baya bi etki yapıyormu cekişe ve hıza hızda ne kadar değişiyor ve yakıtta
http://www.sahibinden.com/universal_...XQQdisplayitem
baya bi etki yapıyormu cekişe ve hıza hızda ne kadar değişiyor ve yakıtta
http://www.sahibinden.com/universal_...XQQdisplayitem
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
abicim resim koymayı bilmiyorum ama arkadaş şimdi koycak görürsünüz
hangi motorlara uyar yazıyorum
2 zamanlıda 0 125 cc ye kadar oluyo motor farketmez ister scooter isterse rx 115 olsun rs 125 gfr 125 hepsine olur
4 zamanlıda scoterların 0,,150 cc arası hepsine
kt 125,cg 125, cbf 250,cbr 125 bunlara kadar olur yakıta gelince haliyle biraz artar ama ses ve performance ii oluyor 4 zamanlı motor takmak isteyenler karbüratör hava ayarı veya sübab ayarı isteyebilir çünkü hava karışımı fazla geldiği için 4 zamanlıda son devirlerde kesiklik yapıyor örnek olarak cg 125 titana taktım sübab ve hava ayarı yaptım oldu. 75 ykrş yakan motor 85 ykrş yakmaya başladı ama oldu . 2 zamanlı honda kınetic geldi motor yerinden kalkmıyodu en fazla 80 yapıyodu fitreyi taktım 95 100 km yi buldu gaz verince tek teker yapıcak kadar performance verdi filtre ufak tefek bişey ama marifeti büyük daha detaylı bilgi isteyen varsa yukarıda msn.adresim var eklesinler resim ve teknik bilgi yedek parça veririm
kardeş hiç yarı otomatiklere (4 vites lere)taktın mı fark oluyor mu ve ya takınca motoru bayağı oynuyorlar mı cevap yazarsan sevinirim
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
slm abicim herkezden özür diliyorum yanlışım olmuş olabilir fakat resim koymayı bilmiyordum fatih sevim arkadaşımış resim koymuş sağ olsun bu arkadaş gibi yapabilirdiniz arkadaşa teşekkür ederim fatihsevim bey sağol diğer arkadaşlardanda tekrar özür dilerim
Resimler burda arkadaşlar buyrun
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kardeş sen konuyu biraz daha aç misal yarı otomatikler ne dersin yapabilir miyiz nasıl olur ?
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
yapılır abicim hepsine olur canım sıkıldı biraz fotoraf koymayı bilmediğiz için bazı arkadaşlarımız kızmışlar haklılarda herkezden özür dilerimmm
Tamam Metinciğim konu tatlanmıştır..Kardeşimle cepten konuştuk zaten..
Kendisinden de 2 tane sipariş ettim..
Paşam biliyorsunki dostluklar kavgayla başlarmış..Kızmama veya darılmana gerek yok..Cepten konuştuğumuz gibi..Gerekli bilgiileri öğrenimce bak ben bile
müşteri oldum..
Konuya dönersek bu filitreyi çok aradım ben..Ve bulamayıncada kendi imkanlarımla aşağıdaki fotoda olan gibi birşey çıktı ortaya..Eğer siparişlerin eline
geçince bana 2 tane yollarsın artık..
.Bu satış ilanı.
.
http://www.sahibinden.com/mutavazi_c...XQQdisplayitem
.
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
kardeş karamana 4 tane göder dicem ama nasıl olcak
illa sahibinden.comdanmı almamız lazım az bilgilendir bakayım beni
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
metin abi 4. kimin olacak ?
ok murat abi motor güzelmiş benim filtreler seninkinden biraz daha ufak fotorafları görmüşündür arkadaşım ekledi onda vericem extrema yaparçada alıyor kendi benden
yok melocan arkadaşım msn adresim tekrardan yazıyorum ozturkmoto@msn.com ekleyin görüşelim
Apriliada hava filtresi yoktu çok iyi oldu bu
Yarın yada pazar günü ben denemeyi düşünüyorum arkadaşlar bilgileri tekrar aktarırım size
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)