ahmet o nasıl bi devir farkıdır ya yarı yarıya bu kadar fark atması için srekli patinaj çeke çeke srmen lazım motoru çözemedim valla
ahmet o nasıl bi devir farkıdır ya yarı yarıya bu kadar fark atması için srekli patinaj çeke çeke srmen lazım motoru çözemedim valla
ya sev ya terket...
demirgürsel: evet dogru diyorum valla 7,5 litre de 100km anca oluyor Servise gittigimde bana 1000km daha olmadan olmaz biraz ilerde motor daha yeni acılmaz ileride sorunlar olur diyor. Kafayı yiyecem. Motor 4 silindirli mesala hava ayarını vede lastiklerin ideal barı sence kac olacak beni biraz bilgilendirin ARKADAŞLAR
ön 28 arka 33 benim 13lastklerim birde 7,5 lt ile 100 km yuh derim ama 5 veya 5,5 lt yakar benim ki öle
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
adım digi_boy26 len karıştırma dağ'ı mağ'ı
valla en biliyim adamım 13.000'i geçtik bu hafta. subap ayarına ya da hava gaz ayarına bi baktırsammı? daha bujiyi kayışı elletmedim üstelik. hava filtresini kendim temizlerim de o ayarları yapamıyorum motoru yakma ihtimalim var. yağ önemlimidirki yakıt tüketiminde ? benim rokko'nun kitapçığında ideal yağ miktarı 800gr yazıyor ben 50 gr daha fazladan koyduruyorum castrol 15W-40
yarı otomatik motorun daha az yakması lazım bana göre. sonuçta vitesli o da...
SYM Mio 100
bir depo ile (sanırım 3.8 litre deposu) 100-110km gidiyorum. motorun gücü düşük olduğu için, 50-60 gibi hızlara çıkmak için bile gazı köklemek gerekiyor. sürekli dip gazda kullanınca da sonuç bu oluyor tabi.
yıllarca Burgman kullandım, o da bundan biraz daha fazla yakıyordu =)
Kanuni Tigrina 2007 model yaklaşık 8000km. 5 ytl alıyorum genelde 80-85 km. rahat gidiyor. Bu 100-110cc kullanan ve masaj yazan dostların dikkatine...
Kanuni Tigrina 2007 model yaklaşık 8000km. 5 ytl alıyorum genelde 80-85 km. rahat gidiyor. Bu 100-110cc kullanan ve mesaj yazan dostların dikkatine...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)