scooterla uzun yooooollll
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Haftanın 5 günü çalıştığını farzetsek,ayda 4000km,yılda 48000km'lik bir mesafe katetmen gerekir.Bu performansı gösterebileceğini düşünüyorsan bence gidebilirsin.Bazı arkadaşlarım spontane gezilerinin km'lerini yazmışlar ama bittikten sonra kaç gün dinlendiklerini eklemeyi unutmuşlar.Çok fazla efor gerektiren bi faaliyet olacak gibi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
hiç durmanadan yalova-düzce yaptım halada yapıyorum.geçen haftada hiç durmadan bursaya gittim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
-
shadow_1905 adlı üyeden alıntı
bu bel boyun tutulması olayına karşıyım.. madem oranızın buranızın tutulmasını istemiyorsunuz , spor yapın kardeşim.. omuz bel boyun niye tutulur ? HAMLIKTAN spor yapan adama hiçbirşey olmaz.. size tavsiyem günde 50 mekik 25 e yakın da şınav çekin.. arasıra ağırlık kaldırın (ağırlık yok diye sızlanmayın içi dolu 1 L lik veya 0.5L lik pet şişe kaldırsanız da olur.
Hacım ben senin dediğin 50 mekik ve 25 şınavı her gün yapsam o 100 km yi koşarak giderim
-
20 Haziran 2010, 17:17
-
20 Haziran 2010, 17:21
şahsen kuşadası yaptık geldın denızlıden scooterlarla.yapılır bana kalırsa yol
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
-
25 Haziran 2010, 21:01
ne olacak ki sen arkadaşlarım bakım laflarına bakma bakım bence zamanı gelmeden veya motorun ihtiyacı olmadan yapılacak birsey değil normal km bakımı yapılmış motora hiç birsey olmaz ben cub la her hafta pazar günü 200 km yapıyorum hemde 2 kişi yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)