterde devir saati var) orta ayak ustunde 7000 deviri geçmezken su an 8500 deviri çevirebiliyor son hıza daha bakmadık fakat tahmınim bi 10km en az artırır

taktırma işlemini ise burdaki ustalarımıza yaptırdık motora full bakım yaptırdık yağ değişimi sübop ayarları yeni buji karbüratör ayarları ...... ve toplam 30 milyon verdik diğer arkadaşımız ise taktırma işlemini ve karbüratör ayarlarını 10 milyona yaptırdı yani ortalama 25-45 milyona motorunuzun performansını baya bi etkiliyor

ben tavsiye ederim ama genede siz bilirsiniz

SAYGILAR
    HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR

Alıntı fatihsevim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar universal performans hava filtresi denenmiştir bence rahatlıkla alınıp kullanılabilir

su an 2 tane scotere taktık motorların sesleri cok değişti daha tok cıkıyor gecende egzozu acan birisi abi nasıl bole sizinki egzoz kapalı fakat benımkinden guzel cıkıyor dedi ses rahatsız edici değil eskisinden guzel

performansa etkisi kalkışta mutiş etkiledi eskiden motor (scoterde devir saati var) orta ayak ustunde 7000 deviri geçmezken su an 8500 deviri çevirebiliyor son hıza daha bakmadık fakat tahmınim bi 10km en az artırır

taktırma işlemini ise burdaki ustalarımıza yaptırdık motora full bakım yaptırdık yağ değişimi sübop ayarları yeni buji karbüratör ayarları ...... ve toplam 30 milyon verdik diğer arkadaşımız ise taktırma işlemini ve karbüratör ayarlarını 10 milyona yaptırdı yani ortalama 25-45 milyona motorunuzun performansını baya bi etkiliyor

ben tavsiye ederim ama genede siz bilirsiniz

SAYGILAR
    Fatihciğim bak buna sevindim valla...

Taktırmış birde yorum bile yazmışsın..Ama benim niyehaberim olmadı ki...

Biraz fazla para almış gibi usta be...Keşke ben yanınızda olsaydım da sizin gibi
    öğrencilere bir faydam dokunsaydı...

Neyse yinede sevindim dedim ya..
    Hadi sağlıklı ve kazasız bol kilometrelerle hoş sesli sürüşler sizlere..

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi bak siz denemişsiniz hakan daha bana getirmedi bunlardan parçaları yollarken insan araya sıkıştırır birtane ya
    Hakan olm pazar günü gelirken birtane filtre istiyorum yoksa bakmam gileraya ona göre
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler