Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
kardeşler performans filtreleri satan arkadaş benim cg 125 motoruma da performans filtre taktı motorum normalde de 120 125 falan yapıyodu filtreyi takınca biraz daha gaz yer gibi ve hızlanırken100 den sonra daha hızlı çıktığını gördüm biraz uzun yolda (1-2 km)denedim 130 falan yaptım ama bu filtrelerin en iyi özellikleri yakıt tasarrufu sağlaması ve çıkardığı ses hiçbişeye değişilmez sanki turbo var gibi ses çıkarıyo benim hala motorumda takılı hiçbir sorun yaşamadım aksine motora bi hava kattı ve filtreler rengarenk çok manyak bi görüntüsü var fiyatı da gayet iyi şiddetle tavsiye ediyorum resimleri en yakın zaman da ekleyeceğim işte olduğum için ilgilenemiyorum
son olarak motorcular birbirine destek olmalıdır gereksiz sözler sarfetmenin bir anlamı olmadığının kanaatindeyim arkadaşın elinde olsa resimleride eklerdi ona da hak vermek lazım
ya sürün ya evde kalın
Arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...
Bu yazdığınız mesaj konuya artı yerine eksi puan getirir kanımca...
Keşke ilk mesajını buraya değil kendini tanıtacak bir başlık açarak yapsaydın..
Şimdi arkadaşlarım bunu doğru bir hareket olmadığı kanısına varacaklardır..
Neyse...
Sen taktırdıysan bizleri en kısa zamanda fotolarla bilgilendirirsen seviniriz..
Tabiki destek olmak güzel bir hareketdir..Zaten biz kardeşimizden 10-12 adet toplu
alım yapacaz.. Renkler konusunda da bilgi verirseniz seviniriz..Sizin elinizde hangi
renkler mevcut acaba..
Birde çarşamba günü gelecek demiştiniz..Gelince beni arayın..Ben parayı (12 adet= 90ytl) havale yaparım..Siz adresimize kargoyla yollarsınız..
Son gelişmelere göre sayı 14 oldu..Bakalım çarşambaya kadar ne olacak...
FREEBLADE_39..paşam msn mi eklermisin..Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
muratgergerli, ExTReMa, titanes, Korhanx9, FREEBLADE_39
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
slm arkadaşlar anlamadığım konu 90 ytl nasıl oluyor
12 adet
slm murat abi renkler kırmızı mav gelmişti başka renk gelirmi bilmem gelirse yazarım gene yanlız murat abi fiyatı okadar düşüremem onu düz yaparız anca yani 100.oo ytl olur
bide senin yaptığınla nasıl oldu filtre
değişiklik oldumu ve ayar falan gerektimi
arkadaşlar patlak rx 115 bilen varmı veya şase komple varsa yazsın
iyi hos güzel de hadi filtreyi taktık bunun ayarlaması var diyorsun.şimdi diceksinizki git serviste taktır adam yok bu honda parcası değil mırın kırın edicek bende tamam usta bırak istemiyosan istemiyorum de dicem tatsızlık cıkıcak.baska bilmediğim bi "ustaya" gidicem oda nası yapıcağı belli değil.şimdi illa senin yanınamı gelicez gelsekte bunun ayarlamasını yapabilicekmisin.
Tamam paşam..Dediğin gibi olsun..Ben arkadaşlarla konştum..Hâlâ da konuşuyoruz..
Daha çok müşteri olacağız sana kafanı yorma..(Bu arada benim komisyonuda ayrıca
konuşalım)...
Bizim dostluklar böyle işte kavgayla başlar..
Çarşamba günü haber bekliyorum senden bize 12 veya 14 adet ayarla..
