honda cg125 es beyin fiyatı nedir
-
hepinize selam arkadaşlar honda cg125 es beyin fiyatı nedir acaba bilen varmı içinizde motor soğukken bi problem yok ama ısındımı gaz verince kesiklik yapıyo bujiyi değiştirdim gie yapıyo karburötörü temizledim gine aynı ya okuma sen söründen yada ateşleme beyininden zannediyorum ustalar biyardım ederseniz sevinirim hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum teşekkürler
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
Reklamlar
-
Jikle konumlandırma kolunu ve hava filtre yollarını kontrol ettin mi hiç??
(saçma gibi gelebilir ama baktınmı?)
Yada hava - benzin ayarına??
Isınınca kesiklik: bunları getirdi aklıma...
Selamlar... pek yardımım olamdı ama...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
bende öncelikle emme kısmına kompe bakmanı öneririm
(filtre manifold diyafram vs..)
çözülmezse tekrar yaz
biraz daha açıklayıcı bi msjı olsun
yardımcı olmaya çalışırız
-
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Jikle konumlandırma kolunu ve hava filtre yollarını kontrol ettin mi hiç??
(saçma gibi gelebilir ama baktınmı?)
Yada hava - benzin ayarına??
Isınınca kesiklik: bunları getirdi aklıma...
Selamlar... pek yardımım olamdı ama...
jigle normal yerinde yani en alt ta acaba filitreden mi dedim havafilitresini söktüm yine yaptı sabahları yarım marşta yani çok rahat çalışıyo soğukken hiç bişey yok ama ısındımı şöyle gaz verince 1,2 saniye kesiklik yapıyo sanki beyin o 1,2 içinde ateşlemeyi kesiyo sanki arkadaşlar harbi kafayı çizicem bi yardım edin lütfen aynı problemden müzdarip olan arkadaşlar problemini nasıl çözdü acaba bide bu karburatör de diyafram yok yani fişekli galiba bi iki tamirciye
götürdüm açıp bakmak lazım dediler ben de öpülmek istemiyorum ihşallah ufak bi problemdir ha bide hava ayarını birazcık açtım ama yine aynı ilginize teşekkürler
VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER
-
beyin kolay kolay arıza yapmaz aslında.aynı sorunu geçen yaz bende yaşamıştım ateşleme bobinini değiştirdim sorun halloldu.sende bir kontrol et derim.ayrıca tahminim beyin fiyatıda 150-200 den aşağı olmaz.
-
Slm Ben Hakan Motor Tamircisiyim Soguk Ken Iyi Diyosun Beyini Bozuk Olan Motor Soğukkende Yapar Problemi Manifoltta çatlak Olabilir ısınca Manifolt Yumşar Buda çatlaklar Açılır..manifolt Sağlamsa.sübablardan Yapar Yada Karbüratörün Hava Ayarından Yapar Vitese Tak Tam Gaz Yap Hava Ayrını Sık Daha Sonra Yavaş Yavaş Aç Tam Gazda Iken Dene Sonucu çıkacaktır. Ozturkmoto@msn .com Ekleyebilirsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)