Lastikler belli bir süreci doldurduysa yeni lastik iyi karar.
Bu arada sanırım artık bir tamir köpüğü de edinirsin.
Lastikler belli bir süreci doldurduysa yeni lastik iyi karar.
Bu arada sanırım artık bir tamir köpüğü de edinirsin.
kesinlikle siparişi v erdim bile
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
bu köpüğü sıktıktan sonra maximum yapılabilecek hız hakkında bilgisi olan varmı?
Ayrıca temizlemede en iyi yöntem ne olabilir arkadaşlar?
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
bu köpüklerden ben de kullandım ,arka lastiğime giren çivi yüzünden inen tekeri ne yapsam ne yapsam diye düşünürken evimize yakın bir mesafede olan bisikletçiye gitmeye karar verdim ,bisikletçide köpüğü uygulayıp hava bastık üstünden yaklaşık 1 ay geçti hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet kullanışlı bir ürün.
Arkdaslr Ben motor tamircisinde calisdim ve basima gelen bir olaydan nahsedeyim kisa bir not arkadaslar o uzerinde araba lastigi Olanlar araba icin motorsiklet resimmi olmasina dikkat edin neyse Ben ara sokaklardan giderken malum Yaş 16 ehliyet yok cam parcasi motorun lastigine girdi bende o sprey salladim isitdim yani sibob Dan sikdim ve lastik idare edicek kadar sisdi neyse benzincoden havayi basdim ve hala lullabiyorum suan 6.ayim
r 80 gs ile tem çatalca çıkışında arka lastiğim patladı (bildiğiniz gibi içlastikli) köpüğü uyguladım silivriye kadar gittim zannedersem birazdaha idara edcekti ama ben lastikçiyi bulmuşken tamir işini halletim bence yanımızda bulunması gereken bir ürün
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
1 saat önce arkadaşı terminale yetiştirmek için evden çıktık 10 metre gittiğimde anormalliği farkedip baktım lastik yapışmış yere. yanımdaki köpüğü uygulama talimatına da bakmadan vaktin kısıtlı olması sebebi ile sibop aşağıda iken sıktım. ve sonuçtan memnunum. 20 km gittim geldim artçı ile. ve biraz önce baktığımdada hala sağlam duruyordu. tabi yarın gidip yaptıracağım.
tubeless lastiklerde sonuç mükemmel benim gördüğüm.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)