Sana ayrıca siparişim olacak hazırlıklı ol...
olur murat abi 20 tane sipariş verdim bidaki postayla daha fazla isterim sen haber verirsin fiyatı nasıl yapçaz toplam kaç tane istiyorsunuz toptan alıcanız için son fiyatım 10.ytl olur daha başka bişey yapamam cvp yazarsan sevinirim senin motora takılabilmesi için ayrıca hortum gerekebilir abi 250 cc se onların karbüratör çıkışları biraz büyük olması gerek araya hortum koman gerekebilir ama sonuçta olur senin uydurma yaptığın fitre nasıl ayar gerektirdimi
Eeeee..Olmadı şimdi be paşam..Sitedeki ve burdaki arkadaşlara ben hepten
8,50 diye söyledim..Şimdi ben desem ki yok 10 ytl'ymiş diye hoş olurmu ki..
Bence şık olmaz bu durum...Yani ben senden 10 ytl'ye alırım ama onlara ben 8,50 den veririm..
Ama daha da alamam...
Ne yapalım...Sen kâr edersin...Bende zarar şimdilik....
Ara borudan bahsetmişsin..Bunun yanında tabiki bağlantı borusuda var bildiğim..
Ben ayrı ayrı bağlamayı düşünüyordum..
Gerçi benim tek noktadan bağladım karbüratöre..Ayarını da bak bu topicde resimler var..Yapmıştım ustamla beraber..
.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post998521
.
Çarşamba günü bekliyorum haberini..Bide msn adresini kaydettim..
Açarsan ordan hem fiyatı hemde
adresi konuşuruz..
slm murat abi filtreler geldi msn adresim ozturkmoto@msn.com ekle grşlim
O günde eklemiştim..Şimdi tekrar ekledim..Olmuyor paşam..
Sen benim msn'yi bir ekle bakalım..
murat6363@hotmail.com
arkadaşlar filtreler yola çıkmıştır biz murat abiyle anlaştık hepinize hayırlı olsun dün antalyayada yolladım bugün almış kargodan eleman baya beğenmiş çok güzel dedi arkası gelişcek bunun falan dedi
Arkadaşlar Bana şase Lazım Mini Kros şasesi Olabilir Veya Minsk şasesi Olabilir Başka Modelde Olsa Olur Bilen Varsa Bana Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim
@FREEBLADE_39 Hakan...
Teşekkürler kardeşim...Bekliyorum..
Galiba yarın elimizde olur artık...
arkadaşlar universal performans hava filtresi denenmiştir bence rahatlıkla alınıp kullanılabilir
su an 2 tane scotere taktık motorların sesleri cok değişti daha tok cıkıyor gecende egzozu acan birisi abi nasıl bole sizinki egzoz kapalı fakat benımkinden guzel cıkıyor dedi ses rahatsız edici değil eskisinden guzel
performansa etkisi kalkışta mutiş etkiledi eskiden motor (scoterde devir saati var) orta ayak ustunde 7000 deviri geçmezken su an 8500 deviri çevirebiliyor son hıza daha bakmadık fakat tahmınim bi 10km en az artırır
taktırma işlemini ise burdaki ustalarımıza yaptırdık motora full bakım yaptırdık yağ değişimi sübop ayarları yeni buji karbüratör ayarları ...... ve toplam 30 milyon verdik diğer arkadaşımız ise taktırma işlemini ve karbüratör ayarlarını 10 milyona yaptırdı yani ortalama 25-45 milyona motorunuzun performansını baya bi etkiliyor
ben tavsiye ederim ama genede siz bilirsiniz
SAYGILAR
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Fatihciğim bak buna sevindim valla...
Taktırmış birde yorum bile yazmışsın..Ama benim niyehaberim olmadı ki...
Biraz fazla para almış gibi usta be...Keşke ben yanınızda olsaydım da sizin gibi
öğrencilere bir faydam dokunsaydı...
Neyse yinede sevindim dedim ya..
Hadi sağlıklı ve kazasız bol kilometrelerle hoş sesli sürüşler sizlere..
Abi bak siz denemişsiniz hakan daha bana getirmedi bunlardan parçaları yollarken insan araya sıkıştırır birtane ya
Hakan olm pazar günü gelirken birtane filtre istiyorum yoksa bakmam gileraya ona göre
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)