http://
Resimde karbüratörü işaretledim...Zaten yuvarlak olan havuzu..Alttan 2 tane vidası var....
Elimden gelir dersen kendin yap...Tavsiye ederim..Ama yok belki dersen hiç bulaşma....
http://
Resimde karbüratörü işaretledim...Zaten yuvarlak olan havuzu..Alttan 2 tane vidası var....
Elimden gelir dersen kendin yap...Tavsiye ederim..Ama yok belki dersen hiç bulaşma....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Tamam sağolun arkadaşlar. Önce çalışıtırp gazı bırakmadan 10 dakika turlamayı deneyeceğim ( sokakları biraz bağırtacaz ama olsun )
Belki açılır motor.
abi neşem gayet yerinde inan...isyanım dağlara...
hayat o kadar güzel ki ..BBRR ye rağmen çok güzel...
biz hep burdayız...burda olacağız...
bilmeyen kişi bence makinasını ellemesin...sonucta yapa yapa öğrenilir el alışkanlığı yaşanır ama vakit varsa servise uğranmalı bence...ama 10 dakkalık turlamayı bi yapsında...ayni hatayı yapıyorsa düşünmeli bence...alper tunga 10 kere söker toplar makinayı ona kolay ...ama eli titrek adam (benim gibi ) ince işlere girmemeli..şimdi servise gidebilen makina sonra gitmez kalırsın olduğun yerde o sakat...
bu makinenin niye koruma demiri yok...yanlış örnekler vermeyin kardeşim millete...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi ben bu makinayı tanıdım ...Bu '' cbf150'nin silindir bloğundaki çift hava girişi '' olan Honda..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Yaw cbf150 topiğindeki ilk resimlerden biri.... Ne kadar fesatsınız... Aşagı inip cbf mi arayacaktım sizin için.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Uyduruk şeyler bunlar.... Hiç bulaşmam....
Koruma demirimi kendim yapmıştım...
Çanta demirinide kendim yaptım..Şimdi boyada.... Resimleri koyacam ....
Öyle herşey için servise kucaklanılmaz... Parça ve aksesuarcılara para kazandırılmaz....
Bazan diyorum küçük bir tükkan açam kendime.... Bakım onarım aksesuar yapsam diye....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-yaptim.html
Görmeyenler için hatırlatma......
Abicim az kaldı...4 sene snra emekliyik artıkın...Ver elini Antalya..
Ufak bir ev...Güçük bir tükan..Önünede makinaları koyup..Al gülüm ver gülüm hesabı abi..
Tükanda sanada bir yer herzaman hazır olacak unutma..
İhsanhakan abide gelecek airbrush neyki...
Ucuza Tijital basacaz abi makinaya resimleri..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
demişim o topiğinde...elin maharetli ona saygı duyarım...ama istisna olmanız güzel...makro ekonomi dengelerini bozma olm...çarklar dönmeli...sen demiri kendin yapar o demiri kendin yaparsan olmaz bu işler...millet ekmek kaznıcak...hafiftende kitlenecek kar marjında...sen kazık yeme en güzeli...ama piyasada alacağın Mobil 10w40 yağıda benim servisi 17 gaymeye koydu...yani bazen kazık yersin bazen yemezsin...her tamirci veya servisde her tuttuğunu öpmez...sadık müşteri olmak çok önemli dostum...kimi var el emeği alır işçiliğini hakkını alır...kimi ÇİN marka servisleride HEM GARANTİ DIŞI DER MAKİNA SAHABINA PARA ALIR...HEMDE GARANTİDEN DEĞİŞTİK DİYE FABRİKADAN PARA ALIR...
burası Türkiye...
bir tükan açarsan işi becerebilirsin diyorum ama...ruhsat almak falan zor işler...malzeme ekipmanda lazım...dükkan falan derken çıkartırmısın ekmeği acep...
bu arada şu kampanayıda bi diske çevirsen süper olucak..500 cc ya duramazsın falan diye korkuyorum ben...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)